Park yatağı artık mağara olmuş bebek desem yeridir.

Bebeklikten itibaren surekli orda duruyorsa alismistir maalesef.Normal bir cocuk orda kalamaz saatlerce.Bagirir inmeye calisir vs...
Bu da bir siddet degil mi tam bilemiyorum.Sosyal hizmetlere haber verseniz.
Yazik icim yavrucagiza icim acidi. Onun simdi tam gezip kesfetmesi gereken zamani.

Anne olabilir ama annelik görevini pek yerine getiremiyor gibi, siz bari vatandaşlık görevinizi yerine getirin derim

Yani böyle bir olayı bilipte susmak ya da susmak zorunda kalmak çok acı ve belki de çocuk annesinin o tavırları yüzünden böyle oldu ve belki hala bir şansı olabilir ,yeniden duzelebilir

Arkadaşınız ve o kadının komşuları bu suistimale nasıl tepkisiz kalabiliyorlar ben anlamakta güçlük çekiyorum.
Önce eşine sonra sonuç alınamazsa devlete video kaydı ile şikayet edecekler.

Ben böyle bir şeyi eltimden de duymuştum. Kuaförde bir kadın hep yalnız bırakıp saatlerce kuaförde oyalanıp işlerini hallediyormuş ve bir de marifet gibi anlatıyormuş. Ben tepkisiz kalıp sadece dinleyen insanlara anlam veremiyorum. Genelinin lafıdır "durur o"
Bebek saatlerce ağlayıp bir ihtiyacı karşılanmazsa tabiki zaman içince susmayı öğrenir. Ağlamaktan yorgun düşer.
Park yataklar nasıl derindir biliriz. 2 yaşındaki bebek oradan ayağını atıp çıkmaya çalışıyorsa büyük bir yürüme problemi yoktur. Problem kadının ilgisizliğidir.

Bu da şiddetin başka bir boyutu işte ..!şu an gerçekten çok sinirlendim hatta anneyide terapiye alsınlar zira aklı selim insanın yapacağı şeyler değil bunlar ve o komşular hiç mi müdahale etmiyor ne yapıyorsun demiyor ve nasıl kayıtsız kalıyorlar ağlamak en kolayı önemli olan bir şeyler yapabilmek

Kesinlikle size katılıyorum hadiseyi dün öğrendim..Aslında çok ilgisiz bir anne olduğunu anlatırdı ama durumun ciddiyetini bu ölçüde bilmiyordu..Şimdi ikimizde ne yapsak diye düşünüyoruz.once kendisiyle konuşacak insfayda etmezse şikayet etmeyi düşünüyorum ben bizzat

Kadın mutfaktayken gidip o park yatağı keseceksin boydan boya. O fermuarlı açılan delikli kısmı kessen yeter...
Aynen yaa..Çocuğa resmen zulüm bu yapılan.Hapiste gibi geldi bana bide metal tabak koyuyor yanına..hücre hapsi sanki.kendin bebeği al getir yedir.insna içine cikarmamakta neyin nesi

O kadına Çüşşş dicem yuhhh dicem beyinsiz dicem banlanmaktan korkuyorum o yüzden demiyorum sakince cevaplıyorum.

Kadını evine çağırsın arkadaşınız muhtemelen çocuğu getirmeyecek. O sırada siz 183 ü arayın yada polisi saatlerdir evde yalnız ağlıyor diye. Polis öyle görünce illa ki soruşturma kamu davası adı her ne haltsa açılır. Başka türlü kadın evdeyken izah etmenizin yolu yok. Yeni koydum diyebilir yani.

Yazıklar olsun böyle vicdansızlara. Ben ablasını servisten almaya aşağı iniyorum uyuyorsa 5 dk lığına uyanmışsa evde beni görememişse nefesi içine kaçarcasına ağlıyor. Nasıl vicdan nasıl bir kalp bu

Malesef bunun adı öğrenilmiş çaresizlik. Biz bebeklerimiz ağlayınca hemen kucağımıza alıp avutan sevgi gösteren anneleriz. Doğal olarak bebek de buna göre davranış geliştiriyor.
Ağladığı halde evde olmayan komşuya giden bir kadın düşünün(kesinlikle anne değil) hatta evde olsa da almayan zamanla bebek buna bağlı davranış gösteriyor. Etrafı farketmeye başladığı zaman da karşısında canlı renklerle sanal görüntüler. Yani bu çocuk nasıl gelişsin Allah aşkına..
Doktora da böyle davrandığını söylüyor mu acaba? Hiç sanmıyorum..

