Doğuma Hazırlık park yatak mı? mobilya beşik mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ben iki saatte bir yiyorum aetık sürekli acıkıyo karnım canım ne isterse onu yapıp yiyorum önceden bende yapmazdım ama şimdi yemek yemeyince krnım doymuyo yiycez yiycez ve şişicez:)

ben iki saatte bir yiyorum aetık sürekli acıkıyo karnım canım ne isterse onu yapıp yiyorum önceden bende yapmazdım ama şimdi yemek yemeyince krnım doymuyo yiycez yiycez ve şişicez:)

öyle vala canım tombiş olacaz yavrularımız için. ben sdece kahvaltı yapmayı pek sevmiyorum niyese ama gün arası yemeklerimi yerim mutlaka bugün ilk defa kahvaltı yapmadım sabah 7 bi bardak sütle kan ilacımı içmiştim sonra tekrar yattım uyandım canım hiiiççç bişey istemiyo şimdide bi kase yogurt yiyorum galiba hasta olacam hiç halim yok akşamda kızım cok canımı yaktı idrar keseme çok baskı yaptı ve inanılmaz derecede sertti

kendine dikkat et canım hasta falan olma bebeğinde etkilenir.sabah kahvaltılarını yapmaya çalış sevmesen bile bebeğin için önemli. karnın mı sertti bebek mi

kendine dikkat et canım hasta falan olma bebeğinde etkilenir.sabah kahvaltılarını yapmaya çalış sevmesen bile bebeğin için önemli. karnın mı sertti bebek mi

ayy canım ilk öncelikle nasılsın bebeklerin i mi onları kocaman öper teyzesi
bugün inan suyum çıktı sabahtan beri mutfak dolaplarımla ugraşıyorum kiracı olmasaydım hepsini tek tek kırardım valla o kadar çok dolap yapmışşlar ama bi halta yaradıgı yok hepsi yüksekte uzanamıyorum bişey koyamıyorum bide temizlemesi ölüm gibi neyse hallettim bitti bugün iyiyim canım allaha şükür kahvaltıyı sırf bebegim için yaapmaya calışıyorum yoksa hiç istemiyo canım.
canım bebegim aşagıda oldugu zaman kendiside karnımda sert oluyo. bi kaç gündür bebegimi hıçkırık tutuyo pıt pıt zıplıyo yavrum kıyamam ona elimdende bişey gelmiyo ya kendimi bi garip hissediyorum annesinin kuzusu

selam kızlar bende 6 aylık gebişim :) çok araştırdım yatak konusunu. yeni doğum yapan arkadaşlarıma sordum çevremde çocuk mağazalarına sordum. hatta en son annemin izmirde yaşayan pedagog arkadaşına sordum ve kesin kararımı verdim. kesinlikle park yatak alıcam. kraft marka her park yatağı alabilirsin dedi pedagog abla.. ne ses oluyormuş ne deformasyon. kızım aralık sonu ocak başı gibi gelicek evimize. ekim başında alışverişimi yapmayı planlıyorum. umarım doğru karar vermişimdi :)

iyiyim canım sen nasılsın bebişlerimde iyi allaha şükür senin bebişin nasıl bende onun topmiş yanaklarından öperim kusura bakma kaç gündür giremiyorum bu gün anca fırsatım oldu.sen temizlemiş kurtulmuşun canım benim mutfagım da aynı yüksek kullanışsız temizlemesi bir dert benimde var birsürü temizlik işim mutfak,salon ,yatak odası her yeri temizlemem lazım sen başlamışsın bile. ben kahvaltı yaparken durduramıyom kendimi kaybedyorum çok yemeye başladım hızla kilo almaya başladdım 2 3 gün öce 57 iken şimdi 59 yükseldim daha doğumada çok var umursamıyım diyom ama insan ister istemez umursuyo kiloyu sen kaç oldun? ben fazla hissetmiyom bebişlerimi yaa hıçkırık falan tutuyomu hiç bilmiyom.

