Paris'te mizah dergisine saldırı... 12 kişi öldü... 'PEYGAMBERİN İNTİKAMINI ALIYORUZ'

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[QUOallahimintarey, post: 38731006, member: 605469"]Hakliyken haksiz duruma dusmek boyle oluyor iste..onlarin yaptigi saygisizliga boyle karsilik verirlerse onlarda muslumanlari terorist olarak gormeye devam edicekler..[/QUOTE]
Hey allahim intikam almislar tovbe bismillah…

saldırının esas sebebi bu karikatürmüş, ve yazan sadece "herşeyin başı sağlık"mış haberlerde izlediğime göre

saldırının esas sebebi bu karikatürmüş, ve yazan sadece "herşeyin başı sağlık"mış haberlerde izlediğime göre

Açıkçası ben bu karikatürü anlamadım .

Açıkçası ben bu karikatürü anlamadım .

valla bende anlamadım, herşeyin başı sağlık derken, türkçeye göre düşünürsem kafa kesme olayına mı gönderme yapmışlar acaba, bilemiyorum

Hayatım boyunca hiçbir zaman bir can almanın mantığını anlamayacağım.

Bu olayda o karikatürlerin çizilmesi de asla haklı bir neden değildir.

Hani canı veren Allah, alan da Allah'tı? Hani önemli olan Allah'ın adaletiydi? E peki bu ne şimdi?

'Senin adaletine güvenmiyorum, senin yerine ben vereceğim cezasını' demek olmuyor mu?

Hadi karikatüristleri kendine göre bi nedenle öldürdün, peki ya o 2 polis? Öldürmesin diye merhamet isteyen bir polisi öldürmek bu amacın neresinde?

Bunlar da hesap verecek ahirette, sadece o karikatürleri çizenler değil.

Ayrıca insan öldürülmesine 'oh iyi olmuş' diyenin insanlığından, merhametinden de şüphe ederim.

Şahsen peygamberimizle ilgili bile olsa ben bu saldırıyı tasvip etmiyorum, güneş balçıkla sıvanmaz, yerden yere vursalar ne yazar, o bizim gönlümüzde mi? Bitti.
Bu saldırı hem 12 kişinin canına mal oldu yazık, hemde müslümanın adı Dünya çapında iyice teröriste çıktı, artık daha da eminler, müslüman=terörist.

Saldırıyı düzenleyenler kimse tongaya düştüler, tut ki kışkırtmak, müslümanların kötü olduğunu ispat için komplo amaçlı peygamberimize yönelik karikatürler çizdiler, saldırı müslümanlar can alıcı, eli kanlı, gözü dönmüş teröristtir teorisinin altını doldurdu mu? Maalesef evet

Saldıranlar isterse Işidçi, isterse sıradan insanlar olsunlar, bizlerde aynı kefeye konacağız, artık ağzımla kuş tutsamda müslüman olduğum için oluşan önyargıları yıkamam, farklı din, dil, ırklarla arama aşılmaz duvar örenleri kınıyorum

Mune abla ama bu saldiriyi onlarin efendilerinin karikaturu cizilmis diye yapmislar muslumanlar icn degil bide o cizim 3 yildir cizilmis simdi mi? Akillarina geldi. ..

Mune abla ama bu saldiriyi onlarin efendilerinin karikaturu cizilmis diye yapmislar muslumanlar icn degil bide o cizim 3 yildir cizilmis simdi mi? Akillarina geldi. ..
Bilmiyorum ben yine de olayı maksatlı görüyorum, 11 Eylül saldırısından itibaren zaten müslümanlar hakkında bir önyargı vardı, ışid'i, o'su, bu'su derken müslüman dendiğinde onlar terörist önyargısı var.
Bu olayda da ne amaçlı olduğuna bakılmayacak, yapanın dini sorgulanacak.

ışid in bir başka oyunu daha. kendi liderlerini çizen dergiye saldırdılar.

olan yine müslüman adına islam dinini yaşayan insanlara olacak,terörist ilan edilecekler.

Ooo tüm dünyayı kurtarmışlar, ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…