Okumaz olaydım bu konuyu
Hafta sonu çok yoğun çalıştım çok yoruldum diye vicdan azabı çekerken bir başkasının yaptığına bak
Çocukta kas zayıflığı olsa nasıl çıkmaya çalışıp yorgun düşsün ki
Bildiğin hapsetmis
Valla ben o kadına neler sayardım bilmiyorum değil 5 çayı na gitmek bir bardak suyunu içmezdim

Benimki şimdi kendi park yatagına girdi fermarını açıyor durmak ne kelime biraz zıpladı tutabilene aşk olsun.
Maalesef var böyle anneler çocuk dogru düzgün yürüyemez bile.
Her çocuk aynı değildir.
Ben de küçkken anneme sevdirmezlermiş,kucagına almaya bile izin yokmuş, somye derler ona bırakarılarmış beni inemezmişim ordan, oturup kalırmışsım.
2 yaşına kadar yürümemişim çünkü ilgi yok.
Perdeyle oynarmışım, uyurmusum.
Sonra da ayaklarım ortapetik olmuş özel ayakkabı kullanmak zorunda kalmısım.

Cok üzüldüm..
Kesinlikle şikayet edin.. biraz daha büyük kızım var. içim cız etti..
Çocuğa çaresizlik öğretilmiş aglamamasi normal ama o cocuk buyuyemez de gelisemez de..
Arkadasiniza da hayret ettim. Misafirlige cocuksuz gittiğinde cocuk nerde diye sormus ve o evde yalnız cevabini almis buna rağmen hiçbir şey yapmayip 3 saat muhabbet mi etmiş.
Ben olsam yürü x olmaz öyle şey gel beraber alalim bak yaptıklarımızdan yesin sevecem biraz vs diye getirirdim.
Buna rağmen getirmezse cirkinlesebilirdim..

Lutfen duyarsız kalmayın belki özel eğitime ilgiye ihtiyaci olduğu bir rahatsızlığı vardır. Aile sosyal politikalar bakanlığını arayın.

Keşke okumasaydım konuyu. Ben çok etkilenirim böyle olaylardan. Lütfen isminizin gizli kalmasını falan isteyin bir şekilde sosyal hizmetlere ulaşın anlatın durumu. Arkadaşınız da fotoğraf falan çeksin bebek ordayken belki delil sayarlar. İnsan 3 saat boyunca hiç mi merak etmez bebeğini

İçim acidi zavallı bebis ya. Şimdi sosyal hizmetlere haber verilirse çocuğu elinden alırlar mi acaba? Almaları da kotu olur yavrucak için ya. Gözünü falan korkutmak lazim, hani bir görevli eve gelse hani teftiş yapıyor gibi, kadın belki akillanir. Ay ne değişik insanlar var ya. İnsan o kuzuya nasıl bu şekilde ilgisiz kalabilir.

Bir de şey diycem. Bu çocukta bi zeka engeli vs olabilir mi? Kadın belki kimse bilsin istemiyordur . tabi ki bu durumu hakli çıkarmaz ama belki sadece misafir varken boyle yapıyordur onun dışında ilgilidir belki.

Kadın mutfaktayken gidip o park yatağı keseceksin boydan boya. O fermuarlı açılan delikli kısmı kessen yeter...

Bak tuttum bu fikri. Konu sahibi yaptır bunu. Kazayla yırtılmış gibi yapsın. Sonra da neyse biraz hareket eder yavrucak desin salsın yere..

benimki 1.5 yasinda degil 3 saat ben yokken 3 dk dursa buyuk bi olay olur.belki bi hastaligi var kadin utandigi icin yada cocuguna konduramadigi icin kimseye soylemiyodur.cunku sabah aksam dayakta yese bi bebegin orda kalmasi mumkun degil.bence bi rahatsizligi var arkadasinizdan sakliyor.kimse ogrensin istemiyodur yoksa nasi duracak orda bebek

3 saat boyunca cocuk orda tutulurmu ya hangi mantik bunu kabul edebilir Allahaskina 5 dk yamliz biraktiginizda ne yapacagini bilemezsiniz cocugun

Gerçekten bazı çocuklar çok şanssız. Ne biçim aile çocuğu baya park yatağı büyütüyor. Ama o çocuk büyüdüğünde normal bir birey olmaz işte. İçim acıdı çok. Allah o çocuğun yardımcısı olsun. Yani ailenin içini bilemeyiz falan dicemde yok pozitif görebileceğim hiç bir yer yok. Çok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…