PARK YATAK MI BESIK MI?

Bende karar veremiyorum biturlu.evimde kucuk zaten. Sepet besikmi normal besikmi yoksa digerleri mi. Bi turlu emin olamiyorum.
Benim evim hem küçük hemde maddi sıkıntım da var mağazaları geziyorum cok pahalı içimden bin lira vermek gelmiyor kısa süreli kullanacağım bi eşyaya sepet besige gelince kesinlikle alma derim en fazla 6 - 7 ay kullanabiliyorsun ve cok riskli bebek hareketli olursa cok sallanıyor düşme tehlikesi oluyor park yataklar hem ucuz hemde uzun süre kullananilirsin gibi duruyor ama dün bi magazadaki kız bana alma file yirtildi mi kaldırıp atmak zorundasin dedi yoksa hic düşünmeden alacaktim

Oğlum için park yatak almıştım çok memnun kaldım canım 4 yaşına kadarda kullandık hala duruyor 2. Nasip olursa ona kullanıcam inşallah tavsiye ederim
Aslında bende park yatak alma taraftariyim dün mağaza gezdim satış yapan kiz bana alma filesi yirtildi mi kaldırıp atmak zorundasin ki çabuk yirtiliyor dedi aklima takıldı almayi erteledim öyle diyince forma soralim kullananlarin fikirlerini alayim dedim kullandigin hangi marka ve kaca aldin canim

Ya evet bu yatak konusu olsun ana kucağı falan bunlar niye bu kadar pahalı yahu pahalı olan en iyisi değil tabi ama ekonomik olup içlerinde en kullanışlı olanını yazan birisi olsa çok sevap alırdı valla

Ya evet bu yatak konusu olsun ana kucağı falan bunlar niye bu kadar pahalı yahu pahalı olan en iyisi değil tabi ama ekonomik olup içlerinde en kullanışlı olanını yazan birisi olsa çok sevap alırdı valla
Kesinlikle öyle umarim tecrübeli bi anne çıkıp yorum yazarda hepimizin bu problemine çare bulur

Reactions: Rup
Ogluma park yatak aldik. Mothercare indirmini bekleyip 100 liraya almstim. Tatile memleketlere her yere geldi bizimle hatta ust katta sallandi bile ogkum. Ne gicirdama ne deforme oldu. Cok saglam cikti. Hatta gecen ankara forum mothercare de 150 ye indrmli gordm. Nasipse tekrar hamileyim ama icimde kaldi beyaz bir karyola. Ikea dan hensviki hediye alacak ablam. Ama park yatak da alacak varsa kesinlkle tavsye ederim mothercare, arkdsm kraft titrwsmli almisti kirildi dedi. Kurulum yaparken dikkat edin ilk sefer sadece, sonra alisiyorsunuz.

yeni doğan bebisleriniz için hangisini tercih ettiniz kullandiktan sonra memnun kaldiniz mi park yataklar fiyat olarak çok uygun cok para vermek istemiyorum yardımcı olursaniz sevinirim
Merhaba geçen ay yatak konusunda ben de aynı ikilemde kalmıştım. Sonunda park yatak ağır bastı ve aldım. Evim genis ama tayinci oldugum icin en dogrusu park yatak, zaten oglum biraz buyuyunce oda yapicam, o zaman mobilya yatak sıkıntı olucakti bana. Etrafımda park yatagi kullanan çok var. Özellikle kiz kardeşim park yatagi tavsiye etti. Yeğenim 3 yaşında hala kullanıyorlar ve çok memnunlar. Ben de onun aldığı markadan aldım. Garantili bir ürün alırsanız filesi yirtilsa da değiştirirler.

Hayırlı olsun yataginiz gule güle eskitsin oğlun :) bize aldığın marka ve fiyat hakkinda da bilgi verir misin

yeni doğan bebisleriniz için hangisini tercih ettiniz kullandiktan sonra memnun kaldiniz mi park yataklar fiyat olarak çok uygun cok para vermek istemiyorum yardımcı olursaniz sevinirim
Biz yazın yaylaya gideriz iki ay. O yüzden taşıması çok kolay oluyor. Katla götür. Odadan odaya alırken de pratik. Ben ilkinde kullandım ikincide de aynısını kullancam

Biz öyle bir sorun yaşamadık. Üstelik çocuklar da sürekli içine girip oyun oynuyorlar. Mothercare almıştım ben fiyatı da çok uygundu o zaman. Hala sapasağlam duruyor ikinciye kullancam aynisini

Biz öyle bir sorun yaşamadık. Üstelik çocuklar da sürekli içine girip oyun oynuyorlar. Mothercare almıştım ben fiyatı da çok uygundu o zaman. Hala sapasağlam duruyor ikinciye kullancam aynisini
Mothercare sitesine bakiyorum göremiyorum park yatakları magazadan mi aldiniz ayrica ne kadara aldiniz

mothercare park yatağı internetten mi aldınız, jewel modelimi, bide yeni doğan için uygunmu acaba sallanma özelliği falan varmı?

Mothercare sitesine bakiyorum göremiyorum park yatakları magazadan mi aldiniz ayrica ne kadara aldiniz
Mağazasından almıştım. 300 liraydı bir de hediye çeki vardi. Yani bana çok uygun bir fiyata gelmişti. Tabi müzikli sallanan falan değildi. Üç yıl oldu alalı.

Hayırlı olsun yataginiz gule güle eskitsin oğlun :) bize aldığın marka ve fiyat hakkinda da bilgi verir misin
Çok teşekkür ederim, daha iyisi sizin bebeginize olsun. Biz pierre cardinden aldık, indirim varmış 400 liraydı. Internetten Kanz'inkini daha uygun fiyata bulmuştum hem de yatak hediyeliydi ama garantisinden emin olamadım.

Aslinda 3 yil onceye gore bu fiyat bile pahali ama ürünleri kaliteli heralde cok duyuyorum bu markanın yataklarini
Ben naylon kumaş istemedim. Biraz kaliteli bir şey istiyordum butcem buna yetti. Daha güzel özellikli yataklar var ama beş yüzden başlıyordu onlarda.

Benim oglumun park yatagi var. Deli gibi yatmasina ragmen 2 yildir gayet saglam duruyor. Simdi kizimi ona yatirmayi dusinuyorum. Cok kullanisli bence. Sepet besik alma da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…