aminnn... ya sormayın hala şokun etkisindeyim kimbilir anne babası ne hallerde...hala içim daralıyor...bir de üstüne tv de pitbul dehşeti gördüm bir kızçocuğuna başıboş bir pitbull saldırmış 7 kişi ayıramamış kızı sürüklemiş en sonunda bıçaklamışlar köpeği deöyle bırakmışlar kızın bacağı fena haldeydi ameliyat olmuş...ne diye böyle canavar bir hayvanı sokağa salarlar!ya bu milletin çoluğu çocuğu çöplük mü ya!!
tasma olsa da beslenilecek bir hayvan değil!yılandan daha beter..çünkü pitbul çok güçlü bir hayvan sadece çenesi 2 ton ağırlığı kaldıracak güçte!!tasmasıyla dolaştırsa hayvan sahibini sürükleyerek götürüp orta yerde millete saldırabilir.zaten pitbul satışı alışı döğüştürülmewsi bundan yasaklandı olanları da toplatsınlar!besleyenin zaten psikopat olduğu belli onu ısırırsa acımam!
Cok kotu oldum okuyunca.Umarim durumu iyidir,iyilesir biran once.Benim anlamadigim bir buyugu yokmuymus cocugu parka getiren ? Direkt parka salmislar mi yoksa kimsesiz ? Anlamiyorum bu insanlari,cocuk dedigin ne bilsin,bos birakilir mi ! Umarim senin gibi daha bilincli insanlar artar.
evet kimsesi yoktu öyle olsa o anda yakını mudahale ederdi..insanımız da yardım etmek istiyor tabi adamın biri kucakladı omzuna götürdü başı aşağı gelsin dilini yutuyor die..ama ya boynunda kırık çatlak varsa...burada çookkk öyle ..2 sene önce düşen 2.5 yaşındaki çocuğu da yalnız bırakmışlar ona da başkası koştu...evleri hemen parkın dibinde;yanı başında diye de olsa 2.5 yaşında bir çocuk ya yalnız bırakılan
kaldı ki bugün düşen çocuk 10 yaşlarında ..ama öyle de olsa devir kötü güvenemeiyoruz kimseye ....
Hayret bir sey.10 yasinda da olsa yaninda birileri olmali,neler neler oluyor su zamanda.Allah korusun.Bir suru yasini almis insan bile cikarken tedirgin oluyor,bir de cocuklari dusunun.Rabbim korusun tum kotuluklerden.
aminn..acaba diyorum kendime abartıyor muyum ...ama devire bakıyorum olanlara bakıyorum ve abartmıyorum diyorum güvenemiyorum kimseye...evet 10 yaşında 12 yaşında da olsaben büyüyünce dışarı nasıl yalnız çıkarıcam onu düşünüyorum ya benim zamanımda böyle miydi?sokaklarda korkusuzca oynardık karanlıkta saklambaç oynamak büyük zevkti bizim için.şimdi ise karanlık çöktü diye büyük insanlar tedirkin kaldı ki çocuklar....kimseye güven yok babam hep ergenliğimde" aman kızım adres sorma bahanesiyle yanında bir araç durursa sakın durma ilgilenme sağır sansınlar varsın hızla uzaklaş ne olacağı belli olmaz kaçırabilirler arabayla,,ya da ;birisi gelip sen falancanın kızı mısın baban işyerinde kaza geçirdi acilde gelin götüreyim derse de inanma ,hem ben gerçekten kaza geçirsem bile emin ol akrabalarımız gelir götürmeye kaza geçirmiş olsam bile sana bişi olmasın" derdi...ne haklıymış meğer bazan kızardım içimden "aynı öğüdü 100 kere dinle şimdi "diye...ama ne haklıymış..anne baba olunca insan daha iyi anlıyor anne babasını.. bilmem istanbulda olup duyanınız oldu mu eşimin akrabaları anlattı kartalda oturuyorlar onların muhitte olmuş ama daha başka semtler duydu mu?
