N neva03 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2020 103 20 48 35 24 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi neva03 #1 Doğumuma az kaldı park yatak kullanıp memmnun kalanlar hangi markayı önerir ?
C Corpuss Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2016 1.053 706 123 36 24 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi neva03 #2 Bende park yatak arayışındayım. Bayadır da araştırıyorum. 70X110 dan küçük olmasın, anne yanı olsun, sallanma özelliği olsun temel isteklerim. Elele ve prego arasında kaldım. Prego nun benzer özelliklere sahip çok fazla modeli var ve fiyatları da farklı farklı kafamı çok karıştırıyor bu durum. Bi türlü karar veremedim bende günlerdir kullananlar yazarsa süper olur
Bende park yatak arayışındayım. Bayadır da araştırıyorum. 70X110 dan küçük olmasın, anne yanı olsun, sallanma özelliği olsun temel isteklerim. Elele ve prego arasında kaldım. Prego nun benzer özelliklere sahip çok fazla modeli var ve fiyatları da farklı farklı kafamı çok karıştırıyor bu durum. Bi türlü karar veremedim bende günlerdir kullananlar yazarsa süper olur
N neva03 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2020 103 20 48 35 24 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi neva03 #3 Corpuss .!.: Bende park yatak arayışındayım. Bayadır da araştırıyorum. 70X110 dan küçük olmasın, anne yanı olsun, sallanma özelliği olsun temel isteklerim. Elele ve prego arasında kaldım. Prego nun benzer özelliklere sahip çok fazla modeli var ve fiyatları da farklı farklı kafamı çok karıştırıyor bu durum. Bi türlü karar veremedim bende günlerdir kullananlar yazarsa süper olur Genişletmek için tıkla... Benmde kafam karıştı kullananlar varsa daha iyi aydınlanırz
Corpuss .!.: Bende park yatak arayışındayım. Bayadır da araştırıyorum. 70X110 dan küçük olmasın, anne yanı olsun, sallanma özelliği olsun temel isteklerim. Elele ve prego arasında kaldım. Prego nun benzer özelliklere sahip çok fazla modeli var ve fiyatları da farklı farklı kafamı çok karıştırıyor bu durum. Bi türlü karar veremedim bende günlerdir kullananlar yazarsa süper olur Genişletmek için tıkla... Benmde kafam karıştı kullananlar varsa daha iyi aydınlanırz
T terrasigillata Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2022 223 487 53 32 25 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi neva03 #4 Biz eleleden aldık boyutlarını hatırlamıyorum ama genel olarak memnunuz. Yanında alt açma, bez koymak için filan aparatları da var. Fiyat olarak diğer markalardan daha uyguna almıştık , fiyat performans ürünü.
Biz eleleden aldık boyutlarını hatırlamıyorum ama genel olarak memnunuz. Yanında alt açma, bez koymak için filan aparatları da var. Fiyat olarak diğer markalardan daha uyguna almıştık , fiyat performans ürünü.
C Corpuss Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2016 1.053 706 123 36 25 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi neva03 #5 Bende dün sipariş verdim. Elele madre aldım. İnş memnun kalırız. Uzun süre kullanınca belli olur tabi iyi mi kötü mü
Bende dün sipariş verdim. Elele madre aldım. İnş memnun kalırız. Uzun süre kullanınca belli olur tabi iyi mi kötü mü
bebekhemsiresi Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ekim 2024 150 53 13 25 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi neva03 #6 neva03 .!.: Doğumuma az kaldı park yatak kullanıp memmnun kalanlar hangi markayı önerir ? Genişletmek için tıkla... Yoyko park yatak kullanıyoruz çok çok memnunuz
neva03 .!.: Doğumuma az kaldı park yatak kullanıp memmnun kalanlar hangi markayı önerir ? Genişletmek için tıkla... Yoyko park yatak kullanıyoruz çok çok memnunuz
madameux Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2023 1.793 920 43 34 26 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi neva03 #7 Anne yanı aldım 5. Aydan sonra kullanamadım sonunda oyun alanını yatak yaptım. Tavsiyem geniş yatak bakmanız uzun olmasının önemi yok.
Anne yanı aldım 5. Aydan sonra kullanamadım sonunda oyun alanını yatak yaptım. Tavsiyem geniş yatak bakmanız uzun olmasının önemi yok.
TeraziBurcuu Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2023 979 367 33 32 26 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi neva03 #8 neva03 .!.: Doğumuma az kaldı park yatak kullanıp memmnun kalanlar hangi markayı önerir ? Genişletmek için tıkla... Bende kanz sleepside plus var çok güzel tabi kızım onda yatmak yerine yanımda yatmayı tercih ediyo alıştıramadım ben
neva03 .!.: Doğumuma az kaldı park yatak kullanıp memmnun kalanlar hangi markayı önerir ? Genişletmek için tıkla... Bende kanz sleepside plus var çok güzel tabi kızım onda yatmak yerine yanımda yatmayı tercih ediyo alıştıramadım ben