- 17 Ocak 2017
- 104
- 126
- 18
İyi niyetli yorumunuz için teşekkür ederim..Bende başta böyle dusunuyordum ama çok yakininda oturduğu bir komsu bu.kadin misafirliğe bunlara geldiğinde çocuğu ggetirmeyip yalnız geliyormuş.3-4 saat bunlarda 5 çayı keyyfi yapıp birkez bile çocuk ne alemde diye bakmiyormus.arkadasim hatirlattiginda durur ya o yatağında o şimdi diormus.ben korkuyorum Dior kız.ya boğazına bişey kacsa bogulsa ya bı ihtiyacı olsa..Bu nasil iş anlam veremedik.2 yaşındaki çocuk saatlerce evvde yalnız bırakılır mı..Hemde keyfi için.o günlük değil kadin misafir yokkende oyleymis.catkapi gitsem yine orda diyor
Kesinlikle size katılıyorum hadiseyi dün öğrendim..Aslında çok ilgisiz bir anne olduğunu anlatırdı ama durumun ciddiyetini bu ölçüde bilmiyordu..Şimdi ikimizde ne yapsak diye düşünüyoruz.once kendisiyle konuşacak insfayda etmezse şikayet etmeyi düşünüyorum ben bizzatArkadaşınız ve o kadının komşuları bu suistimale nasıl tepkisiz kalabiliyorlar ben anlamakta güçlük çekiyorum.
Önce eşine sonra sonuç alınamazsa devlete video kaydı ile şikayet edecekler.
Ben böyle bir şeyi eltimden de duymuştum. Kuaförde bir kadın hep yalnız bırakıp saatlerce kuaförde oyalanıp işlerini hallediyormuş ve bir de marifet gibi anlatıyormuş. Ben tepkisiz kalıp sadece dinleyen insanlara anlam veremiyorum. Genelinin lafıdır "durur o"
Bebek saatlerce ağlayıp bir ihtiyacı karşılanmazsa tabiki zaman içince susmayı öğrenir. Ağlamaktan yorgun düşer.
Park yataklar nasıl derindir biliriz. 2 yaşındaki bebek oradan ayağını atıp çıkmaya çalışıyorsa büyük bir yürüme problemi yoktur. Problem kadının ilgisizliğidir.
Aynen yaa..Çocuğa resmen zulüm bu yapılan.Hapiste gibi geldi bana bide metal tabak koyuyor yanına..hücre hapsi sanki.kendin bebeği al getir yedir.insna içine cikarmamakta neyin nesiKadın mutfaktayken gidip o park yatağı keseceksin boydan boya. O fermuarlı açılan delikli kısmı kessen yeter...
O kadına Çüşşş dicem yuhhh dicem beyinsiz dicem banlanmaktan korkuyorum o yüzden demiyorum sakince cevaplıyorum.İyi niyetli yorumunuz için teşekkür ederim..Bende başta böyle dusunuyordum ama çok yakininda oturduğu bir komsu bu.kadin misafirliğe bunlara geldiğinde çocuğu ggetirmeyip yalnız geliyormuş.3-4 saat bunlarda 5 çayı keyyfi yapıp birkez bile çocuk ne alemde diye bakmiyormus.arkadasim hatirlattiginda durur ya o yatağında o şimdi diormus.ben korkuyorum Dior kız.ya boğazına bişey kacsa bogulsa ya bı ihtiyacı olsa..Bu nasil iş anlam veremedik.2 yaşındaki çocuk saatlerce evvde yalnız bırakılır mı..Hemde keyfi için.o günlük değil kadin misafir yokkende oyleymis.catkapi gitsem yine orda diyor
2yasindaki bir çocuğun park beşikten çıkabilmesi lazım nasıl çıkamıyor acaba gerçekten kaslarda zayıflık mi var. Yüregim parçalandı2.5yasindaki kızımı baglasam yine uyanıkken 3saat yatağın içinde tutamam
Kadın mutfaktayken gidip o park yatağı keseceksin boydan boya. O fermuarlı açılan delikli kısmı kessen yeter...
Arkadaşımın annesi kızım senin eşin kızmaz mı sürekli çocuk oradami tutulur diye biraz çıkışınca,kadinda teyze oda alıştı çıkınca heryeri dağıtıyor,sıcak çay icirmiyor,esimde koy yatağına diyor demiş.sanki evvcil köpekten bahsediyor.inanin evcil köpeği olanları görüyorum parklarda bahçelerde gezdirip ilgileniyorlar..Çok üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?