Doğuma Hazırlık Park yatakta bebeğin alt katta yatmasıyla ilgili???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

evrem_evrem11

♡♡♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
2.414
1.356
248
Arkadaşlar bu aralar yatak, beşik hakkında araştırma yapıyorum.hediye olacak bebeğimize.hani ne istiyorsak.tayinciyiz oda yerine beşik ve gardrop alıncak sadece.biz normal sallanan beşik düşünüyoruz.resimdeki modeller gibi çok şık görünüyor ve 4-5yaşına kadar kullanılabiliyor gibi baktıklarımızdan.ama birde park yatak olayı var tavsiye ediyorlar.ben hiç düşünmüyordum ama tavsiye edilince araştırdık.anlamadığım bi nokta var.bebeği 6aydan sonra alt kata yatırıyormuşuz banada bebek yerde yatıyormuş gibi geliyor..ayrıca bebeği emzirirsem eğer alt kattan bebeği almak zor olmazmı?bu konularda aydınlatırsanız sevinirim

Eklentiler

• çekmeceli-sallanan-beyaz-bebek-beşik-modeli.webp
    çekmeceli-sallanan-beyaz-bebek-beşik-modeli.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 4.909
Kraftin aldim ben ne hevesle sallanabiliyor hesapta.simdi durum su yatakta yatarken park besigin ust kismi yuksekte kaliyor durmadanda dogrulup bakilmiyor.altta yatincada emzigi dustu agladi kalk egil vas iskence.aldigimdan bu yana kizimin oyuncak kutusu oldu ki bizde tayinciyiz.normal besik aldim ohh mis yattigim yerden yuzu gorunuyor bez baglayip agladikca salliyordumda.bence park besik olayi hikaye yok cantasi var sigiyor al gotur heryere falan.yok salona cek yaninda dursun.onemli olan dogurunca agriniz olucak uykusuz kalacaksiniz size rahat olsun.

canım aynı konudan acmısız.bizde tayinciyiz ne alsam karar veremiyorum park yatak düsünüyorum bende karar veremiyorum acaba hangisi daha uygun.tayin cıkınca mobilyayı nasıl götürecegiz ...yada yatak odam küçük bu mobilyalar sıgacakmı...
canm dun karar verdim.mobilya besik gardrop sifonyer bile alcam.ilk bebegimz hevesm var yani.temiz temiz kullansn bebegim.park yatak icime sinmiyor yatmasi icn 5-6aylikken uygun bisey alirim icmde oynar gerekirse dedm.nakliyeciler gotrcek lojmana bile otursak bi sekilde sigdircam .sonucta 1yasinda yanimdan ayircam odasina gectiginde temz guzelce bi hali perde alip doseyim dedim.tayinciyiz diye kendmz icn bazi seyleri yapamadik dun bu konu hakkinda cok dusundm bebegm ilk olacak en guzeli olsun .eger maddi olak uygunsanz sizde byle yapabilirsnz.yatak odama sigmazsa sifonyer gardrop esya odama koyup besigi yanima koycam insallah.park yatagn bana gore tek artisi cocugun kendne ait alani olacakmis birde katlanip kaldirilmasi.ama oda yapsam park yatakli oda yapmak istemem seyyar gibi.benm nacizane kararlarim bunlar simdilik.hayirli dogumlar

Kraftin aldim ben ne hevesle sallanabiliyor hesapta.simdi durum su yatakta yatarken park besigin ust kismi yuksekte kaliyor durmadanda dogrulup bakilmiyor.altta yatincada emzigi dustu agladi kalk egil vas iskence.aldigimdan bu yana kizimin oyuncak kutusu oldu ki bizde tayinciyiz.normal besik aldim ohh mis yattigim yerden yuzu gorunuyor bez baglayip agladikca salliyordumda.bence park besik olayi hikaye yok cantasi var sigiyor al gotur heryere falan.yok salona cek yaninda dursun.onemli olan dogurunca agriniz olucak uykusuz kalacaksiniz size rahat olsun.
aynen benmde icime sinmedi hic.parkini memlekete goturduk diyelim icinn yatagini nasil goturcem.hadi goturmeyeym benm bebegimde salona gelip uyumasn odayi yatagini bilsin .alt kata gecince sanki ben karyolada yatiyorum bebek yerde yatacakms gibi geliyr.ayrica kumaslari genelde parasut kumas.benmde kizm olacak gibi .beyaz krem renklerde mobilyasini alip rengarenk nevresmler doseyim tullu falan cibindirigu olsun şık gorunsn falanda istiyorum:)sadece sizi gordm ayni fikirde oldgm.park yatak istemiyrm dedikce acayip karsilandm cnku.yok tayincisnz yok salona getir bebegi yok icnde oyun oynar.anlamadgm yatagn ustunde gundz oyun oynayip aksam yatmasi.ayh boyle dusundkcede strese giriyrdm ama dun karar verdm ayrinti dusunup gelecegi dusunuyrdm tasinirken falan diye.smdi siznkinide okuyunca snucta tecrube etmisinz.iyice kafama yatti:)tesekkurler

