Doğuma Hazırlık park yatak mı? mobilya beşik mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben parkyatagi begenmedigim icin ikeadan mobilya besik aldim. Park yataklar cadir gibi, ne biliyim hosuma gitmedi. Ben zaten kızımı insallah 1, 1.5 yasina kadar yanimda yatirmak istiyorum, sonra odasini ayirinca bebek odasi yapacagim. Ikeadan besik, yatastan icine yatak aldim. 500 liraya mal oldu. 150 lirayada linensten uyku seti aldim.

canım doğum yaptın mı 40.hafta görünüyor da takvimde. merak ettim

kimler ne aldı acebaa :) biz İKEA Sundvik veya Gulliver olanında karar kıldık yani yan korkuluğu çıkanlardan yatağımıza birleştiricez zaten tüm mobilyalarımız ikea çok uyumlu olucak 4-5 yaşına kadar yatırabilmeyi planlıyorum sonra direk baza tabiki :)

Park yatak aldık biz yatabildiği kadar yatsın sonra odaya geçiçcez çünkü zaten ilk bir sene yatak odasında kalıcak bizimle :)

Bende kiracı olduğumuz için park yatak almayı düşünüyorum. Aslında daha sağlam olan beşiklerde Aklım kalmıyor değil ama park yatak Taşınabilir olduğundan mecburen tercihimiz park yatak olacak. Daha çok var doğuma ama en azından ne alacağına karar vermek Lazım diye düşündüm

Park yatak alacaktim,kesin kararliydim. Ama o park yatagin musamba gibi bezi oyle dandik ve basit geldi ki sanki cocugum icine koyunca duser gibi geldi.

Satici da cocuk kilo alinca yere 30 cm kadar yaklasiyo yattigi yer dedi,iyice vazgectim. Cok kiytirik bi yatak gibi.

Ben mobilya alacagim. Bi normal besigi var. Bir de baza olabilen besigi var. Biz suan bebek odasi yapamayacagiz,odamizda olacak nasipse bebegimiz. Odamiz kucuk. O yuzden baza olan degil de,diger normal olan mobilya besigi alacagiz. Ama yerim olsaydi kesinlikle baza olabileni alirdim. Odasini ayirinca besik yatak oluyor.

Ama sizinki ikiz,dogru butce olarak da dusunmek zorundasiniz. Allah yardimciniz olsun. Allah kucaginiza almayi nasip etsin.

Ama kesinlikle mobilya diyorum. Bizim alacagimiz besik 700-800 civari. Ama aynisinin 300-350 tl olani da var. Sadece markalar degisik ve max.5-10 cm buyuklugu oynar.

Bak benim alacagim besik,duz beyaz olan. Diger tutma yerleri renkli olan bazali modeli.ama buyuk.

Hem de sifir ses. Oburu hasur husur gacir gucur ses cikariyo.

Eklentiler

• unnamed.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 243
  • unnamed (1).webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 238
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…