Aynen bunu bende düşündüm ve iki yaşındaki bir çocuk oradan bana kalırsa çıkar ama kasları zayıf mis lafına takıldım.o ne demek acaba.e kadın hep boyleyse kasları geri kalır.acaba annenin tutumu mı çocuğu bu hale getirdi.yoksa çocuk zaten oylemiydi o kısmını bilemiyoruzBelki de bebegin bir rahtsızlıgo var bu yüzden eve misafir geldiginde göz önünde tutmak istemiyordur cocugu
Bilirsiniz işte acımak vahlanmak gibi durumlar olur ya..
Onun dısında iki yaşında bir cocuk orada saatlerce durmaz ve park yataktan çıkmak isterse cıkabilir
İki yasında bir cocugum var ordan biliyorum
Kocasınin işi pek iyi degilmis.kadin köyde buyumus.ama koyde büyüdü diye onu siniflandirmicam benim annemde köyde büyüdü ama çok ileri görüşlü bı kadın.Yani artık tv var herşeyi bilmeli bunun yanlış olduğunu bilmeli.Bu nasıl bir şeyy şoklardayım Allahım..
Almasınlar evlerine o kadını ve direkt şikayet edilmeli.. kocası ne iş yapıyor ?
Ben buna çok takıldım evet bence sendn hastalığını gizliyor belki söylemek istemiyor dedim ama inanın bı arkadaşım bebeği doğuştan omurilik zedelenmesi gibi bişey ile doggdu okadar ilgili bir anneki o çocuğu yürüyemiyor diye onu kucağında taşıyor,heran her saat seviyor ilgileniyor.Yani kadının aşırı bı yalnız bırakma halı..tv karsisinda heran.inanin uzuldumBence de bir rahatsızlık var bebekte Annesi de doktor zaten kasları zayıf dedi derken bunun sinyalini vermiş
Kocasınin işi pek iyi degilmis.kadin köyde buyumus.ama koyde büyüdü diye onu siniflandirmicam benim annemde köyde büyüdü ama çok ileri görüşlü bı kadın.Yani artık tv var herşeyi bilmeli bunun yanlış olduğunu bilmeli.
Hayır İstanbul değil.Nerde bu kadınla çocuk şu an gitmeliyim bir kendine getirmeliyim onu istanbul mu ?
Hayır İstanbul değil.
Arkadaşımın annesi kızım senin eşin kızmaz mı sürekli çocuk oradami tutulur diye biraz çıkışınca,kadinda teyze oda alıştı çıkınca heryeri dağıtıyor,sıcak çay icirmiyor,esimde koy yatağına diyor demiş.sanki evvcil köpekten bahsediyor.inanin evcil köpeği olanları görüyorum parklarda bahçelerde gezdirip ilgileniyorlar..Çok üzgünüm.Mideme ağrı girdi okurken. Başlarım misafire hiç normal değil valla tillahı gelse çayımı içmeye önceliğim yavrumdur her zaman. Çok üzüldüm yazık çocuğa. Baba nasıl acaba?
Aynen bunu bende düşündüm ve iki yaşındaki bir çocuk oradan bana kalırsa çıkar ama kasları zayıf mis lafına takıldım.o ne demek acaba.e kadın hep boyleyse kasları geri kalır.acaba annenin tutumu mı çocuğu bu hale getirdi.yoksa çocuk zaten oylemiydi o kısmını bilemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?