Park yatak, bebek arabası önerilerinizi paylaşır mısınız kızlar

kimyonkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2024
1.154
1.293
53
Selam kızlar. İlk gebeliğim hiç bilgim yok park yatak ve bebek arabası tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Elele madre duydum tavsiye edildi. Sizler ne dersiniz?

Hele bebek arabası hiç bilgim yok😂😂

Bebek arabası ben çok değiştirdim. Başta travel aldık ama indir bindir bide asansörsüz evde çok zor oldu onu sattım. Travel asla önermem. Doona aldım çok memnundum ondan 1 yaşına kadar onu kullandım. Sonra onu sattım şimdi kabin boy var pierre cardin gayet memnunum

1000013869.webp

Oğlumun park yatağı

Park yatak elele anne yanı memnunuzz. Bebek arabasını asla travel sistem almanızı önermem binanızda asansör yoksa

Bebek arabası ben çok değiştirdim. Başta travel aldık ama indir bindir bide asansörsüz evde çok zor oldu onu sattım. Travel asla önermem. Doona aldım çok memnundum ondan 1 yaşına kadar onu kullandım. Sonra onu sattım şimdi kabin boy var pierre cardin gayet memnunum
1 yaşına kadar kullandım dediğiniz pusetli mi? Sonrasında sanırım büyüdüğü için değiştirdiniz

Anansörümüz var ama herkes hafif olsun diyor tek başına kullanım için de
Bizde asansör olsaydı ben yine aynı arabayı tercih ederdim sanırım. Tek başına da gayet rahat kullanıyorum bir de bebek için çok konforlu. Tek sıkıntım asansör olmadığı için katlayıp indirmek zorunda olunca birine ihtiyaç duyuyorum.
Pusetini de uzun süre kullandım 10-11 aylık olup yatmak istememeye başlayıp kalkmaya çalışıncaya kadar. O zaman da puseti çıkarıp normal katlanır arabayı takıp kullandım be devam ediyorum. Kanz v-go

1 yaşına kadar kullandım dediğiniz pusetli mi? Sonrasında sanırım büyüdüğü için değiştirdiniz
Evet puset tarzı gibi. Katlanabilir oto koltuğu olarak da kullandım. Aslında daha kullanırdım bende benim kız kalkmak istedi öne doğru büyüdükçe. Bir de sürekli araçla gidip geldiğim için bu model çok iyiydi bizim için
1000080816.webp

Bizde asansör olsaydı ben yine aynı arabayı tercih ederdim sanırım. Tek başına da gayet rahat kullanıyorum bir de bebek için çok konforlu. Tek sıkıntım asansör olmadığı için katlayıp indirmek zorunda olunca birine ihtiyaç duyuyorum.
Pusetini de uzun süre kullandım 10-11 aylık olup yatmak istememeye başlayıp kalkmaya çalışıncaya kadar. O zaman da puseti çıkarıp normal katlanır arabayı takıp kullandım be devam ediyorum. Kanz v-go

Asansör var ve arabanız yoksa travel uygun olur
Travelin sürüşü rahatlığı daha iyi bence. Ama işte büyük olduğu için arabaya falan zorluyor
Asansör var araç da şuanlık var, kafalar karışık 😂

Back
X