yok kız inanmazdı ona çünkü annesini sevmedigimi az çok biliyo. eşimin takıntısıdır anneme olan sevgim bende bazen seni seviyorum derim adamın agzı yırtılacak olurbende kıskansın diye annemi derim
evet canım kilo nedirki verilirde alınırda ben kilo alacam diye hiç kendimi kasmadım hatta iştahim acıldı diye yiyorum önceden yemek yapmazdım kendime özel olarak ama artık yapıp yiyorum bide bünye meselesi bu
ben iki saatte bir yiyorum aetık sürekli acıkıyo karnım canım ne isterse onu yapıp yiyorum önceden bende yapmazdım ama şimdi yemek yemeyince krnım doymuyo yiycez yiycez ve şişicez:)
öyle vala canım tombiş olacaz yavrularımız için. ben sdece kahvaltı yapmayı pek sevmiyorum niyese ama gün arası yemeklerimi yerim mutlaka bugün ilk defa kahvaltı yapmadım sabah 7 bi bardak sütle kan ilacımı içmiştim sonra tekrar yattım uyandım canım hiiiççç bişey istemiyo şimdide bi kase yogurt yiyorum galiba hasta olacam hiç halim yok akşamda kızım cok canımı yaktı idrar keseme çok baskı yaptı ve inanılmaz derecede sertti
kendine dikkat et canım hasta falan olma bebeğinde etkilenir.sabah kahvaltılarını yapmaya çalış sevmesen bile bebeğin için önemli. karnın mı sertti bebek mi
ayy canım ilk öncelikle nasılsın bebeklerin i mionları kocaman öper teyzesi
bugün inan suyum çıktı sabahtan beri mutfak dolaplarımla ugraşıyorum kiracı olmasaydım hepsini tek tek kırardım valla o kadar çok dolap yapmışşlar ama bi halta yaradıgı yok hepsi yüksekte uzanamıyorum bişey koyamıyorum bide temizlemesi ölüm gibi neyse hallettim bittibugün iyiyim canım allaha şükür kahvaltıyı sırf bebegim için yaapmaya calışıyorum yoksa hiç istemiyo canım.
canım bebegim aşagıda oldugu zaman kendiside karnımda sert oluyo. bi kaç gündür bebegimi hıçkırık tutuyo pıt pıt zıplıyo yavrum kıyamam ona elimdende bişey gelmiyo ya kendimi bi garip hissediyorum annesinin kuzusu
Merhaba canım. sanırım park yatak almışsın. Şu an ne durumda? memnun kaldın mı?selam kızlar bende 6 aylık gebişim :) çok araştırdım yatak konusunu. yeni doğum yapan arkadaşlarıma sordum çevremde çocuk mağazalarına sordum. hatta en son annemin izmirde yaşayan pedagog arkadaşına sordum ve kesin kararımı verdim. kesinlikle park yatak alıcam. kraft marka her park yatağı alabilirsin dedi pedagog abla.. ne ses oluyormuş ne deformasyon. kızım aralık sonu ocak başı gibi gelicek evimize. ekim başında alışverişimi yapmayı planlıyorum. umarım doğru karar vermişimdi :)
kaç aylık hamilesin? benim daha çok var doğuma ama araştırmaya başladım. kafam karışık ikisini de öven var. dediğin gibi birine karar kılsan bu defa tonla marka var....Ben de park yatak alıcam sanırım ama henüz nerden alıcam bilmiyorum..
kaç aylık hamilesin? benim daha çok var doğuma ama araştırmaya başladım. kafam karışık ikisini de öven var. dediğin gibi birine karar kılsan bu defa tonla marka var....[/QUO
25. haftadayız. Yani en başından beri yazılanları okudum. Demirleri kalın olsun demişler, ses çıkarıp bebeği uyandırmasın demişler, kraftı önermişler ama şimdi görmeden de alamam ben netten felan mutlaka bir kaç mağaza bakıp hem fiyat hem de kalite araştırması yapmam lazım. Mayıs ayı gibi kısmetse bakayım diyorum.
evet benim eltim ikizlerini tek park yataga koymustukızlar ben de mobilya işine girişiyorum ama çok aradayım ikizlere hamileyim oda yaptırıyoruz ama ilk üç ay orada yatamazlar bizim odaya ahşap beşik mi almalıyım yoksa park yatak mı? park yataklar geniş olduğundan 1 tane alsam ikisini koyabilir miyim ki içine ilk 3 ay?
Cidden güzel görünüyor. Fiyatı da iyiymiş. ben bebek odası yapamayacağım, bebek eşyaları için şu çekmeceli ve büyüyen beşiklerden düşünüyorum ama tabi çok kararsızım. şöyle fotoğraftaki gibi bir şey işimi görürü diyorum ama sağlam mı dezavantajı ne bilmiyorum. n11'de gördüm bunu:http://www.n11.com/buyuyen-bebek-be...8?cid=604001&gclid=CIC28LH-z8QCFSsKwwodmCEAYQGünaydın kızlar
Cumartesi park yatak baktım baby 2 go marka aşağıda fotoğrafı olan park yatak hoşumuza gitti. 300 TL dediler. Kullanışı nasıl alan var mı acaba aranızda. Çok çeşit var insanın aklı karışıyor. Sağlamlık ve kullanım yönünden dükkan sahibi tanıdık diye bunu öneririm dedi. Araştırmalara devam :)Eki Görüntüle 1474454
Cidden güzel görünüyor. Fiyatı da iyiymiş. ben bebek odası yapamayacağım, bebek eşyaları için şu çekmeceli ve büyüyen beşiklerden düşünüyorum ama tabi çok kararsızım. şöyle fotoğraftaki gibi bir şey işimi görürü diyorum ama sağlam mı dezavantajı ne bilmiyorum. n11'de gördüm bunu:http://www.n11.com/buyuyen-bebek-be...8?cid=604001&gclid=CIC28LH-z8QCFSsKwwodmCEAYQ
Aynen ben de doğum izni kısmındaki azalack olan geliri düşünüyorum, evimiz kira ve küçük bir ev o yüzden bebek odası yapamayacağız tüm bu sebeplerden ötürü. Evet ya 9 ay önceki anneler ne aldılar memnunlar mı yazsalar da rahatlasak :)Herkes farklı bişey tercih ediyor. Ben aslında maddi imkanım olsa hem odasını hazırlıcaktım hem de yatak odasına park yatak alacaktım. Ancak maddiyat devreye girince ödemeler 4 ay maaş alamayacak olmam felan sadece park yatak almaya karar verdim. Baktığımız dükkan sahibi tanıdık olduğu için çok çesit içinden bunu önerdi. Naylonumsu değil ses çıkarmaz sağlam bebek dönerken sallanmaz vs dedi. Bakalım yüksek ihtimal alıcak gibiyiz. Pazarlıkla fiyatı da düşebiliriz gibi geliyor.
Büyüyen karyoya ile ilgili fikrim yok. İlk bebek olunca fikir beyan edemiyoruz. Ama deneyimli anneler bizlere destek olsun ne iyi ne kullanışlı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?