Benimde doğuma çok az kaldı kızlar hala Beşik için karar veremedim lütfen yardımcı olun hangi marka hangi beşik kullanışlı

Merhaba canım. sanırım park yatak almışsın. Şu an ne durumda? memnun kaldın mı?

Ben de park yatak alıcam sanırım ama henüz nerden alıcam bilmiyorum..
kaç aylık hamilesin? benim daha çok var doğuma ama araştırmaya başladım. kafam karışık ikisini de öven var. dediğin gibi birine karar kılsan bu defa tonla marka var....

Evet olumsuz olarak park yatak için hışır hışır ve sallanırken sorun yapıyor diyen var. Bir de çocuğun yattığı tarafa göre yamuluyormuş sanırım hafif olduğu için. Ahşap olanı da çocuk ayaklanınca sorun oluyor diyen var.kenarları güzelce kapatılmazsa gece ahşap parçalara çarpma durumu oluyormuş. Dediğin gibi dokunmadan alınmaz. En azından mağazadan beğenilip, daha ucuzsa aynısı internetten alınabilir.

arkadaslar kanz in park yatağini alan oldu mu aranizda. kraftla ayni gibi tüm ozellikleri. biz dukkanda kanz gördük pazarlikla 100lira indirim yaptı. acaba kaliteleri arasinda fark var midir

kızlar ben de mobilya işine girişiyorum ama çok aradayım ikizlere hamileyim oda yaptırıyoruz ama ilk üç ay orada yatamazlar bizim odaya ahşap beşik mi almalıyım yoksa park yatak mı? park yataklar geniş olduğundan 1 tane alsam ikisini koyabilir miyim ki içine ilk 3 ay?

evet benim eltim ikizlerini tek park yataga koymustu

Günaydın kızlar
Cumartesi park yatak baktım baby 2 go marka aşağıda fotoğrafı olan park yatak hoşumuza gitti. 300 TL dediler. Kullanışı nasıl alan var mı acaba aranızda. Çok çeşit var insanın aklı karışıyor. Sağlamlık ve kullanım yönünden dükkan sahibi tanıdık diye bunu öneririm dedi. Araştırmalara devam :)

Cidden güzel görünüyor. Fiyatı da iyiymiş. ben bebek odası yapamayacağım, bebek eşyaları için şu çekmeceli ve büyüyen beşiklerden düşünüyorum ama tabi çok kararsızım. şöyle fotoğraftaki gibi bir şey işimi görürü diyorum ama sağlam mı dezavantajı ne bilmiyorum. n11'de gördüm bunu:http://www.n11.com/buyuyen-bebek-be...8?cid=604001&gclid=CIC28LH-z8QCFSsKwwodmCEAYQ

Eklentiler

• büyüyen beşik.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 390

Herkes farklı bişey tercih ediyor. Ben aslında maddi imkanım olsa hem odasını hazırlıcaktım hem de yatak odasına park yatak alacaktım. Ancak maddiyat devreye girince ödemeler 4 ay maaş alamayacak olmam felan sadece park yatak almaya karar verdim. Baktığımız dükkan sahibi tanıdık olduğu için çok çesit içinden bunu önerdi. Naylonumsu değil ses çıkarmaz sağlam bebek dönerken sallanmaz vs dedi. Bakalım yüksek ihtimal alıcak gibiyiz. Pazarlıkla fiyatı da düşebiliriz gibi geliyor.
Büyüyen karyoya ile ilgili fikrim yok. İlk bebek olunca fikir beyan edemiyoruz. Ama deneyimli anneler bizlere destek olsun ne iyi ne kullanışlı :)

Aynen ben de doğum izni kısmındaki azalack olan geliri düşünüyorum, evimiz kira ve küçük bir ev o yüzden bebek odası yapamayacağız tüm bu sebeplerden ötürü. Evet ya 9 ay önceki anneler ne aldılar memnunlar mı yazsalar da rahatlasak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…