cok iyimdersiniz 3 saat biblomu besikte tutuyuorCanım o onun annesi. Ve kimse o kadından daha fazla düşünemez bebeğini. Evde misafiri olduğu için o günlük beşiğinde vakit geçirsin diye bırakmıştır. Belki de her misafiri geldiğinde öyle yapıyordur. Yapılabilecek pek bişey yok.
Evet bilinçsiz bi anne belki ama siz bişey yapamazsınız.
İyi niyetli yorumunuz için teşekkür ederim..Bende başta böyle dusunuyordum ama çok yakininda oturduğu bir komsu bu.kadin misafirliğe bunlara geldiğinde çocuğu ggetirmeyip yalnız geliyormuş.3-4 saat bunlarda 5 çayı keyyfi yapıp birkez bile çocuk ne alemde diye bakmiyormus.arkadasim hatirlattiginda durur ya o yatağında o şimdi diormus.ben korkuyorum Dior kız.ya boğazına bişey kacsa bogulsa ya bı ihtiyacı olsa..Bu nasil iş anlam veremedik.2 yaşındaki çocuk saatlerce evvde yalnız bırakılır mı..Hemde keyfi için.o günlük değil kadin misafir yokkende oyleymis.catkapi gitsem yine orda diyorCanım o onun annesi. Ve kimse o kadından daha fazla düşünemez bebeğini. Evde misafiri olduğu için o günlük beşiğinde vakit geçirsin diye bırakmıştır. Belki de her misafiri geldiğinde öyle yapıyordur. Yapılabilecek pek bişey yok.
Evet bilinçsiz bi anne belki ama siz bişey yapamazsınız.
İyi niyetli yorumunuz için teşekkür ederim..Bende başta böyle dusunuyordum ama çok yakininda oturduğu bir komsu bu.kadin misafirliğe bunlara geldiğinde çocuğu ggetirmeyip yalnız geliyormuş.3-4 saat bunlarda 5 çayı keyyfi yapıp birkez bile çocuk ne alemde diye bakmiyormus.arkadasim hatirlattiginda durur ya o yatağında o şimdi diormus.ben korkuyorum Dior kız.ya boğazına bişey kacsa bogulsa ya bı ihtiyacı olsa..Bu nasil iş anlam veremedik.2 yaşındaki çocuk saatlerce evvde yalnız bırakılır mı..Hemde keyfi için.o günlük değil kadin misafir yokkende oyleymis.catkapi gitsem yine orda diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?