Rica ederim siz normal tahta ama buyuyenden isteyin hediye olarak.ilk dogdugundada rahatiniz icin 120 lira besikler var onlardan alin hem sallanir hem istediginiz odaya goturursunuz hemde kucuk portatif.sadece yataginizda yatarken bebeginizin yuzunu gorebiliyormusunuz onu iyi inceleyin olcun bicin.iyi gunler

Rica ederim siz normal tahta ama buyuyenden isteyin hediye olarak.ilk dogdugundada rahatiniz icin 120 lira besikler var onlardan alin hem sallanir hem istediginiz odaya goturursunuz hemde kucuk portatif.sadece yataginizda yatarken bebeginizin yuzunu gorebiliyormusunuz onu iyi inceleyin olcun bicin.iyi gunler
kararlarım sürekli değişiyor:(dün araştırdık biraz.2-3yaşına gelince odasına kendi karar versin şimdi park alalım dedik.beşikler elimde kalacak kıyamıcam başkasına vermeyede.park enazından katlanır kaldırılır dedim.pff birdaha kararım değişmese.bu konu çok kafamı kurcalıyor

kararlarım sürekli değişiyor:KK43:dün araştırdık biraz.2-3yaşına gelince odasına kendi karar versin şimdi park alalım dedik.beşikler elimde kalacak kıyamıcam başkasına vermeyede.park enazından katlanır kaldırılır dedim.pff birdaha kararım değişmese.bu konu çok kafamı kurcalıyor

Siz bilirsiniz park besik sallaniyor derler sallanmaz kayip durur alttaki demiri.son karar sizin net olarak soyleyim memnun kalmicaksiniz.obur besigide katlayip kaldirirsiniz ben oyle yaptim.doguma yakin acip kuracam.kaziklanip dunyanin parasini verdigimiz park besigede hala icim acir.pahali bir oyuncak kutusu oldu bizim icin.ben uyardim icim rahat.olmadi besikte alirsiniz ne olucakki.

Siz bilirsiniz park besik sallaniyor derler sallanmaz kayip durur alttaki demiri.son karar sizin net olarak soyleyim memnun kalmicaksiniz.obur besigide katlayip kaldirirsiniz ben oyle yaptim.doguma yakin acip kuracam.kaziklanip dunyanin parasini verdigimiz park besigede hala icim acir.pahali bir oyuncak kutusu oldu bizim icin.ben uyardim icim rahat.olmadi besikte alirsiniz ne olucakki.
diger besikler de katlanabiliyormuki.acaba fotografi var mi sizin.icime hala sinmiyor bi acayipler ama besik elimde kalacak diye kararsizm.parkin tek hosuma giden tarafi sonradan katlanip kaldirilmasi.eger oyle ahsap besikler varsa 2-3yasa kadr kullanabilecegim hemde katlamali kaldrmk icn super olur

diger besikler de katlanabiliyormuki.acaba fotografi var mi sizin.icime hala sinmiyor bi acayipler ama besik elimde kalacak diye kararsizm.parkin tek hosuma giden tarafi sonradan katlanip kaldirilmasi.eger oyle ahsap besikler varsa 2-3yasa kadr kullanabilecegim hemde katlamali kaldrmk icn super olur

Resmi yok bendede degil annemin evinde memlekette zaten.boyle seylere yormayin kafanizi.park besik hediye gelmicekmi sonucta.olmadi 120-150arasi besiklerden aliverirsiniz.illaki bisuru sey aliniyor kullandikca anliyorsunuz iyimi kotumu yaptiniz.bir dunya bebek esyam var benim telsizden tutunda pompa ana kucagi orumcek hoppalaya kadar.simdi dusunuyorumda onuda al bunuda al ilk bebek olunca hevesle asiriya kacabiliyor insan.aslinda hepside lazim ama yurt disinda yasicaz 3yil.goyuremicem mama sandalyesini vs offf yani.

