NE ALAKA YABu yazdigini okuyana dek ben de Isidcilar musluman degil saniyordum. Yanilmisim.. Onlar da en az senin kadar musluman olmali.. Olaylar karsisinda tepki ve dusunce ayni..
EĞER BU SEBEPTENSE ÇOK İYİ OLMUŞ..
Susalim chess vallahi bizim icinde kotu olur mazallahsaldırının esas sebebi bu karikatürmüş, ve yazan sadece "herşeyin başı sağlık"mış haberlerde izlediğime göre
saldırının esas sebebi bu karikatürmüş, ve yazan sadece "herşeyin başı sağlık"mış haberlerde izlediğime göre
Açıkçası ben bu karikatürü anlamadım .
Mune abla ama bu saldiriyi onlarin efendilerinin karikaturu cizilmis diye yapmislar muslumanlar icn degil bide o cizim 3 yildir cizilmis simdi mi? Akillarina geldi. ..Şahsen peygamberimizle ilgili bile olsa ben bu saldırıyı tasvip etmicizim, güneş balçıkla sıvanmaz, yerden yere vursal….e yazar, o bizim gönlümüzde mi? Bitti.
Bu saldırı hem 12 kişinin canına mal oldu yazık, hemde müslümanın adı Dünya çapında iyice teröriste çıktı, artık daha da eminler, müslüman=terörist.
Saldırıyı düzenleyenler kimse tongaya düştüler, tut ki kışkırtmak, müslümanların kötü olduğunu ispat için komplo amaçlı peygamberimize yönelik karikatürler çizdiler, saldırı müslümanlar can alıcı, eli kanlı, gözü dönmüş teröristtir teorisinin altını doldurdu mu? Maalesef evet
Saldıranlar isterse Işidçi, isterse sıradan insanlar olsunlar, bizlerde aynı kefeye konacağız, artık ağzımla kuş tutsamda müslüman olduğum için oluşan önyargıları yıkamam, farklı din, dil, ırklarla arama aşılmaz duvar örenleri kınıyorum
Bilmiyorum ben yine de olayı maksatlı görüyorum, 11 Eylül saldırısından itibaren zaten müslümanlar hakkında bir önyargı vardı, ışid'i, o'su, bu'su derken müslüman dendiğinde onlar terörist önyargısı var.Mune abla ama bu saldiriyi onlarin efendilerinin karikaturu cizilmis diye yapmislar muslumanlar icn degil bide o cizim 3 yildir cizilmis simdi mi? Akillarina geldi. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?