Parkta oturup çocukları izleyen adam

Lütfen buradaki iyi niyet mesajlarına çok takılmayın. Etraf pedofili vaka kaynıyor. Şimdi gözünü dikip bakar, yarın park tenhayken kendi başında bir çocuğa yanaşır. Siz en başında müdahale edin.
İyi niyetli insan gidip yaşıtlarıyla sohbet eder. Gözünü dikip bakmaz..

Seksüel hislerle ya da ne bileyim kaçırma arzusuyla çocukları izlemiyor olabilir. Ben de çocuk izlemeyi seviyorum çünkü onlar bana saflığı huzuru çağrıştırıyor(huzur evet anne olmadığımdan herhalde 😂). Yani kendimi adamın yerine koyuyorum biri bana gelip ne izliyorsun kardeşim çocuğun bile yok falan dese utancımdan yerin dibine girerim. Ben ne hata yaptım da onlarda böyle bir intiba oluşturdum hiçbir kötü niyetim yoktu diye diye üzüntüden kendimi yer bitiririm, yemin ederim. Çünkü bu bahsettiğimiz şeyler yüz kızartıcı suç, ithamı da yüz kızartır.

Bu yüzden gözlemede kalın adamla asla irtibat kurmayın. Çok rahatsız olursanız polise haber verin.

Allah belasini versin onun. Bizim burda da gordum 10 yasinda sort giymis bi kizin bacaklarina bakan bir it. Yanimda esim oldugu icin ana avrat duz gidemedim ortaligi birbirine katamadim. Ama hala goruyorum buralarda.

Allah belasini versin onun. Bizim burda da gordum 10 yasinda sort giymis bi kizin bacaklarina bakan bir it. Yanimda esim oldugu icin ana avrat duz gidemedim ortaligi birbirine katamadim. Ama hala goruyorum buralarda.
Ben de bunu demek istiyorum çocukların neresine baktığını çok net gördüm anladım yoksa bu kadar sinirime dokunmaz hiç kimsenin yüzüne bile bakan biri değilim hiç sevmem birine uzun bakmayı ama adam orda oturduğu müddetçe baktım yayılmış pis pis bakıyordu takla atan kızlara doğru bu hafta özellikle gitmek istiyorum pazar günü bakalım gene gelcek mi kim görse nefret eder bakışından o derece yani emin olsun burda boş bakıyordur yea diye iyi niyet gösteren herkes çok teşekkür ederim yorumunuz için de 💕

Lütfen buradaki iyi niyet mesajlarına çok takılmayın. Etraf pedofili vaka kaynıyor. Şimdi gözünü dikip bakar, yarın park tenhayken kendi başında bir çocuğa yanaşır. Siz en başında müdahale edin.
İyi niyetli insan gidip yaşıtlarıyla sohbet eder. Gözünü dikip bakmaz..
Aynen öyle doğru diyorsunuz Allah fırsat vermesin kimsenin çocuğuna zarar gelmesin, ben de iki kız annesiyim onları başlarına bir şey gelmeden büyütmeyi çok istiyorum beni annem çok başı boş bıraktı ben onları bırakmayı hiç istemiyorum kimse zarar veremesin, pis bakışları bile değmesin onlara ve kimsenin çocuğuna..

Amin çok teşekkür ederim güzel mesajınız için ♥️🥰
O kadar haber görüyoruz ki, böyle düşünmekte hakli buldum sizi.
Sanırım bende bir bahane bulup orda oynayan çocukları korumak isterdim. Kimse kimsenin evladına o pis bakışlarını uzatamaz😠 rabbim hep iyilerle karşılaştırsın evlatları. Sizde gozlemde kalın bir kaç kez daha görürseniz kendiniz halletmek yerine polise başvurun, Allah korusun ne olduğu belli olmayan biri sizi rahatsız etmesin

En iyisi tekrar görürsem hem adama söyleyip hem polisi aramak. İçimde kaldı ona bakmaktan başka bir şey yapamadığım için kendi kendimi yiyorum.
Adam bakışınızdan gitmiş zaten hem konuşup hem polis çağırmanız imkansız adam polis gelene kadar çoktan gider. Bence konuşmadan polisi arayın.

Ben şu durumlara çok sinir oluyorum hem okul çevresinde hemde park gibi çocukların yoğun olduğu ortamlarda mutlaka birden fazla polis olması gerekiyor... Geceleri mahallelerde bekçi olacaktı ben hiç görmüyorum bizim burda bekçi falan.

Adamla konusmayın ruh hastası olabilir yanında bıcak silah vs olabilir. Boyle manyaklar tek lafa adam öldürüyor. Cok supheli bir durum varsa o anda polisi arayıp kendinizi de acıga vermeden şikayet edin

Bu gün haberlerde gördüm, 13 yaşındaki bir kıza sosyal medyadan bir adam yazıyormuş. Kızın babası farkedince adamla mesajlaşıp (kızıymış gibi) buluşma ayarlamış. Akrabaları ile bir güzel dövmüşler iti. Tabi ki bunu yapan sapık tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmış. Hukuk adaleti sağlayamayınca insanlar kendileri sağlamak zorunda kalıyor. Çocuklara yönelik suçlara yeltenmenin bile çok ağır cezaları olmalı… Park konusunda da yetişkinlere yönelik parkların ayrı olması gerektiği kanaatindeyim, her mahalleye 1 park varsa, 1 park da yetişkinler için olmalı.

Bence polisi arayın anlatın durumu, siz bulaşmayın.

Yapmayın lütfen.
Böyleleri kilitlenmiş bir şekilde çocukların popolarını izliyor.
Eş ve baba ile nasıl bir kıyas içine girdiniz hemen.
Kaç kez rastladım.
Karşıya, çocukların yüzüne ya da boşluğa bakmıyor.
Salyaları akar vaziyette popolara bakıyor.
Sizin göz merceği insan ötesi gelişmiş galiba. Göz bebeğinin nereye odaklandığını dahi analiz edebiliyor. Yüz kızartıcı bir suç ile birini polise şikayet edeceksiniz. Bakışlarının size " pis" görünmesinden fazlasına ihtiyacınız var.

Sizin göz merceği insan ötesi gelişmiş galiba. Göz bebeğinin nereye odaklandığını dahi analiz edebiliyor. Yüz kızartıcı bir suç ile birini polise şikayet edeceksiniz. Bakışlarının size " pis" görünmesinden fazlasına ihtiyacınız var.
On metre ötedeki insanın nereye odaklığını görmek için üstün gözbebeğine sahip olmaya gerek yok.
Ve bu insanlar da hep herkesi kendimiz gibi düşündüğümüz için 'yok ya yapmaz canım' gibi düşüncelerimizin de çok da farkında olarak aleni aleni yapıyorlar.
Çünkü neden yaptığından dolayı tepki yok.
Gitsin ağaca baksın el kadar çocukların popolarını gözetleyeceğine...
Polis kısmını bilemem denemedim.
Böyle birşey gördüm güvenliğe bildirdim hemen uzaklaştırdı.
Polis de aynını yapar.
Suçu yoksa da bakışını popolara dikmemeyi öğrenir.

Back
X