Paris'te mizah dergisine saldırı... 12 kişi öldü... 'PEYGAMBERİN İNTİKAMINI ALIYORUZ'

  • Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hepsi bir oyun, bir komplu ve bunun yüzünden bu oyunlar ile hiç alakasi olmayan masum insanlarin cani aliniyor hep daima. 11 eylülünde bir komplo oldugunu inaniyorum. El kaide, isid desen hepsi amerikanin elinde. Tamda birçok ülke filistini kabul ederken böyle birseyin olmasi ne kadar tesadüf degilmi?
 
Bunu yapanların bırak müslümanı insan olmadıkları, ve iyi kurgulanmış bir baltalama tiyatrosuna hizmet ettikleri her hallerinden belli zaten. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum...
 
Son düzenleme:

Aynen, aynen dedigin gibi Mune. birde düsünsene biz Avrupa`da yasayanlarin halini. Zaten 11. Eylül`den dolayi yeterince zorluk cekiyoruz, simdide bu. Müslümanim dedigin an bittin artik Avrupa`da.
Neticede görüntü olarak bir Ispanyol veya Italyan`da olabilirim ama yinede artik gün gectikce nefret olusmaya basladi Müslümanlara karsi. Cok üzücü...cok...bir arkadasin dedigi gibi hani Allah verir ve Allah alirdi ? Simdi bunlarmi Allah oldularda insanlari öldürme yetkisi var. Herkes kendi günahini cekmiyormu, birak o insan günün birinde Allah`in önünde hesabini versin.
 
bu insanların yaptıkları tanrıcılık oynamaktır. islamın adını karalamak için yapabilecekleri en iyi şeyi yaptılar. terörü tüm müslümanlara mâl ettiler.
 
Gerçek bir Müslüman böyle bir şeyi ne yapmaya kalkışir nede bunu yapanlara iyi yapmış der. Çünkü eğer biz müslümanlara ve Peygamber Efendimize hakaret eden varsa Allah a havale etmekten başka bir şey yapmamamiz gerekiyor. ALLAHIN VERDİĞİ CANI ANCAK ALLAH ALIR. Biz kullara intikam vasıtasıyla can almak yakışmaz. Zaten bu işid dinsizleri ve onlara hak veren yarım akıllı insanlar yüzünden bizim güzel dinimiz bu duruma geldi. Yoksa dünyanın en güzel dini islamiyet dir.
 
Avrupa´da düsünce özgürlügü var. Avrupa´da basin özgürlügü var. Kimse kimseyi öldürmeye hic bir hakki yok.
 
Çizilen karikatürü görmedim ama Hz.Muhammed'i incitecek bir durum varsa Allah hakettiğini verir zaten.Bunlara mı kalmış cezalandırmak.Ondan sonra "batıda bize terörist diyolla"...Ne desin mahmut mu desin?Batının en büyük kabuslarını yaratan saldırıların başrolünde hep radikal müslümanlar var.
 
Herkes herseyi kritize etme hakki var, kimse kimseyi öldürmeye hakki yok. bunu bir anlayabilsek....
 
sonra çıkıp islam barış dini hoşgörü dini diye sallıyorlar sağda solda bu kaçıncı olay?
 
Müslümanların azımsanamayacak kadar büyük bir bölümü bu kafada ne yazık ki. Hep Batılılara Müslümanlara karşı ön yargılı oldukları için kızıyoruz ama bir sormak lazım: NEDEN? diye.
Müslümanlar kendi sularını kendileri ısıtıyorlar.
 
Son düzenleme:
sonra çıkıp islam barış dini hoşgörü dini diye sallıyorlar sağda solda bu kaçıncı olay?

islamın özü barıştır hoşgörüdür ama insanlar Allah adına cihad yapıyoruz diye saçmalayınca ne barışı kalır ne hoşgörüsü.burada suçlanması gereken bir din değil onu çıkarlarına alet eden topluluklar olmalı.
 
Sonra da neden İslamafobi var??!! İslam mı diyor acaba yakın, yıkın, öldürün, doğrayın, kesin, biçin, saldırın, tecavüz edin, dünyayı yaşanmaz bir hale getirin diye... Bir de iyi olmuş diyen bayanlar var şoklardayım şu an. Bizim ülkemizde başka dinlerden birisinin böyle karikatürü çizilseydi ve saldırı bizim ülkemizdeki bir basın kuruluşuna yapılsaydı 12 kişi ölseydi ne hissederdik acaba??
 
Son düzenleme:


Bende oynanan bir oyun olduğunu düşünüyorum
Dünyada güçlü devlet ekonomileri ne zaman sarsılsa savaş ve kaos olur
Adamlar silah satıp ekonomi canlandırıyor
Ayrıca benim kafama en çok takılan amerikan filmlerinde seyrettiğimiz turuncu mahkum kıyafetlerini ışid neden kullanıyor? Nereden buluyor ? Arapsa bunlar müslümanlıkla ilgiliyseler bu kadar amerikan özentisi olur mu?
 

Cahide sultan diye bir kadın var, facebook sayfasında bu olay için attığı başlık 'RASULULLAH'IN ÖLDÜRTTÜĞÜ ŞAİR!' Bu nasıl bir zihniyet aklım almıyor.
 
Cahide sultan diye bir kadın var, facebook sayfasında bu olay için attığı başlık 'RASULULLAH'IN ÖLDÜRTTÜĞÜ ŞAİR!' Bu nasıl bir zihniyet aklım almıyor.
Sevgili arkadaşım ne yazıkki sosyal paylaşım sitelerinde üyeliğim olmadığı için yazıyı okuyamayacağım. Ama; çokta merak etmiyorum açıkçası. Zihniyet belli neler yazacakları da belli!!!
 
Sevgili arkadaşım ne yazıkki sosyal paylaşım sitelerinde üyeliğim olmadığı için yazıyı okuyamayacağım. Ama; çokta merak etmiyorum açıkçası. Zihniyet belli neler yazacakları da belli!!!

ben kopyalayım ve bu kadının insanları nasıl galeyana getirdiğini göstereyim. ha ayrıca yapılan yorumlardanda ekleyeceğim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…