- Konu Sahibi inotherworlds
-
benim hamileliğim erken olduğu için birşeylere daha karar veremedik ama görümcemde var. Park yatak almış sanırım bende park yatak alacağım. Ama tabii sizin fikrinizEki Görüntüle 1054744 Eki Görüntüle 1054745 Eki Görüntüle 1054746 Eki Görüntüle 1054747
park yatak mı? Ahşap beşik mi?
Iki tarz arasında kararsız kaldık. Eşim kraftın park yataklarından alabiliriz diyor. Uygun fiyat ve kullanışlı olduğu için. Benim gönlüm de sallanır 70-120 ve 60-120 lik ahşap beşiklerden. Biri 300 civarı iken diğeri 650 tl civarı.
Ne yapsak? Kullananlar yorum yapabilirler mi? Bebek yaklaşık bir buçuk iki yıl kullanmış olacak.
Eki Görüntüle 1054744 Eki Görüntüle 1054745 Eki Görüntüle 1054746 Eki Görüntüle 1054747
Park yatak mı? Ahşap beşik mi?
iki tarz arasında kararsız kaldık. eşim kraftın park yataklarından alabiliriz diyor. uygun fiyat ve kullanışlı olduğu için. benim gönlüm de sallanır 70-120 ve 60-120 lik ahşap beşiklerden. biri 300 civarı iken diğeri 650 tl civarı.
ne yapsak? kullananlar yorum yapabilirler mi? bebek yaklaşık bir buçuk iki yıl kullanmış olacak.
Ben ahşap beşik almayı düşünüyorum.
Daha uzun süre kullanılır...
merhaba bende ilk resimdeki baby tech ahşap beşiğin beyazından var 70*130 ölçüsü. oğlum 6buçuk aylık, hala üst katında yatırıyorum. çok çok memnunumEki Görüntüle 1054744
Park yatak mı? Ahşap beşik mi?
iki tarz arasında kararsız kaldık. eşim kraftın park yataklarından alabiliriz diyor. uygun fiyat ve kullanışlı olduğu için. benim gönlüm de sallanır 70-120 ve 60-120 lik ahşap beşiklerden. biri 300 civarı iken diğeri 650 tl civarı.
ne yapsak? kullananlar yorum yapabilirler mi? bebek yaklaşık bir buçuk iki yıl kullanmış olacak.
merhaba bende ilk resimdeki baby tech ahşap beşiğin beyazından var 70*130 ölçüsü. oğlum 6buçuk aylık, hala üst katında yatırıyorum. çok çok memnunumpark yatak oyun alanı olarak kullanılması ve gündüzleri kısa uykularını oynadıığı yerde yapması için tasarlanmıştır. gece uzun uykular için sağlıklı bir yatış sağlamaz. bebeğin kemik ve omurga gelişimi için yarı ortopedik sert yatakta yatması gerekir. illa park almak niyetindeyseniz malzemesine çok dikkat edin. çoğu yataklar naylon kumaşla yapılmış. pamuklu kumaş olanı nadir. özellikle pamuklu kumaşlı olanlardan bulmaya çalışın. ama tabiki ilk tercih ahşap beşik hayırlı olsun bebeğiniz bir avazda kurtulursunuz inşallah sağlıkla...
Ahşapta aldım, park da ...park şuan yatak odasında, ahşap olan kendi odasında..eğer evinde yer sorunu varsa park yatak, yerin varsa ahşap derim..evinin durumuna göre seç...ahşaplar pahalı ama değer..
120 ye 60 cm aldigim besigin yatak olcusu bu cok mu kucuk sizcee :18::18::18:[/
Bence ideal..Bizim park yatağımız da aynı ölçülerde..Güle güle yatsın bebeğin içinde..
120 ye 60 cm aldigim besigin yatak olcusu bu cok mu kucuk sizcee :18::18::18:[/
Bence ideal..Bizim park yatağımız da aynı ölçülerde..Güle güle yatsın bebeğin içinde..
Tesekkur ederim
yani en azindan 2 yasina kadar kullanabilir mi ne zamana kadar kullanabilir??
Tesekkur ederim
yani en azindan 2 yasina kadar kullanabilir mi ne zamana kadar kullanabilir??
