Siz de sunu anlamiyorsunuz cocuk kaydiragin tepesinde kadin cocuklari orda birakip annesini aramaya mi cikacakti Allasen? Kimse cocukla laf dalasina gir demiyor ama tabiki de bu durumda cocugu uyaracak oturup dusurmesini bekleyip sonra cocuk dusunce hastane polisine mi sikayet etmesi gerekiyordu? Sizin de atladiginiz sey herkes cocuguna sahip cikacak. Anasi daha ilk davranisi gordugunde gerek kalmadan kendi mudahale edecek. Peki sizin icin bunlari anlamak neden bu kadar zor?
Valla oraya gelene kadar, eğer kalabalıksa 4 yaşını geçene kadar çocuğuyla kaydırağa çıkan, oradan kendim kaydıran anneyim:)
Koca totomu o dönmeli kaydırağa sığdırmaya, küçücük tünellerden geçmeye, maymun gibi bedenimin sığmadığı ağlardan atlamaya bayılıyordum değil mi?
Çocuk böyle korunur, başkasınınkine bağırarak çevresini temizleyerek değil!
Diyeceğim o ki, çocuğun küçüğe yaptığını, anne olarak çocuğa bağırınca pekiştiriyorsunuz.
Asıl zorbalık örneğini yineliyor, evladını koruma adına çocuğa en büyük kötülüğü yapıyorsunuz.
Sonra vah efendim ezilsin mü bla bla, bu kafayla zaten bir halt olmuyor bu toplumdan.
Herkes kendi sınırını bildiği zaman değişir ve bunu o rahat rahat oturan annenin sınırına sahip olduğu, diğer annenin de çocuğa koruma içgüdüsüyle bağırmadığı sürece gerçekleşir.
İki sınır ihlali yani, tencere dibin kara seninki benden kara…