• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları Park yatak mı Anne yanı beşik mi

melisinan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
29
15
3
25
Kızlar selam 17 haftalık hamileyim biliyorum biraz erken ama yılbaşı gelmeden bebeğimin ağır eşyalarını almak istiyorum Bebek odası ( yavru yataklı yatak alacağım) , bebek arabası ve en önemlisi Anne yanı için herhangi bir yatak almak istiyorum şimdi benim derdim şu benim yatağım normalden biraz daha büyük yerden yüksekliği (70 Cm) Park yatak yada anne yanı beşik konusunda acayip kararsızım bunun sebebi park yatak zaten toplam boyu 70 Cm bebeği yataktan alırken aşağı doğru eğilmem gerekecek kademesi benim yatağa uymadığı için , anne yanı beşik ise boyu ayarlanabiliyor fakat daha kısa süreli bir kullanımı var ve bana çok fazla güvenli gelmiyor Bu konuda hangisi almalıyım bilmiyorum park yatak için kendi yatağıma nasıl bir uyarlama yapabilirim onu da bilmiyorum benim gibi bu sorunu yaşayan var mı aranızda 🥹🥹

Son düzenleme:
bnde bunu aldim ve cok kararsizdim ama istedigim bu sekildeydi boyle aldim kurmadim daha bakmadim hic umarim eksiksiz gelmistir 4 ay var doguma o yuzden kurmadim
Ben bu seti alacağım alt tarafı yavru yatak olabiliyor 6 aydan sonra bu yatağa geçirirm diye düşünmüştüm gece emzirmeleri azaldığı evre diye ama zaman ne gösterecek bilemiyorum

Eklentiler

• IMG_7088.webp
    IMG_7088.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 10
6 ay sonra odasını ayırırım diye düşündüm ama bu gidişle park yatağa kalacağım gibi görünüyor erken yorumları okudum çünkü bir kaç tane 🥹
Ay erken 🥲 6 ay çok minik. Bi doğsun zaten ne kalben ne de bedenen ayrılmak istemeyeceksiniz 🥲 kokusunu duymanız lazım önce 🥹

Deme öyle ne olur birde onu düşünüp iyice kafayı sıyırmayayım 😅😅 içimden geçen 6 ay ama zaman ne gösterir bilemem tabi yatağın boş alması önemli değil zaten istediği yaşta kullanabileceği bir yatak aldım 😁
Uyku konusu hayaller hayatlar oluyor genelde, umarım bebeğiniz mışıl mışıl uyuyan sağlıklı bir bebiş olur🤗

Kızlar selam 17 haftalık hamileyim biliyorum biraz erken ama yılbaşı gelmeden bebeğimin ağır eşyalarını almak istiyorum Bebek odası ( yavru yataklı yatak alacağım) , bebek arabası ve en önemlisi Anne yanı için herhangi bir yatak almak istiyorum şimdi benim derdim şu benim yatağım normalden biraz daha büyük yerden yüksekliği (70 Cm) Park yatak yada anne yanı beşik konusunda acayip kararsızım bunun sebebi park yatak zaten toplam boyu 70 Cm bebeği yataktan alırken aşağı doğru eğilmem gerekecek kademesi benim yatağa uymadığı için , anne yanı beşik ise boyu ayarlanabiliyor fakat daha kısa süreli bir kullanımı var ve bana çok fazla güvenli gelmiyor Bu konuda hangisi almalıyım bilmiyorum park yatak için kendi yatağıma nasıl bir uyarlama yapabilirim onu da bilmiyorum benim gibi bu sorunu yaşayan var mı aranızda 🥹🥹
Ben şahsen park yatağı çok gerekli bulmadım beşik aldım. Odası içinde montesorri yatak yaptıracağım hem küçükken hemde büyüdüğünde de kullanabilir diye. Zaten beşiğe olmadığında odasına geçirmeyi düşünüyorum bebeğimi alışsın diye 6. Aydan sonra falan. Sizde isterseniz öyle yapabilirsiniz sağlıkla gelsin bebeğiniz 🙏❤️

Back
X