PARK YATAK MI BESIK MI?

Selam kizlar. Ben de park yatak aldim daha gelmedi ama uyku seti ne alicam bilmiyorum olcumuz 60x120 park yatagin uyku setlerine bakiyorum cok pahali.nevresim tk lari da cok büyük boyutu 100x140 filan sizce ne yapmaliyim?

Selam kizlar. Ben de park yatak aldim daha gelmedi ama uyku seti ne alicam bilmiyorum olcumuz 60x120 park yatagin uyku setlerine bakiyorum cok pahali.nevresim tk lari da cok büyük boyutu 100x140 filan sizce ne yapmaliyim?
Hayırlı olsun canım yatağın bebisin güle güle eskitsin öncelikle ne kadar ve hangi markadan aldin. Benimde aklima takilan komulardan biri mobilyalara baktığımızda herşey onlara uygun ölçüde oluyor seçeneğin cok oluyor park yatak öyle değil ucuza kacalim derken pahalı mi olacak park yataga uygun yatak nevresim bulmak bende yana yakıla arıyorum bulursam yazarim sana

Sağol canim insallah. 300e aldim baby plus markasi. Burda kimse cevap yazmiyor. ben instagramda sordum arkadaslara uyku seti almamislar.nevresim diktirenler var ben de oyle yapicam. Uyku setinde kenar koruma filan var gerek yok bu yatakta kenar korumaya zaten yumusak kenarlari dedi kullanan arkadaslar. Sadece yatak alcam o da 70 80 tl sonra nevresim diktiricem yada englishhome dan filan nevresim takimi alip uydururum bir sekilde. Daha vaktim var yani

Biz kiraciyiz ve memleketimizde olmadigimiz icin esim heran is bulabilr tasinabiliriz o yuzden bebegime oda yapamiyorum park yatağı 6 ay filan kullanalim bakalim sonra tahta beşik filan alip oda yapariz diye dusundum. Ilk etapta zateb park yatak daha iyi diyorlar. Benim park yatak 60x120 odalara taşıyabiliyorum o yönden iyi oldu küçük almam.

Oglum iki bucuk yasinda ve hala park yatagi kullaniyoruz. Filesi de yirtilmadi ayrica :) ikincie hamileyim vd o da abisinin park yataginda yatacak nasipse

Mothercare sitesine bakiyorum göremiyorum park yatakları magazadan mi aldiniz ayrica ne kadara aldiniz
Mothercare in turkiye sayfasi yok. Ankara forum outlette magazasi var gecen de gordum coj uygundu fiyatkar. Oglum mothercare ve chicco nun kiyafetten arabaya herseyyle buyudu. Ikiside tas gibi. Ben iddia ediyorum lcw den bile daha uyguna aldim ogluma kiyafet. Hem de mothercare ve chicco dan. Indirimi, outleti iyi takip etmek lazim. Tabi buyuk sehhirde yasamak bir de. Ben kullandm tavsiye ederim. Yazdim daha once de gecen gordun 150 tl. O kaliteye bedava

Park yatak almakla iyi yapmissiniz hayirlisiyla guzel guzel uyur insallah bebeginiz.
Nevresim yani carsaf yastik kilifi vs ben cok uygun fiyatlara bulmustum. Internette bebek urunleri satan unnado.com ve butikbebe den surekli alisveris yaparim hem kaliteli hem ucuza yakalayabilirsiniz takip ederseniz.

Park yatak hayat kurtariciymis bende 300 tl ye almistim simdi baska bir bebek kullaniyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…