Kızlar haftasonu Haşim İşcan gecidine gittik. Park yataklar çok uygun fiyatla var. Ben chicco nun lullaby modelinin alt değiştirme parçalısını 150 ye aldım alt değiştirmesi olmayanlar 135 ytl çok da kaliteli. Ölçüleri de iyi 120x70 cm. gayet geniş. 6 yaşındaki oğlum bile sığıyor. 3-4 yaşına kadar yatar diye düşünüyorum. İnternette baktım aynı yatak 190-200 ytl arası fiyatlarda. Aklınızda olsun.
Kızlar resmini koyduğum ilk model 115YTL,İkincisi se indirimde 93YTL.Fiyat olarak da uygun olsun istedim.Chicco'nun herşeyi tabii ki çok kalitelidir ama benim istediğim özelliklere sahip olanları 250YTL'den başlıyor.
ya arkadaşlar ben de mobilya alacaktım ama bu park yatakları inceledim az önce...acaba yırtılma ne bilim hani bez gibi ya mobilyadan daha sağlam kullanışlı olurmu..sizlerin yazılarını okuyunca düşünmeye başladım..kullanan arkadaşlarım ne dersiniz sizce mantıklı mı?hani ikinci çocuğa kalır dimi ?
edoline izmirdesin sanırım nerede var jenny sormadık yer kalmadı hiç bir yerde yok yok sen nerden aldın yardımcı olusan sevinirim.
edoline izmirdesin sanırım nerede var jenny sormadık yer kalmadı hiç bir yerde yok yok sen nerden aldın yardımcı olusan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?