Bebek Beslenmesi Park yatak seçimi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Hangi park yatak?

• Kanz kz -8022

• Lorelli Nanny

• Graco contour prestige

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Mel59

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
1.052
583
323
Merhaba:KK25:, park yatak almaya düşünüyorum ama bi türlü hangi marka hangi model diye karar veremedim , yardımcı olursanız sevinirim:KK36:

Merhaba:KK25:, park yatak almaya düşünüyorum ama bi türlü hangi marka hangi model diye karar veremedim , yardımcı olursanız sevinirim:KK36:
diğer markaları bilmiyorum ama kanz almamanızı tavsiye ederim.. kumaş kalitesi çok düşük..

İkinci katı fermuarlı olunca bozulabiliyormuş bu yüzden tırnaklı bir model tercih ettim ben. Bir de alt girişinin olması işime geldi kızım henüz küçük ve üst kısmı kullanıyorum alt kısma da bezlerini alt açmalarını ıslak mendillerini koydum rahatlıkla kullanıyorum.

İkinci katı fermuarlı olunca bozulabiliyormuş bu yüzden tırnaklı bir model tercih ettim ben. Bir de alt girişinin olması işime geldi kızım henüz küçük ve üst kısmı kullanıyorum alt kısma da bezlerini alt açmalarını ıslak mendillerini koydum rahatlıkla kullanıyorum.

Sizin kullandıgınız hangi marka/ model?

Eklentiler

• 4A650FB0-7A1F-4F75-AB81-2CDF40AADAE7-28598-00001F1BECC7E3A7.webp
    4A650FB0-7A1F-4F75-AB81-2CDF40AADAE7-28598-00001F1BECC7E3A7.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 924
Kraft colipso plus park yatak kullanıyorum çok memnunum,öok araştırmıştım

Merhaba ben de park yatak aldim ve çok araştırdım almadan önce.en çok kraft önerildi.biz de calipso aldık.insallah memnun kalırız :anne:

Peki park yataklarinizin boyutlarini nedir? 60*110 yeterli mi 2 yasina kadar acaba

ben de craft calipso kullandim. 5 yaşında ki yigenim rahat sigdi ve yattı. bence kumaş kalitesi hic kotu falan degil, benim cocuklar yatagi oyle kotü kullandılar ki yirtilmamasına hayret ettim. Diger markalar da belki iyidir ama kraft yaygın ve bilinen bir marka olduğu icin daha cok onunla alakalı yazan olacak sanırim.
ben park yatağimin kalitesinden memnun olmakla beraber cocukları yatırmak icin park yatağın cok iyi bir tercih olmadığını düşünüyorum. çunkü alt kısma gecince derin olduğu için cocugu yatırırken istemeden zorlanıyorsun. hem sarstığın icin cocuk uyanabiliyor hem de bel sakatlanıyor. ben hala fizik tedavi hareketleri yapiyorum

Bende yeni aldım canım kraft da kafami bir ara karistirdi ama son olarak Pierre cardin greyjoy aldim gayet memnunum ölçü olarak daha rahat yatması için hep 70x110 tavsiye etmişlerdi bende ole yaptım sadece kapıdan geçmiyor o sıkıntı :) zaten kurulum 5 dk aç kapa olacak mecburen

Park yatak kraftin bi modeli bizimde.hala satisi varmi bilmiyorum.2009 yilinda ogluma diye aldim.suan 2 bucuk yasindaki kziim yatiyor.artik ona buyuk yatak alip 6 aylik kizimi yatircam oraya.bazen icinde cocuklar zipliyor oyun oynuyor neler neler yaptilar ama cok sukur sapasaglam.

Back
X