kızlar benim bebişim daha doğmadı fakat ben aldım çokk kullanışlı duruyor iki katlı 2 yaşına kadar üst bölümü 2 yaşından sonrada alt bölümü ve daha sonrada oyun alanı olarak yada oyuncaklarını koymak için kullanabilir fiyat olarakta çook uygun ve kullanışlı görünüyor size birde fotg göstereyimm ama kesinlikle tavsiye ederimm kurulumu kolay daha sonra kaldırabiliyosun katlanıyor sallanabiliyor alt degiştirme yeri falan var.
TANYERİ SENİN DEDGİN SANIRIM BENİM ALDIGIM BU YATAKLARDAN BENCE HİÇ TERETTÜT ETMEDEN ALABİLİRSİN BENDE İNTERNETTEN SİPARİŞ VERDİM 109 YTL YE ALDIM VALLA ÇOOK MEMMNUNUM BİZDE İLK DEFA İNTERNETTEN SİPARİŞ VERDİK KORKUYODUK FAKAT GÜVENİLİR Bİ SORUNDA YAŞAMADIK
teşekkür ederim canım herhalde bizde internetten alıcaz artık canım hiç dolaşmak istemiyo...Kraftta zaten iyi bi marka sonuçta inş kargoda filanda bi problem çıkmaz , güle güle kullanırız:içelim:
canım vallahi müthiş bi konu kim açtıysa teşkkürler.ben de 3,5 aylık hamişim ama bunları görünce pek merak sardı beni. 2 gündür hep sitelerde park yataklara bakıyorum.bu arada hangisini almaya karar verdiniz?o kadar çeşit var ki insan kararsız kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?