Doğuma Hazırlık Park yataklarınız için fikir lütfen acil yardım kızlar !

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

milyontiplikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
149
14
68
Merbaha arkadaşlar . 25. Haftalık gebeyim park yatak almayı düşünüyoruz ama kraftın 504 ve graco modellerine göz attım okuduğum tavsiyeler üzerine çok okuyuncada baya bi kafam karıştı anladığım kadarı ile

3 kademeli olacak
sallanabilir olacak
titresimli dönenceli termostatlı cibinlikli olacak
büyük olacak
nevresim koyulabilecek

peki başka nasıl olması gerekir tecrübeli anneler nolur yardım edin hatta nolur park yatak sahipleri resim eklesin nasıl görünüyorlar kullanınca nasıl olacak çok merak ediyorummmmmm:))) çok heycanlıyım bu arada alışveriş yapacağım için bebeğime:)

ya tecrübeli arkadaşlar biliyorum belkide şuan bebişlerinizle ilgileniyorsunuz ama bu kardeşinizide aydınlatın nolurrr:)

Canim ben oglum icin kullanmistim parkyatagi simdi tekrar kuracagim ogluma kardes geliyor. Neyse ben cok memnun kaldim ama tavsıyem cok teferruatli bisex almani onermem o titresım aparati bebeklern hosuna gitmiyor sonra cocugun tepesınde sallanan oyuncaklar birsure sonra bebegi alırken yatirirken senide bebegide rahatsız edebiliyoq .bence en onemlısi ue garantgli olması

Merhaba, öncelikle Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bende çok kafa karışıklığı yaşadıktan sonra Kraft Calipso aldım. 3 hafta sonra bebeğim doğacak inş. daha kullanmaya başlamadım.

Bizde kraftın disney minnie serisi kırmızı yatağını aldık 76*110 ölçüleri.
Yatak odasına kurduk çok güzel duruyor öle fazlada yer kaplamıyor. Zaten en fazla 7-8 aylık olduktan sonra park yatakta değilde kendi odasına aldığımız yatağına yatırcam o yüzden fazla büyük park yatak almaya gerek duymadık ki bu yataklarda çocuklar 3-4 yaşına kadarda yatabiliyor. Tabi çok iri büyük bir çocuk olmazsa

Merhaba arkadaşlar bende kraftın calipso modelini aldım sonunda kurduk pekte hoş oldu gerçi daha 3 ayım var ama insan çok hevesleniyorum ilgilenen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum :)

işte yatağımızın resimleri ve bebek arabamınız

Eklentiler

• $fotoðraf (35).webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 90
  • $fotoðraf (34).webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 101
bnde bikaç gün önce aldm prego 8025 mor renk kurdum çok tatlı görünüyor. daha yolumuz uzun ama herşeyi almak için sabırsızlanyrm sağlıkla doğsunlar inşallah...

o kadar özelliklere gerek yok.baby2 go nun aldım kampanyalıydı civilden 160 a çok güzel..titreşimi var cibinlk filan yani..

Allah hepnize sağlıklı doğum ve annelik yaşatsın arkadaşlar.. Biz 7. ayımızı doldurduk şükür bebeğime kraft calipso aldık kırmızı gri 70/120 ölçüleri çok da memnunum. Bir arkadaş da demiş titreşim ses falan benim oğlanın da hoşuna gitmiyor korkuyor daha çok alt açma yerini hiç kullanamadım zaten oğlum oldu bitti çok hareketli maşaAllah. ayıcıkları falan da bebeği yatırırken gerçekten problem çıkarıp diğer tarafa taktım. Genel olarak yataktan memnunum ama görünüşe aldanıp cicisi fazla olsun demeyin bence:)

Ben civilden aldım bundandı aynı Eki Görüntüle 969903
Cibinlikli ,alt açma şeyi, sallanabilir sesli titreşimli oyuncak ,o tepede dönen oyuncaklardan falan var 2 kademeli ortayı çıkarınca
oyun parkı takınca yatak içine bazalardan koyulabiliyor indirimdeydi 149tlye almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…