kızlar bu hafta içinde internetten park yatak sipariş etmeyi düşünüyorum.jenny kraft park yatakları çok hoşuma gitti.ara katı,cibinliği,alt açma katı,pille çalışan oyuncağı var.uzunluğu 125,genşliği 65 imiş.dar olmasından ötürü kapılardan rahatça geçirip,odadan odaya taşınabiliyormuş.rengarenk olanın resmi:
yalnız başka bir yerde daha ucuza bilmediğim bir marka park yatak buldum:maxima deluxe xl.yapılan yorumlar pozitif.boyutu dışındaki özellikleri aynı.sadece ekstradan yanında çocuğun girip çıkabileceği fermuarlı bir bölümü var.bu da kafamda soru işareti.bu bölümü gerekli olur mu olmaz mı?
Bunun ölçüleri de125'e 80.yani 15cm daha geniş.sizce bu avantaj mı dezavantaj mı?evdeki kapılarım 80cm'den daha geniş.bunun da kırmızısı kalmış sadece ben karar verinceye kadar.beş farklı rengi vardı.kırmızının resmi:
ben hem bilinen bir marka diye kraft'ın yatağını almak istiyorum.onun da daha geniş olan modelleri var.siz ne düşünüyorsunuz kızlar?park yatak alan var mı aranızda?
Kızlar bu hafta içinde internetten park yatak sipariş etmeyi düşünüyorum.Jenny Kraft park yatakları çok hoşuma gitti.Ara katı,cibinliği,alt açma katı,pille çalışan oyuncağı var.Uzunluğu 125,genşliği 65 imiş.Dar olmasından ötürü kapılardan rahatça geçirip,odadan odaya taşınabiliyormuş.Rengarenk olanın resmi:
Yalnız başka bir yerde daha ucuza bilmediğim bir marka park yatak buldum:Maxima deluxe XL.Yapılan yorumlar pozitif.Boyutu dışındaki özellikleri aynı.Sadece ekstradan yanında çocuğun girip çıkabileceği fermuarlı bir bölümü var.Bu da kafamda soru işareti.Bu bölümü gerekli olur mu olmaz mı?
Bunun ölçüleri de125'e 80.Yani 15cm daha geniş.Sizce bu avantaj mı dezavantaj mı?Evdeki kapılarım 80cm'den daha geniş.Bunun da kırmızısı kalmış sadece ben karar verinceye kadar.Beş farklı rengi vardı.Kırmızının resmi:
Ben hem bilinen bir marka diye Kraft'ın yatağını almak istiyorum.Onun da daha geniş olan modelleri var.Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?Park yatak alan var mı aranızda?
canım bende aldım park yatak. Markası babiess (öyle hatırlıyorum albiminiden aldık) biraz kazıklandık oda eşimin tez canlılığı yüzünden oldu. 185 YTL verdik. 70-120 boyutlarında iki katlı, titreşimli, müzikli, alt açma katıda var ayrıca, ve yanında fermuarlı kapısı var. bu bölümün çok işe yarayacağını düşünüyorum çünkü ilerde oyun parkı olarak kullanacağız ve çocuklar kendileri girip çıkabilirler.
Ben ikiz bekliyorum şimdilik bir tane park yatak aldık. 5-6 ay birlikte yatıracağız sonra iki tane ilerdede ranza olabilecek yataklardan alacağız.
bu yatakları katlayıp küçücük çantasına sığdırabiliyorsun, kapıdan sığmama derdi olmaz.
seyahatlerde de çok iyi olur bence. gittiğimiz yerde yataklarını yabancılamayacaklar :))
Reklamları dinlediniz kaydirigubbakcemile3
bu park yataklar için ortapedik yatak oluyor mu? bildiğim kadarıyla uygun yatak bulmakta zorluk çekiliyormuş. yataksız kullanılıyorsa eğer bebeğimin rahat etmeyeceği korkusuyla bende ahşap klasik asansörlü beşiklerden almayı düşünüyorum...
Kızlar bu hafta içinde internetten park yatak sipariş etmeyi düşünüyorum.Jenny Kraft park yatakları çok hoşuma gitti.Ara katı,cibinliği,alt açma katı,pille çalışan oyuncağı var.Uzunluğu 125,genşliği 65 imiş.Dar olmasından ötürü kapılardan rahatça geçirip,odadan odaya taşınabiliyormuş.Rengarenk olanın resmi:
Yalnız başka bir yerde daha ucuza bilmediğim bir marka park yatak buldum:Maxima deluxe XL.Yapılan yorumlar pozitif.Boyutu dışındaki özellikleri aynı.Sadece ekstradan yanında çocuğun girip çıkabileceği fermuarlı bir bölümü var.Bu da kafamda soru işareti.Bu bölümü gerekli olur mu olmaz mı?
Bunun ölçüleri de125'e 80.Yani 15cm daha geniş.Sizce bu avantaj mı dezavantaj mı?Evdeki kapılarım 80cm'den daha geniş.Bunun da kırmızısı kalmış sadece ben karar verinceye kadar.Beş farklı rengi vardı.Kırmızının resmi:
Ben hem bilinen bir marka diye Kraft'ın yatağını almak istiyorum.Onun da daha geniş olan modelleri var.Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?Park yatak alan var mı aranızda?
benim odam da ikinci bir çocuğu kaldıracak kapasite değil.. o yüzden 2 kapılı bir gardrop ve 80e 130 karyolasını almayı düşünüyorum.. karyolayı ilk aylar yatak odama koyacagım.. sonrasında odasına taşıyacağım.. 3-4 yaşına kadar odasında yatar.. ikinci bebek oldugunda yatak gene benim odama taşınacak ve çocuk odasına da ranzalı bir model alacagım.. park yatak bana pek sağlıklı gelmiyor.. bir de istediğim yere taşırım diyorsunuz ya arkadaşlar.. hadi yatağı katladınız içine koyulacak ortopedik yatağı nasıl taşıyacaksınız.. yani onun sevkiyatı da sıkıntılı. ne bileyim işte bunları düşününce karyola almakta karar kıldım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?