EĞER BU SEBEPTENSE ÇOK İYİ OLMUŞ..Hz. Muhammed karikatürünü yayınlayan dergiymiş, saldırı bu yüzden mi acaba
EĞER BU SEBEPTENSE ÇOK İYİ OLMUŞ..
'PEYGAMBERİN İNTİKAMINI ALIYORUZ'
Fransa’nın başkenti Paris’te yayınlanan ve Hz. Muhammed’in karikatürünü yayınlayınca büyük tepki çeken ’Charlie Hebdo’ dergisinin Paris’in 11’inci Bölgesi’nde bulunan binaya saat 11.30 sıralarında giren 3 kişinin Kalaşnikof silahlarla çalışanların üzerine ateş açtı. Saldırganların ’Peygamberin intikamını alıyoruz’ diye bağırdıkları öne sürüldü. 2’si polis 11 kişiyi öldüren saldırganların ele geçirilebilmesi için kapsamlı araştırma başlattığı belirtildi.
Bence hic iyi olmamış. Zaten müslümanların barbar siddet yanlisi "terorist" olduğunu iddia edip bu yuzden de kiskirtiyorlar. Biz de cok guzel oyuna gelip istediklerini altin tepsi de onlara sunuyoruz.
sen ben demiyoruz da canim dunya bu canileri Allah icin cihad yapan muslumanlar olarak biliyor malesef. Ve cok uzulerek soyluyorum Turkiyede bunlarin destekcisi cok.valla bunlar IŞİD militanıysa ne tarz insanlar oldukları ortada, müslüman diyebilir miyiz bunlara onuda bilemiyorum
Aynı fikirdeyim , tesadüf olduğunu zannetmiyorum .IŞİD militanları yaptı herhalde, en son onların liderini çizmişler
dediğin gibi cheess terör terördür..ölüme sebebiyet verilmiş..peygamber efendimiz insan öldürmeyi tasvip edermiydi acaba?bence terör terördür, ve ışid ya da başka bişey fark etmez, bence bu da terör saldırısı
işıde katılan dünyanın herkesiminden insan var işıd yapmış olabilir..kendileri dosdoğru bir topluluk yaAynı fikirdeyim , tesadüf olduğunu zannetmiyorum .
ışıdciler müslüman değil ki, tek amaçları müslümanları zor durumda bırakıp, terorist gibi göstermek. Allah kahretsin bunları..
Bu yazdigini okuyana dek ben de Isidcilar musluman degil saniyordum. Yanilmisim.. Onlar da en az senin kadar musluman olmali.. Olaylar karsisinda tepki ve dusunce ayni..EĞER BU SEBEPTENSE ÇOK İYİ OLMUŞ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?