Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
İkinci katı fermuarlı olunca bozulabiliyormuş bu yüzden tırnaklı bir model tercih ettim ben. Bir de alt girişinin olması işime geldi kızım henüz küçük ve üst kısmı kullanıyorum alt kısma da bezlerini alt açmalarını ıslak mendillerini koydum rahatlıkla kullanıyorum.
İkinci katı fermuarlı olunca bozulabiliyormuş bu yüzden tırnaklı bir model tercih ettim ben. Bir de alt girişinin olması işime geldi kızım henüz küçük ve üst kısmı kullanıyorum alt kısma da bezlerini alt açmalarını ıslak mendillerini koydum rahatlıkla kullanıyorum.
ben de craft calipso kullandim. 5 yaşında ki yigenim rahat sigdi ve yattı. bence kumaş kalitesi hic kotu falan degil, benim cocuklar yatagi oyle kotü kullandılar ki yirtilmamasına hayret ettim. Diger markalar da belki iyidir ama kraft yaygın ve bilinen bir marka olduğu icin daha cok onunla alakalı yazan olacak sanırim.
ben park yatağimin kalitesinden memnun olmakla beraber cocukları yatırmak icin park yatağın cok iyi bir tercih olmadığını düşünüyorum. çunkü alt kısma gecince derin olduğu için cocugu yatırırken istemeden zorlanıyorsun. hem sarstığın icin cocuk uyanabiliyor hem de bel sakatlanıyor. ben hala fizik tedavi hareketleri yapiyorum
Bende yeni aldım canım kraft da kafami bir ara karistirdi ama son olarak Pierre cardin greyjoy aldim gayet memnunum ölçü olarak daha rahat yatması için hep 70x110 tavsiye etmişlerdi bende ole yaptım sadece kapıdan geçmiyor o sıkıntı :) zaten kurulum 5 dk aç kapa olacak mecburen
Park yatak kraftin bi modeli bizimde.hala satisi varmi bilmiyorum.2009 yilinda ogluma diye aldim.suan 2 bucuk yasindaki kziim yatiyor.artik ona buyuk yatak alip 6 aylik kizimi yatircam oraya.bazen icinde cocuklar zipliyor oyun oynuyor neler neler yaptilar ama cok sukur sapasaglam.