Park yatağı artık mağara olmuş bebek desem yeridir.

Aynen bunu bende düşündüm ve iki yaşındaki bir çocuk oradan bana kalırsa çıkar ama kasları zayıf mis lafına takıldım.o ne demek acaba.e kadın hep boyleyse kasları geri kalır.acaba annenin tutumu mı çocuğu bu hale getirdi.yoksa çocuk zaten oylemiydi o kısmını bilemiyoruz

Bence de bir rahatsızlık var bebekte Annesi de doktor zaten kasları zayıf dedi derken bunun sinyalini vermiş

Bu nasıl bir şeyy şoklardayım Allahım..
Almasınlar evlerine o kadını ve direkt şikayet edilmeli.. kocası ne iş yapıyor ?
Kocasınin işi pek iyi degilmis.kadin köyde buyumus.ama koyde büyüdü diye onu siniflandirmicam benim annemde köyde büyüdü ama çok ileri görüşlü bı kadın.Yani artık tv var herşeyi bilmeli bunun yanlış olduğunu bilmeli.

Bence de bir rahatsızlık var bebekte Annesi de doktor zaten kasları zayıf dedi derken bunun sinyalini vermiş
Ben buna çok takıldım evet bence sendn hastalığını gizliyor belki söylemek istemiyor dedim ama inanın bı arkadaşım bebeği doğuştan omurilik zedelenmesi gibi bişey ile doggdu okadar ilgili bir anneki o çocuğu yürüyemiyor diye onu kucağında taşıyor,heran her saat seviyor ilgileniyor.Yani kadının aşırı bı yalnız bırakma halı..tv karsisinda heran.inanin uzuldum

Çok üzüldüm ..ne olur konuşsunlar öğretsinler gerekirse de doktora götürsünler... yeterki yardım etsinler o minik çocuğa.

Ay keşke okumasaydım çok kötü oldum. Ağlamamak için zor tutuyorum. Kendi çocuğumu düşündüm, her gün nerelere tırmandığını, neler karıştırıp keşfettiğini, arkasından defalarca ortalık çekmece topladığımı. Biz arkadaşlarla bir araya geliyoruz da çocukların yaramazlığından sıcak çay içemiyoruz tabi ki..
Yavrucak ilgilenilmeye ilgilenilmeye mecburen kabullenmiş durumunu..

Lütfen bir şey yapın. Ben o arkadaşın yerinde olsam tutup bir silkelerdim o kadını ne yaptığını sanıyorsun diyerek. Onu Allah bildiği gibi yapsın. Kucaklanmamış sevgi görmemiş
Sosyal hizmetleri arayın şikayet edin. Öyle büyüyemez o bebek.. Kasları zayıfsa onun yüzünden zayıf. Çocuk yürüyemezse gelişmez tabi kaslar kemikler Patates nedir ya patates..

"O annesi en iyisini o bilir" diyen üyeye de Allah akıl, fikir ve vicdan versin..

2yasindaki bir çocuğun park beşikten çıkabilmesi lazım nasıl çıkamıyor acaba gerçekten kaslarda zayıflık mi var. Yüregim parçalandı 2.5yasindaki kızımı baglasam yine uyanıkken 3saat yatağın içinde tutamam

Mideme ağrı girdi okurken. Başlarım misafire hiç normal değil valla tillahı gelse çayımı içmeye önceliğim yavrumdur her zaman. Çok üzüldüm yazık çocuğa. Baba nasıl acaba?

Komşular hala o kadınla nasıl görüşüyor, çocuğu almadan evlerine geldiğinde nasıl kovmuyolar!!!Yaptığının yanlış bişey olduğunu yüzüne haykırıp bir yerleri aramıyorlar..haksızlık karşısında susan dilsiz şeytanmış... bazı konularda bana neci bir toplum olduk ama burda zarar gören daha kendini ifade edemeyen bir bebek...Burda susulmamalı.

İki yaş dedim ama 22 aylikmis.Doldurmak üzere yani..İnanın benim istahim kesildi..Aile bakanlığı na şikayet etsek dedim ama direk anlar diyor.biraz zaman geçsin kendisiyle konuşacak ama ins anlar.birde çocuk önceden daha iyiydi son zamanlar da tuhaflığı sezdim diyor.muhtemelen sabah akşam tvv karşısında.birde park yatağı çok yüksek çıkamaz diyor.nasil çıkamıyor ben anlamadim.

Bebeklerde bu belirtiler otizmi ele veriyor!

-Göz teması kurmaz, seslenmeye tepki vermez.

-Kayıtsızdırlar, duymuyormuş gibi davranırlar.

-Sosyal gülümseme yok, sarılmazlar.

-Taklit etmezler, Oyun oynarken bir senaryo ile oyun kurmazlar. Dönen bir şeyi saatlerce takip edebilirler.

-Ayak parmakları üzerinde ve kendi etraflarında dakikalarca dönebilirler. Anlamsız vücut hareketleri yaparlar.

-Anlamsız sesler çıkarır, aynı kelimeyi defalarca anlamsız şekilde tekrarlayabilirler. Konuşma becerileri yoktur.

-Yaşıtları ile oynamazlar, annesi ayrıldığında kayıtsızdırlar.

-Parmağı ile işaret etmezler. İlgisini çeken bir eşyayı işaretle istemezler.

gittiğinde bunları gözlemlesene canım

Mideme ağrı girdi okurken. Başlarım misafire hiç normal değil valla tillahı gelse çayımı içmeye önceliğim yavrumdur her zaman. Çok üzüldüm yazık çocuğa. Baba nasıl acaba?
Arkadaşımın annesi kızım senin eşin kızmaz mı sürekli çocuk oradami tutulur diye biraz çıkışınca,kadinda teyze oda alıştı çıkınca heryeri dağıtıyor,sıcak çay icirmiyor,esimde koy yatağına diyor demiş.sanki evvcil köpekten bahsediyor.inanin evcil köpeği olanları görüyorum parklarda bahçelerde gezdirip ilgileniyorlar..Çok üzgünüm.

Ben ona inanmadım kasları zayıf diyince aklıma o kas hastalıgı geliyor
O hastalıkta olsa cocuk metal tabagı fırlatamaz yemegini kendi başına kolay kolay yiyemez
Yalan yanlış bilgiler var bu olayın içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…