park yatak alanlara sorularım var?????

Bende bugün park yatağımı aldım. Kraftın playard modeli.
Işığı, süsleri, sallanması, penceresi herbişeyi var.
İçinede park yatak seti aldım. Beyaz -lacivert renkte. Benim çok hoşuma gitti, yarın kızımla kuracağız,
resmini çeker, koyarım o zaman. Ayrıca içine ekstra yatak da aldım, şilteden ayrı.
Sadece şilteyle çok sert oluyor.
Ben kızımda oda almıştım. İnanın hiç kullanışlı olmadı. Park yatağın çok daha
pratik olacağına eminim. En azından nereye istersek çekeriz. Yanınada bir şifonyer alıcam, yeterde artar.
Herkes güle güle kullansın....

parkyataklar harika!!!kullanıyoruz ve çok memnunuz,özellikle titreşimi ve dönenceyi çok seviyor

park yatagını bende çok hevesle aldim ama pişman oldum çok amaçlı ama hassas uyku setı aldim ufaklarindan oldu yatagin üşt tarafi kullanişli ama bebek buyudukçe altta indrdim ve zor oluyor

ben memnun kalmadim yatagin alt bolumu çok zor oluyor kullanmasi çok amaçlı ama baslarda iyi sonra kullanişli olmuyor:oklava:::

Ben de aldım park yatak.
kız kardeşim de kullanıyor çok memnun.Kızı 1 yaşını geçti.Karyolasında yatmıyor artık.istemiyor.
Sanırım her çocuk farklı tepkiler veriyor.Bakalım bizimkiler memnun kalcaklar mı?

selamlar,uzun zaman buraya girmemiştim
kızım 4 yaşını neredeyse tamamlamış ve biz hala parkyatakta uyuyoruz,bi ara bende indirmiştim,sonra tekrar yukarı kaldırdım ve hala o şekilde yatıyoruz,kendi çıkıp iniyor,ben yataktan çok memnun kaldım,hala da içinde rahat yatabiliyor,ama bu ay son olur artık,büyük yatağa geçme zamanı geldi

Back
X