kadın komşusuna 1.5 2 yaşlarındaki kızını emaneten yarımsaatliğine bırakıyor bakar mısın acil işim çıktı hemen gelirim diye..komşusu da tabi deyip alıyor çocuğu içeri.ocakta yemek yaağ yanmasın yemeği koyup gelirim biraz ilgilen diye küçük kızı içeride kocasına veriyor..bu şer......z de aman Allah ım ...ya bu pislik de çocuğa şeyini veriyor ağzına artık nasıl yaptıysa çocuk nefes alamamış boğulmuş ölmüş tabi paniğe kapılıyo pislik sapık..hemen kanepeye yatırıyo karısı anlamasın diye...ama olay anlaşılıyor..önce hadi canım olamaz böle bişi dedim hayır bizim oralarda oldu dediklerinde şoook oldun..ya kime neye güveneceğimizi şaşırdık...o yüzden de kızımı emanet edip de parasıyla bak diye komşuya verip de işe giremiyorum...ne olur olmaz diye...
İnşaallah çocuğa bir şey olmamıştır.
Düşünce kim bilir neler hissetmiştir yavrum benim.
Bizim buralarda ne park var ne oyun alanı.
E-5'in dibinde oturuyoruz ama ara sokaklar buna bizim sokak da dahil çoluk çocuk kaynıyor.
Ya bunlar nasıl anne baba benim aklım almıyor.
2 yaşından tutun 12 yaşına kadar çocuklar arabaların vızır vızır geçtiği sokaklarda fink atıyor.
Kaza olmasa bile Allah korusun neler duyuyoruz neler izliyoruz.
Allah akıl fikir versin böyle ebeveynlere.
aminn..acaba diyorum kendime abartıyor muyum ...ama devire bakıyorum olanlara bakıyorum ve abartmıyorum diyorum güvenemiyorum kimseye...evet 10 yaşında 12 yaşında da olsaben büyüyünce dışarı nasıl yalnız çıkarıcam onu düşünüyorum ya benim zamanımda böyle miydi?sokaklarda korkusuzca oynardık karanlıkta saklambaç oynamak büyük zevkti bizim için.şimdi ise karanlık çöktü diye büyük insanlar tedirkin kaldı ki çocuklar....kimseye güven yok babam hep ergenliğimde" aman kızım adres sorma bahanesiyle yanında bir araç durursa sakın durma ilgilenme sağır sansınlar varsın hızla uzaklaş ne olacağı belli olmaz kaçırabilirler arabayla,,ya da ;birisi gelip sen falancanın kızı mısın baban işyerinde kaza geçirdi acilde gelin götüreyim derse de inanma ,hem ben gerçekten kaza geçirsem bile emin ol akrabalarımız gelir götürmeye kaza geçirmiş olsam bile sana bişi olmasın" derdi...ne haklıymış meğer bazan kızardım içimden "aynı öğüdü 100 kere dinle şimdi "diye...ama ne haklıymış..anne baba olunca insan daha iyi anlıyor anne babasını.. bilmem istanbulda olup duyanınız oldu mu eşimin akrabaları anlattı kartalda oturuyorlar onların muhitte olmuş ama daha başka semtler duydu mu?
kadın komşusuna 1.5 2 yaşlarındaki kızını emaneten yarımsaatliğine bırakıyor bakar mısın acil işim çıktı hemen gelirim diye..komşusu da tabi deyip alıyor çocuğu içeri.ocakta yemek yaağ yanmasın yemeği koyup gelirim biraz ilgilen diye küçük kızı içeride kocasına veriyor..bu şer......z de aman Allah ım ...ya bu pislik de çocuğa şeyini veriyor ağzına artık nasıl yaptıysa çocuk nefes alamamış boğulmuş ölmüş tabi paniğe kapılıyo pislik sapık..hemen kanepeye yatırıyo karısı anlamasın diye...ama olay anlaşılıyor..önce hadi canım olamaz böle bişi dedim hayır bizim oralarda oldu dediklerinde şoook oldun..ya kime neye güveneceğimizi şaşırdık...o yüzden de kızımı emanet edip de parasıyla bak diye komşuya verip de işe giremiyorum...ne olur olmaz diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?