Doğuma Hazırlık Park beşik mi büyüyen beşik mi? Hangi bebek arabası, hangi bez ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Park beşik mi? büyüyen sallanır beşik mi?

  • Park beşik

    OY: 364 65,6%
  • Büyüyen sallanır beşik

    OY: 191 34,4%

  • Ankete Katılan
    555
Canım benim de doğuma az kaldı, bizde uzun süre düşündük ve diğer tanıdığım annelerin tavsiyesiyle park beşik alıp yatak odamıza kurduk. Bunu almamızın sebebi birkaç gün için bile bir yere gideceksek yatağı da bagaja koyup yanımızda götürebilecek olmamız. Eğer üşenmezsem bazen gün içinde salona da taşıyabilirim diye düşündük. Kraft'ın güzel ürünleri var oradan bakabilirsin istersen.
 
Ben de beşik alırken çok kararsızdım. İlk gebeliğim 0 tecrübe tabi. Sonuç olarak ne aldım derseniz park yatak aldım. Yoyko marka. Ahşap beşikler görünüş itibariyle şık evet ama kullanışsız. İçine mutlaka kenar koruyucu almak gerekiyor ya da yastık yaptırmak lazım. Bu beşiğin içini küçültüyor. Çocuk hareket etmeye başlayınca yastıkların bağı çözüp boğulabilir. Yastık koymadınız diye o tahtaların arasında elini kolunu sıkıştırılabilir. Zamanla çoğu gacur gucur ses çıkarıyor, kırılabiliyor. Ben çocuğumun sürekli yanımda olmasını istiyorum, pcde işlerimi hallederken. Tahta beşiklerin tekerlekli olanları da var ama kapılardan geçmesi sıkıntı. Esnetip geçiremiyorsun kapılardan. Tahta almışken büyük alınıyor malum. Tahta olanlara bir özellik koydular diyelim, diğer özellik olmuyor. Ben hem asansörlü, hem tekerlekli, hem anne yanı olsun istiyorum mesela. Bu üçünü kapsayan bir yatak yok. Yoyko beşiği görene kadar anne yanı beşiklere 6 ay için o kadar para veresim de yoktu. Bu beşik hem anne yanı oluyor hem park beşik. Sallanabiliyor, tekerlekleri de var. Park beşiklere alçak diyenler yatağı biraz yüksek alsın. Ebebekte 18 cm kalınlığında pamuk yatak mevcut. Yataşın blue starın çocuklara uyarlanmış hali var 15 cm. İlla park beşik yatağı almak zorunda değilsiniz. O zaman beşik gayet yükseliyor. Zaten çocuk düşecek diye daha da yükseltemezsiniz. Bir tane daha markanın böyle beşiği vardı içinde dönencesi de dahil ama şimdi hatırlayamadım. Ben alırken çok uğraştım siz uğraşmayın diye açık açık yazmaya çalıştım. Herkese hayırlı doğumlar 😍
Park yatağa alçak diyenler kademeleri var cocuk büyüdükçe aşağı indiriliyor.. en üst kademe yenidogan için cok ideal, bebek biraz tutunup kalkmaya çalışınca bir alt kademeye indiriliyor park olarak kullanilacaksa en alt kademe, benim park yatağın yanında fermuarlı kapı vardı orayı acınca yataga kendisi girip çıkabiliyordu.
 
Park yatağa alçak diyenler kademeleri var cocuk büyüdükçe aşağı indiriliyor.. en üst kademe yenidogan için cok ideal, bebek biraz tutunup kalkmaya çalışınca bir alt kademeye indiriliyor park olarak kullanilacaksa en alt kademe, benim park yatağın yanında fermuarlı kapı vardı orayı acınca yataga kendisi girip çıkabiliyordu.
Ahşap kademeli beşiklerde de aynı sistem vr.çocuk büyüdükçe alt kademeye indiriyorsun
 
Merhaba, bu baslik super olmus cunku ben de bu ara arastirma icerisindeyim:) tipini begenmesem bile kullanimi acisindan, ilk 1 sene bebege oda yapma ihtimalim olamayacgindan ve ailelerimizin sehir disinda yasamasindan kaynakli sanirim yine de park yatak alacagim, icine de reflu yatagi dusunuyorum ama markasina henuz karar veremedim. Ne kadar kullanisli emin olmamakla birlikte goruntusu ve amaclari cok hosuma gittigi icin sanirim bi de chicconun baby hug 4in 1 ana kucagini alacagim.. bez konusunda prima kullanirim diye dusunuyorum ama sleepyde deneyecegim muhakkak.. bebek arabasi benim icin hala cok buyuk soru isareti ama araba koltuguna ihtiyacimiz olacagi icin iyle bisi alirim diye dusunuyorum:) simdilik bu kadar:)
Babay hug aldiniz mi ? Aldiysaniz yorumunuzu merak ediyorum 😊
 
X