park yatak kullanan varmı kararsızım da

• Konu Sahibi Konu Sahibi sevce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende bunlardan aldım. müzikli titreşimli ışıklı çok şirin. Ve bencede kullanışlı. ben 268,00 YTL ye aldım.

bana pek bir değişik geldi ben ayrı oyun parkı bir de ayrı yatak alıcam içime sinmiyor böyle kargacık şeyler gene de beğenen varsa alsın tabi herkes çocuğu için iyi olanı kendi bilir değil mi.

kızlar bende bundan alıcam benim bebişler üçüz hem eşim astsubay taşınıyoruz sürekli tatillerdede götürürüm yanlız içine nasıl ytak aldınız alanlar yatağın resminide gönderirseniz sevinirim

Kızlarr bayıLdımmmmm yaa:dance::dance: bende istiyorum alanlar diğer arkadaşlar gibi yollarlarsa çok sevinirimm.Acaba ben Şimdiden alsammı?siz ne zaman aldınız?_

Bahar senin için daha çok erken, sabırlı ol biraz 7-8 aylık olana kadar:icecream:

Ben doğum yaptığımda görümcemden oğlu için kullandığı park yatağı alıcam Pierre Cardin marka ve çok kullanışlı.
Fakat onu kendi yatak odama koyup ilerki zamanlarda annemlerin evine götürücem. Kendi odası içinse park yatak düşünmüyorum.
Uzun parmaklıklı çekmeceli daha sonra büyütülen yataklardan almayı planlıyorum. yerimseniben

Kızlar benim kızım 2 aylık biz iki aydır chicco'nun park yatağını kullanıyoruz ve ben çok memnunum. Titreşimi, müziği ve ışığı var. Titreşimi melekler yaygarayı basınca hiçbir işe yaramıyor. Ama müzik ve ışığı işe yarar. Odasıda var ama odasındaki karyolası sallanmıyor ve yazın odasına geçince ne yapacağımı düşünüyorum. Park yatağı herkese şiddetle tavsiye ederim, ama çook uzun yıllar kullanılabileceğini sanmıyorum.

biz park yatagı 7. ayımızda aldık. ALLAH nasip ederse 40 gün sonra kullanmaya başlayacagız ben biraz erken aldım çünkü çook hoşuma gitmişti bencede çook kullanışlı duruyor 3 yaşa kadar kullanabiliriz diye düşünüyorum ama tabi bebişimiz dogunca bakalım kullandıkça anlayacagız. özellikle şimdi yaz geliyor normal bebek odasını odalar arası taşıyamazsınız fakat bu park yatakları istediğiniz yere taşıyabilirsiniz hem bebişler ilk 3 ay hatta daha fazla sizin odanızda kalacaklar bence bu yönde düşünen varsa çook iyi yataklar :hooray:

bende park kullanıyorum 3-4 yasına kadar kullanırım sonra oda takımı filan alrım diye düşünüyorum park rahat ve pratik sonradan katla kaldır ayrıca cocuk hareketlenmeye başladıgında içine koy düşme derdi yok oyun oynasın bence kullanışlı tavsiye ederim benim yatagım bu
http://www.kirazbaby.com/prodetail.aspx?id=1751

2OO ytl yatağı ve uyku seti dahil park yatak.titreşimli müzikli ışıklı.cibinliği de var.sizce fıyatı nasıl.babymoon markası.

meraba kızlar bende park yatak almayı düşünüyorum abimin kızına almışlardı çok rahat. Ben internetten biraz araştırdım en uzunu Kraft Jenny Park 130 cm filan 3 4 yaşına kadar yatsın istiyorum. Hem bunun fiyatı diğerlerine göre daha uygun. Ama burdaki mağazalarda hep kraftın yada pierre cardinin küçük modelleri war. İnternettende güvenip sipariş weremiyorum çünkü hiç yakından görüp dokunmadım iyimidir kumaşı filan bilen war mı.. Bide uyku setinin çok terlettiğini söylüyolar ben o yüzden uyku seti yerine kayınvalideme altına yatak bide ince bi yorgan diktirticem... Kaldı 3 ayımız daha alışwerişte yapmadık hiç birşey almadım kızıma.......:çok üzgünüm:

TANYERİ SENİN DEDGİN SANIRIM BENİM ALDIGIM BU YATAKLARDAN BENCE HİÇ TERETTÜT ETMEDEN ALABİLİRSİN BENDE İNTERNETTEN SİPARİŞ VERDİM 109 YTL YE ALDIM VALLA ÇOOK MEMMNUNUM BİZDE İLK DEFA İNTERNETTEN SİPARİŞ VERDİK KORKUYODUK FAKAT GÜVENİLİR Bİ SORUNDA YAŞAMADIK

teşekkür ederim canım herhalde bizde internetten alıcaz artık canım hiç dolaşmak istemiyo...Kraftta zaten iyi bi marka sonuçta inş kargoda filanda bi problem çıkmaz , güle güle kullanırız:içelim:

teşekkür ederim canım herhalde bizde internetten alıcaz artık canım hiç dolaşmak istemiyo...Kraftta zaten iyi bi marka sonuçta inş kargoda filanda bi problem çıkmaz , güle güle kullanırız:içelim:

canım vallahi müthiş bi konu kim açtıysa teşkkürler.ben de 3,5 aylık hamişim ama bunları görünce pek merak sardı beni. 2 gündür hep sitelerde park yataklara bakıyorum.bu arada hangisini almaya karar verdiniz?o kadar çeşit var ki insan kararsız kalıyor.

canım ben kraftın jenny park yatağını almayı düşünüyorum hem diğerlerine göre daha uzun hemde daha ucuz . internetten beğendim teredütlerim wardı ama prmöznur arkadaşımızda ondan almış ve memnunmuş sanırım bende sipariş wericem artık:teytey::teytey::teytey:

kızlar merhaba park yatak çok estetik görünüyor fakat benim aklıma takılan yatağın iskeletinin dayanıklılığı yani iskeleti demirden mi ne kadar kullanışlı insan kırılır düşer falan diye endişeleniyor kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

evet tanyeri ben internetten aldım hatta ana kucagı küvet falanda aldım bir çook şey aldım istanbulda dolaşıp almak istemedim çünkü arabamız yok ve alsakta ben bu eşyaları getiremezdim onun için internetten almayı düşündüm ve çok memnunum hiç sorun yaşamadım ve 2 gün içindede evine geliyo zaten.

park yatakların tabanı nasıl sağlam mı?sanki çocuk içine girince sarkacakmış gibi duruyor altı o kadar iyi mi onların?benim gözüme pek hoş gözükmüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…