Minik kızım daha dönmeye başlamadı ama tahminlerimce 2yıl kullanır..Zaten ilk 5-6 ay nereye koysan yatar hatta koltuğun üstünde bile yatar kımıldamadığı için..Kaldı bir buçuk sene:)
Minik kızım daha dönmeye başlamadı ama tahminlerimce 2yıl kullanır..Zaten ilk 5-6 ay nereye koysan yatar hatta koltuğun üstünde bile yatar kımıldamadığı için..Kaldı bir buçuk sene:)
Aslinda once normal geldi ama simdi dusununce acaba kucuk mu diyorum üzüldüm biraz acikcasi... baska bir yerde bakmistik 4 5 yasina kadar yatar demislerdi ama o yatagin boyutu daha buyuktu bu biraz kucuk ... aslinda esimin arkadaşı mobilyaci ama iste esim hayatta daha degistirmeme izin vermez.. en azindan bir 80 cm olsa. Sirf uzun sure kullanabilir diye bu besigi aldim sonradan dank etti kafama :18:
60 cm donmeye baslayinca dar gelir degil mi
Aslinda once normal geldi ama simdi dusununce acaba kucuk mu diyorum üzüldüm biraz acikcasi... baska bir yerde bakmistik 4 5 yasina kadar yatar demislerdi ama o yatagin boyutu daha buyuktu bu biraz kucuk ... aslinda esimin arkadaşı mobilyaci ama iste esim hayatta daha degistirmeme izin vermez.. en azindan bir 80 cm olsa. Sirf uzun sure kullanabilir diye bu besigi aldim sonradan dank etti kafama :18:
60 cm donmeye baslayinca dar gelir degil mi
Amaannn üzüldüğün şeye bak boşver..Kızımı yatırınca bayağı boşluk kalıyor kenarlarda yani dönsede yeter bence..Diyelimki olmadı, yatamadı ona göre o zaman bir çare düşünürsün...
Birde doğumdan önce herşey bu kadar kafaya takılıyor gerçekten, ama hele bir bebek gelsin bu kadar kafa patlattığına üzüleceksin asıl..hastane çıkışı için bile ne kadar yormuştum kendimi çok gereksizmiş..rahat ol ...
Amaannn üzüldüğün şeye bak boşver..Kızımı yatırınca bayağı boşluk kalıyor kenarlarda yani dönsede yeter bence..Diyelimki olmadı, yatamadı ona göre o zaman bir çare düşünürsün...
Birde doğumdan önce herşey bu kadar kafaya takılıyor gerçekten, ama hele bir bebek gelsin bu kadar kafa patlattığına üzüleceksin asıl..hastane çıkışı için bile ne kadar yormuştum kendimi çok gereksizmiş..rahat ol ...
Oraso oyle aslinda dogru diyorsun ama simdi evimiz kira her seyi dusunuyor insan eger o besik kucuk gelirse ne yaparim nereye koyarim diyorum bir de 800 e aldik napalim prenses kullanbildigi kadar kullansin belki amcasina ceker hic kipirdamadan donmeden yatar
Oraso oyle aslinda dogru diyorsun ama simdi evimiz kira her seyi dusunuyor insan eger o besik kucuk gelirse ne yaparim nereye koyarim diyorum bir de 800 e aldik napalim prenses kullanbildigi kadar kullansin belki amcasina ceker hic kipirdamadan donmeden yatar
Bişeycik olmaz rahat ol yatar uzun süre..
Bişeycik olmaz rahat ol yatar uzun süre..
Insaallahh
Gece gece yedim basinin etini
Etrafimda hem maddi durumlari, hem de evleri musait olup, park yatak kullanan cok kadin oldugu icin, ben de tercihimi park yataktan yaptim... Ahsap besiklerin cogunda bebekler uyumuyormus, alip hic kullanmadan kenarda tutanlar biliyorum...
Ama tabii ki tercih meselesi...
Ben de park yatak aldim bu yuzden... Ayrica park yataklar cok Pratik, katlayip tatile goturebilirsin...
Biz de esimle gezmeyi sever oldugumuz icin de ayrica bunu tercih ettik diyebilirim...
Elhamdulillah maddi durumumuz yerinde besige verdigim paraya degsin istiyorum. Evimizin olmamasi farkli nedenlerden maddiyatla alakali bir durum degil. Dedigim gibi versigim oaraya degsin istiyorum acikcasi. Neden uymuyor bebekler ahsap besikte?? :26:
Yok ben maddiyatinizla ilgili bir gonderme yapmak istemedim, oncelikle bunu bir netlestirelim.
Sadece mebla olarak zaten ahsap besikler park besiklere gore daha pahalilar.
Ama bu meblayi verebilecek insanlar bile tercih etmiyorlar babinda soylemek istedim...
Yanlis anlasilma olmasin...
Ben de park yatak almadan once ahsap besik almak istiyordum.
Bebegimin ayri bir odasi olabilecek yer mevcut ve orayi guzel bir oda yapmak istiyordum.
Fakat kullananlar hic memnun kalmadiklarini ve bir gun dahi yatiramadiklarini soyleyince vazgectim.
Sonucta nereden baksaniz 500-700 TL arasi (ki en uygunlari) fiyatlar basliyor..
O kadar parayi da hic kullanmayacaksam harcamamin bir anlami yok diye dusundum...
Kullanilama sebeplerinden bir tanesi bebeklerin hizli buyumesi, ahsap besiklerin yataklari daha kalin oldugundan, bebek besigin icinde yuksekte kalmis oluyor, bu da tehlike arz ediyor... Ozellikle tutunup kalkabilmeye basladiklarinda...
Bir diger sorun besigin kenarlarinin tahta olmasi nedeniyle, ne kadar korumalik konulsa da her dondugunde kafasini vurabiliyor bebekler...
Zaten internette de bir arama yap derim "park yatak mi ahsap besik mi" diye...
Bloglardan vs. bir cok bilgi bulacaksindir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?