Doğuma Hazırlık park yatak mı? mobilya beşik mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gerçekten çok güzelmiş ama bizim bütceyi baya aşıyo canım daha almamız gereken birsürü şey var

hepsi çok güzelmiş canım iyi günlerde gidirirsin inşalllah hastne çıkışı alamayı düşünüyon mu o eksik gibi senin

bende bir bakayım o siteye hiç girmedim

giremiyorum canım ben o steye ya
saol canım inşallah güle güle giyer kızım bunları.hastane çıkışını daha almadım canım en kısa zamandada alırım onuda. canım üye olman gerekiyo yoksa acmaz

saol canım inşallah güle güle giyer kızım bunları.hastane çıkışını daha almadım canım en kısa zamandada alırım onuda. canım üye olman gerekiyo yoksa acmaz

girdim canım bir tanede hamile kıyafeti buldum çok güzel daha bebek kıyfetlerine bakmadım eşimle yarış yapıyoz bilgsayar yarışı kim oturcak dye:) msjlarnada gç cvp veryom kusura bakma onula uğraşmaktan yazamym

Canik kiizminkide bu modelden di aman dikkkat asansoru cekik oldugu halde iki kez atladi icindeki yatagi cikartip incecik bi silte yapti kv daha alcalmasi icin

beşiği sanırım üst katında kullanıyorsunuz, ben de ilk zamanlar aynı sorundan dolayı yatırmadım hatta burda konu bile açtım, sonra beşiği kurcaladık ve suntasını alt kata geçirebileceğimizi gördük böylece sorun çözüldü.
yani şöyle söyleyeyim beşiğin bir karyola kısmı (yani alt kısım) bir de üstte beşik bölümü var ya, ilk kurulumda yatağını beşik bölümüne koyuyorlar, halbuki yatağı alttaki karyola bölümüne de koyabiliyorsunuz. burdan anlatamamış olabilirim, yatağı ve altındaki suntayı kaldırın alt bazasında suntayı yerleştirebileceğiniz bir basamak daha olduğunu göreceksiniz, suntayı ve yatağı oraya yerleştirdiğinizde bebeğin yattığı derinlik 40 cm den nerdeyse 70 cm e çıkıyor, böylece düşmesi de imkansız oluyor.

olsun kuzum sorun degil babak incele çok güzel şeyler var

bakıyorum canım gerçekten çok güzel şeyler varmış zıbınlara bayıldım

öyle valla kuzucum bak bide aldıkdan sonra gör ben boyna eşyalarına beşigine bakmakdan alamıyorum kendimi kızımı onun içide kollarımda hayal etmek cıldırtıyo beni gecse şu 2 ay çok mutlu olacam 10 gün sonrayada dr randevumuz var gecmek bilmiyo zaman

bende bundan almayı planlıyorum, kullanışlı mı acaba

canım ben aldım valla şuan kurulu bekliyo ama şöyle söyleyim gercekten kullanışlıya benziyo bi arkadaşımda aynısı aldı oda çok memnun tabi bide aldıgın yere baglı canım benim ve çok geniş içi falan

bu beşiğin iki boyu varmış
hangisi daha mantıklı peki

Anladim canim belisten gelwn yetkililerde gosterdi fakat o kata indirdigimizde yatagin sallanma ozelligini kaybediyoruz
Ondan sebep o aylarda o asamaya indirme sansimi olmadi kizimiz sallanmayi seven bi bebekti

Simdib 7 yasinda oldu:)

ben banyo gereçlerini civilden alamayı düşünüyorum burdaki banyo gereçleri pek hoşuma gitmedi tulumlar zıbınlar falan çok güzel.senin 2 ayın var benim daha koskoca 4 ayım benimkiler doğuyunca seninki 2 aylık oluyo baya toparlanır.bende haftaya cumartesi gidicem allah nasip ederse büyüdüler mi çok merak ediyorum. bu zamana kadar kaç kilo aldın canım sen nasıl geçiyo hamileliğin?

