Merhabalar.. doğumuma 3 ay kaldı nasip olursa. Ama beşik konusunda çok kararsızım. ahşap beşikler güzel duruyor ama bebek büyüdüğünde ayağa kalkıp düşme riskini düşünüyorum. park yatak bu konuda rahat ancak o da belli bi aydan sonra çok aşağıda kalacak sanki. bebeği yatırırken, alırken zorlanır mıyım? düşme riskini düşününce park yatak mantıklı geliyor. büyüyen beşik uzun süre kullanılır da onda da düşme riski var ve çok fazla yer kaplıyor.. sallanabilmesi de lazım tabi.. ilk bebeğim olacak inşallah. çevremdekiler de çeşit çeşit şey söylüyor. çok arada kalıyorum.
şimdilik sadece internetten bakıyorum modellere daha alışverişe çıkıp bakamadım. belki gördüğümde karar veririm ama zor gözüküyor.
gördüğünüz gibi kafam bayaaaa karışık.. Annelerden yardım istiyorum
Günaydın, valla ben de ikisi arasında kararsızım ama park yatak daha cazip geliyor :)
ilk etapta park yatak mantıklı geliyor bana .henüz oda yapmayı düşünmüyorum çünkü.portatif olması benim için önemli .çok uygun fiyatları var .ama oda hazırlıycaksanız onun kalitesi ahşabı boyası çok önemli .iyi kaliteli olanların fiytları biraz uçuk tabii bebeğim için herşeye değer .biraz daha karıştırmadım inşallah kafanızı :)
Açılan 50.000. Konu olsa gerek :) zamanında ben de açmıştım tabi.
Park yatak ilk aylar için ideal ama sonrası için asla tavsiye etmem. Hele alt kata geçince sanki bebek yerde yatıyor gibi oluyor, yanlar file olduğundan ev sıcak olsa bile el yüz buz tutuyor. Ben de park yatak yeterli diyordum ama eşim ahşap karyolada diretmişti iyiki de öyle olmuş rahat rahat yatıyor meleğim. Öyle ayağa kalkıp düşme bebekten bebeğe değişiyor. Kızım 14 aylık daha ayağa kalkamıyor. Eğer kalksaydı bile karyolayı ona göre seçtik zaten altta bir aparat var o çıkınca boyunu aşıyor. Ahşap derim net...
Hayır büyüyen değil normal 80x130 cm boyutlarında karyola. Sallanmıyor, sabit..bu ölçüler ideal bence 60x120 park yatak var mesela onda yatamaz dar gelir..sanırım çıkıp bakmadan karar veremeyeceğim :) peki sizin beşiğiniz büyüyen beşik mi onlar gözüme çok büyük geliyo bir kaç arkadaşımda var onlar da görmüştüm bi de sadece sallanan ahşaplar var onlar biraz daha ufak.
slm canım bu konuyu bnde cok arastırdım ve cok karasız kalmıstım.hangisini alsam diye bide tayinci ve kiracıyız.ama bii türlü park yatak içime sinmedi.70 e 130 ölçüsünde sallanan ve korumalıgı asansörlü olan besik aldım.kurunca bide cibinlik takınca güzel oldu.içimde kalsın istemedim.benimki büyüyen degil.içi baya geniş 4-5 yasına kadar yatar bence.bide bi arkadas korumalıgı cıkarmıs sonra büyüyünce öyle yatmıs cocugu.
canım ben internetten aldım bebekgillerden sitesine bakabilirsin canım her model var uygun fiyata ama kurması cok zor oldu evde esim 2 gün ugrastı baya zor oldu tavsiyem hazır kurulmus al.ama alttaki arkadasınki güzel bence o model.bende park yatak düşünüyordum pratik gibi geliyordu bana ama .aynı sizin gibi tayinciyiz .sürekli taşınıyorum.sizin aldığınız beşiğin markası neydi ?fiyatları nasıl acaba
Eki Görüntüle 1402103
ilk oğluma bu beşiği almıştık 28 aylık oldu hala rahat rahat yatıyor. düşme riskini düşünmeyin yanındaki korkulukları yükseltiliyor bebek büyüyünce, hiç yaşamadık çok şükür düşme gibi bir durum
küçük oğluma da park yatak aldık yer olmadığı için ama kesinlikle ahşap beşik gibi değil 6,5 aylık oldu yakında oturmaya başlar üst katı kaldırıp alta yatırırız. bir arkadaşın dediği gibi hiç içime sinmiyor sanki yerde yatıyor gibi olacak
60*120 almanızı tavsiye etmem ayrıca, küçük oluyorlar (park yatağımız öyle) , 70*130 iyi oluyor çocuk rahat dönüyor içinde
ikisini de kullanan bir anne olarak kesinlikle tavsiyem ahşap beşik. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?