Resmi yok bendede degil annemin evinde memlekette zaten.boyle seylere yormayin kafanizi.park besik hediye gelmicekmi sonucta.olmadi 120-150arasi besiklerden aliverirsiniz.illaki bisuru sey aliniyor kullandikca anliyorsunuz iyimi kotumu yaptiniz.bir dunya bebek esyam var benim telsizden tutunda pompa ana kucagi orumcek hoppalaya kadar.simdi dusunuyorumda onuda al bunuda al ilk bebek olunca hevesle asiriya kacabiliyor insan.aslinda hepside lazim ama yurt disinda yasicaz 3yil.goyuremicem mama sandalyesini vs offf yani.
vala arkadsm bebek alisverisi zevkten cok stresle geciyor.henuz bisey almadm arastiriyrm.ama bu yatak besik olayi mahvetti kafam allak bullak oldu.ilk olunca guzel sirin 3-4yasina kdr kullanacagi ahsap besik alayim diyrdm ama elimde kalacak.annemlern evi kendnn degil fazlasni goturemem falan.mama sandalyeniz belli sure kullanilacagi icin goturemezmisinz sonra zaten lazm olmicak.bizmde dogu gorevi durumumz var iste.isin icinden cikamiyrm .burda yalnz oluncada kimseye soramiyrm yakinlarma kullananlara.esim karismiyor sen bilirsn diyordu ama katlanip kaldirabildgi icn park cazip geldi onada.insanlar bu ellerndeki besikleri nasil muhafaza ediyorki

vala arkadsm bebek alisverisi zevkten cok stresle geciyor.henuz bisey almadm arastiriyrm.ama bu yatak besik olayi mahvetti kafam allak bullak oldu.ilk olunca guzel sirin 3-4yasina kdr kullanacagi ahsap besik alayim diyrdm ama elimde kalacak.annemlern evi kendnn degil fazlasni goturemem falan.mama sandalyeniz belli sure kullanilacagi icin goturemezmisinz sonra zaten lazm olmicak.bizmde dogu gorevi durumumz var iste.isin icinden cikamiyrm .burda yalnz oluncada kimseye soramiyrm yakinlarma kullananlara.esim karismiyor sen bilirsn diyordu ama katlanip kaldirabildgi icn park cazip geldi onada.insanlar bu ellerndeki besikleri nasil muhafaza ediyorki

Ozelden yazabiliyormusunuz bilmiyorum.ben size ozelden facemi verim ekleyin rahatca konusuruz isterseniz.yurt disi donusu bizimde dogu gorevi var esiniz askermi polismi.

mrb,yazdıklarını okudumda çok stres yapmışsın bu durumu,halbuki park yataklar çok kullanışlı.O zaten yerden yüksek ve içine yatakta konulucak hiç öyle bir hisse kapılma,doğduğundaüst kademede yatar,altı aydan sonra alt tarafı kullanırsınız,biz çok uzun süre kullandık,sallama için pek uygun diil,bizimki hanedan olduğu için ses falan çıkartıyordu üst kısımdan.Ben her yere taşıdım o özelliği çok iyi.Ahşap beşiklerse bana tehlikeli geliyor,biraz büyüdükten sonra.Çok meraklı ve araştırmacı oluyolar ayağını atıp çıkmaya bile çalışır ki benim kızım park yataktan öyle çıkıyordu.Şimdilik aklıma gelenler bunlar ben çok memnun kaldım tavsiye ederim sanada,ikinci bebeğimede yine park yatak kullanıcam kısmetse.İlerde zaten oda yaparsınız,5 6 yaşından sonra kendi istediği şeyleri seçer,2 3 yaş karar vermesi için çok erken bilemez zaten,hem hediye gelicekmiş memnun kalmazsanız yine zevkinize göre bişeyler alırsınız

Son düzenleme:
mrb,yazdıklarını okudumda çok stres yapmışsın bu durumu,halbuki park yataklar çok kullanışlı.O zaten yerden yüksek ve içine yatakta konulucak hiç öyle bir hisse kapılma,doğduğundaüst kademede yatar,altı aydan sonra alt tarafı kullanırsınız,biz çok uzun süre kullandık,sallama için pek uygun diil,bizimki hanedan olduğu için ses falan çıkartıyordu üst kısımdan.Ben her yere taşıdım o özelliği çok iyi.Ahşap beşiklerse bana tehlikeli geliyor,biraz büyüdükten sonra.Çok meraklı ve araştırmacı oluyolar ayağını atıp çıkmaya bile çalışır ki benim kızım park yataktan öyle çıkıyordu.Şimdilik aklıma gelenler bunlar ben çok memnun kaldım tavsiye ederim sanada,ikinci bebeğimede yine park yatak kullanıcam kısmetse.İlerde zaten oda yaparsınız,5 6 yaşından sonra kendi istediği şeyleri seçer,2 3 yaş karar vermesi için çok erken bilemez zaten,hem hediye gelicekmiş memnun kalmazsanız yine zevkinize göre bişeyler alırsınız
evet bu konuyu acayip stres yapmıştım..şimdi erteledim üstünde düşünmüyorum ama aklıma geldikçe hala mobilyalar çok hoş görünüyor o yüzden mobilya diyorum ama gözüme güzel görünen bi park yatakta olabilir.kararsızm işte .ilgin için çook teşekkür ederim araştırcam inşallah zamanı gelince

Back
X