Anladim canim belisten gelwn yetkililerde gosterdi fakat o kata indirdigimizde yatagin sallanma ozelligini kaybediyoruz
Ondan sebep o aylarda o asamaya indirme sansimi olmadi kizimiz sallanmayi seven bi bebekti

Simdib 7 yasinda oldu:)

hmmmm tabi alta indirince sallanmıyor, benimkinin yatakta sallanma durumu olmadığı için sıkıntı olmamıştı tabi :)
siz büyütmüşsünüz zaten, darısı başımıza :)

canım öyle deme 4 ay falan anlamıyo insan nasıl gectigini hemen geliveriyo.kuzum 54le hemile kaldım 1,5 hafta öncede 59 kiloydum yani 5 kilo almış oldum ama güzel şuan hamileligim sadece top gibi karnım var hani kızda derlerya kalca çıkıyo karın yaygın oluyo diye bende öyle olmadı karnım yuvarlak kalcada yok ama gögüslerim büyüdü onu inkar edemem

bu beşiğin iki boyu varmış
hangisi daha mantıklı peki

canım iki boyu derken neyi kasdettin anlamadım

canım bende 57 ile hamile kaldım sonra kusmaktan 51 düştüm şimdi tekraradan 57 geldim sanki fazla kilo almısım ben ya şimdiden 6 kilo almışm daha 5 aylığız son aylarda ne yapcam sen 7 ayındasın ve daha 5kilo almışın oh ne güzel.benimde karnım var sadece top gibi kalcam falanda büyümedi gögüslerimde aynı genellikle son aylarda büyür zaten şimdiden büyürse ne yaparız gerçi senin dğumun yaklaşıyoda yeni yeni büyür belkide büyümez

canım ama sen kustugun için çok kilo vermişsin e sonradan kilo alman çok normal bişey vücudun eski düzenini saglıyo o yüzden takma kafana aman canım büyümesin artık gögüsüm falan gercekten pskolojimi bozuyo

sabah eşimle aramızda gecen bi olayı anlatayim size
eşim sabah kıyafetlerini giyerken bana
_beni seviyomusun diye sordu bende evet sviyorum dedim sonra tekrar, peki annenimi çok seviyosun beni dedi bende annemi dedim tabi surat böyle neyse sonra tekrar sordu ve can alıcı bi soruydu bu
PEKİ KIZIMIZIMI ÇOK SEVİYORSUN ANNENİ Mİ. BEN AYNEN BÖYLE
ve sonra düşündüm ki kızım tarafım agır basıyo evt annesine çok düşkün olan ben yavrumu daha çok seviyodum eşim farkında olmadan annelik duygumu dahada arttırmıştı

(ama benim cevabım eşime ikisinide aynı seviyorum oldu. çünkü eşimin benim anneme olan sevgimi kıskanması hoşuma gidiyo)

ve kızlar önceleri pek enimseyememiştim bebegimi ama artık gercek bi anne gibi hissediyorum kendimi çok acayip bi duygu bu rabbim her isteyene nasip etsin inaşşallahhh AMİNNN

çok güldüm canım ya:) iyiymiş eşin anneni ondan çok sevmenimi kıskanııyo? senin anneni daha çok seviyom deseydin:)

Son düzenleme:

başlarda kilo almyom dye üzülüyodum ama dktorum bebekler gayet salıklı dyince artık takmıyom bende yavaş yavaş veririm sonradan eğer çok kilo alırsam yeterki bebeklerim salıklı olsunlar

çok güldüm canım ya:) iyiymiş eşin anneni ondan çok sevmenimi kıskanııyo? senin anneni daha çok seviyom deseydin:)

yok kız inanmazdı ona çünkü annesini sevmedigimi az çok biliyo. eşimin takıntısıdır anneme olan sevgim bende bazen seni seviyorum derim adamın agzı yırtılacak olur bende kıskansın diye annemi derim

başlarda kilo almyom dye üzülüyodum ama dktorum bebekler gayet salıklı dyince artık takmıyom bende yavaş yavaş veririm sonradan eğer çok kilo alırsam yeterki bebeklerim salıklı olsunlar

evet canım kilo nedirki verilirde alınırda ben kilo alacam diye hiç kendimi kasmadım hatta iştahim acıldı diye yiyorum önceden yemek yapmazdım kendime özel olarak ama artık yapıp yiyorum bide bünye meselesi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…