Doğuma Hazırlık Park yatak mı? Ahşap beşik mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ya ben bugun bir sey yaptim besik aldim beyaz ahsap yandsn sandikli ama bu besik buyuyor mu bilmiyorum ve 120 ye 60 cm cok mu kucuk acaba :18::18:

küçük malesef canım biraz büyüyünce eli kolu çarpmaya ve o yüzden uyanmaya başlar. zaten bebek 6 ay hareketsiz yatıyo. sonra yavaş yavaş hareketleniyo. benimki mesela 7 aylık olmak üzere. bi o yana dönüyo bi buyana. bzim gibi olduğu yerde de dönmüyo ki.. o yana dönünce gidiyo beşiğin öbür ucuna bu yana dönünce geliyoo bu ucuna.. bide korkuluklara sarılıyo bu 6 buçuk aylık hali braz daha büyüyünce sığacakmı diye düşünüyorum bende :26:tabi zayıf bi bebek olursa sorıun yok. 60lık ölçüyede sığabilir

teşekkürler canım. cok açıklayıcı olmuş

Ben de park yatak düşünüyorum. Taşınma kolaylığı açısından tercih ediyorum. Evin içinde yatak odası, salon vs. taşıyabilirim. Tavsiye edebileceğin bir model var mı? Ayrıca, kaç ay ya da kaç yaşına kadar park yatakta yatırabiliriz.

Evinizin musaitligine gore park yataklarin bir cok olculeri var.
Etrafimda cok kullanan oldugu icin, bana genelde 60 x 110 dar ve kisa geliyor dediler.
Bebek buyudukce donebilme problemide yasayabiliyormus, genislerinden almaktan fayda var.
Ben yatak odasina sepet besik geldigi icin, 70 x 120 ebatlarinda aldim...

3 cocuk buyutmus bir park yatak tavsiye edecegim.
Esimin kuzeninin oglu, eltimin oglu ve simdide bir arkadasimin oglu ayni park yatakta yattilar.
Hala sapa saglam, markasi da SunnyBaby idi. Bende bu markadan aldim.
Farkli olarak Kraft, Gracco, Chicco tavsiye edebilirim. Ama ebatlar acisindan 70 x 120 her markada yok.
Internetten arastirabilirsiniz.

Bir de tavsiyem, magazalarda gidin gorun fakat internetten alin.
Ben bir kac ay once aldim, bir cok magazaya baktik 300 - 400 arasi markasina gore park yataklar degisiyor.
Daha pahalilari da var tabii ki... Ben Sunny Baby park yatagi Morhipo'dan 245 TL ye aldim...

Bende ilk çocugumda park yatak kullandim.we cokta memnundum.şimdi 8.5aylik hamileyım.garajdan cikardim bundada kullanicm
1.sallama özelligi war
2.katlanip kalkma ozellgi war
3.3kademeli oldugundan 2.katinda 8ayliga kadar yatti.tutunup kalkmaya baslayinca tehlikeli die 3.katina indirdim.5yasina kadar yatar ordada.cok kullanişli tawsıye ederim kesinlikle:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çocuk yaşına gelince park yatak aşağı indiriliyor. O zaman çocuk yatağı devirmiyor mu?

Bence kesinlikle ahsap bende ahsap alicam.park yataklar naylon sonucta .ama ahsap her zaman daha saglikli bence.

Ahşap beşikten çocuk 8-9 aylık olup da hareketlenince düşer diyorlar. Park yatak alt kata indirince kullanışsız oluyor,çocuk içinden alınamıyor ya da çocuk yatmak istemiyor diyorlar ufff fiyatını geçtim artık çok kararsızım ne alsam daha iyi olur bilemiyorum

ben ahsap besik aldim ilk 6 ay kullanmak icin...
park yatak almayi dusunmuyorum bakalim fikrim degisir mi...

park yatak derim. oğlum 2 yaşına girince normal yatak istedi. büyük yatakta yatmak istiyor hatta en son bana ben bebekmiyim dedi bende gittim genç odası aldım. 2 sene filan kullanır diyolardı en fazla bende katladım yatağının altına koydum kardeşine artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…