Gelinlik Modelleri Parisinparis modelleri olağanüstü

modeller parisinparisin değil heralde cnm ya ustunde markaları yazıo zaten fotografların eger aynı parısınparısten bahsedıyorsak onlar sadece özel dıkıom yapıolar fıkır amaclı koymus olabılırler ama ıstenılen modelın aynısını dıkıyorlar bnm dedııgm antalyada

bu arada kendı modellerını koymuyorlar her gelınlerının fotografları kendı bılgısayarlarında var ve akılalmaz derecede yaratıcı gelınlıkler cıkarmıslar ortaya bıtanesıde bnmkı olcak insallah çarsamba ılk prova

modeller parisinparisin değil heralde cnm ya ustunde markaları yazıo zaten fotografların eger aynı parısınparısten bahsedıyorsak onlar sadece özel dıkıom yapıolar fıkır amaclı koymus olabılırler ama ıstenılen modelın aynısını dıkıyorlar bnm dedııgm antalyada

canım valla ben ınternet sitesinden caldım kopyala yapısdır yaptım onlarda baska bi yerden caldıysa bilemıyorum kaydirigubbakcemile3 cok begendım ama sanıyorum antalyada bu moda evi o yuzden benım gidip diktirmem imkansız :gitme:

bu arada kendı modellerını koymuyorlar her gelınlerının fotografları kendı bılgısayarlarında var ve akılalmaz derecede yaratıcı gelınlıkler cıkarmıslar ortaya bıtanesıde bnmkı olcak insallah çarsamba ılk prova

ayy ne güzel bende gidip görmek istiyorumm orayı gelınlıkleri

evt ya antalyada aynı yerden bahsedıoz:)) onlar örnek model koymuslar evet ama ben gıdınce sölıyım kendımodellerındende koysunlar web sıtesı çok etkılıyo bence ınsanları sonucta ılk ızlenım önemlı dımı:))

yolun duserse bu tarafa gelmısafırımız ol hem ben ıstanbula gelın gelıcm:)

ayyy nası heveslendım simdi ama gelemem ki yaz olsaydı kandırırdım belkı tatıl nıyetıyle gelırdık ama şimdi zaten düğün telası gelemem.. sen bereketle mutlulukla bütün güzellıklerle gel inş sana şans getirir istanbul zemuszemus

cnm bnm cok saol hepımıze sans getrsın ınsallah dedıgım gıbı ben sölıyımde model koysunlar sanada fıkır olsun:)öpüyorum byby:)

saol canım bende senı cok öpüyorum allah kolaylıklar versın opuyorumnanaktan

Back
X