park yataklar için ortopedik mi visco mu?

nurfet

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
99
0
16
İzmir
arkadaşlar 70x110 boyutunda bir park yatağım var yeni bebeğim olacak fakat içine ne tarz bir yatak alma konusunda kararsızım.ortopedik alsam yüksek olur diyorlar daha sonra aşağı indireceğimi hesaba katarak, visco alsam uste iyi fakat aşağı indirince ince gelecek diye düşünüyorum.sizler nasıl yaptınız?hangi yatağı aldınız?

Canım, biz ebeveyn yatağı icin alirken visco yataklarin cocuk iskelet sisteminin gelisimini olumsuz etkiledigini zoylemisti satici. Sen yine de doktoruna ya da ortopedi uzmanina danis derim. Bu is sakaya gelmez. Gule gule buyut bebegini.

Canım, biz ebeveyn yatağı icin alirken visco yataklarin cocuk iskelet sisteminin gelisimini olumsuz etkiledigini zoylemisti satici. Sen yine de doktoruna ya da ortopedi uzmanina danis derim. Bu is sakaya gelmez. Gule gule buyut bebegini.

sağol canım halen daha almış değilim açıkcası bilemiyorum herkez birşey söylüyor emin olamıyorum

Aldigim park yatagin bir yuzu sunger diger yuzu visko. Kucuk bebeklerde ortopedik yatak uygun olmadigini soylemisth aldigim yer. Boyle biseyde dusunebilirsin bence

Visco yatak bedenin şeklini aldığı için bebekler için tehlikeli olabilir en uygunu bebekler için üretilmiş sünger yataklardır bende kullanıyorum bebeğime

benim eşim ortopedi doktoru ve bizde oğlumuz doğduğunda kraft visco yatak aldık bebeklerin omurga yapısına daha uygunmuş. bence sizde visco yatak almalısınız.

bizde kraft visco yatak kullanıyoruz gayet memmunuz. bebekler için en iyisi visco yataklarmış bize de doktorumuz söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…