Parkta yaşananlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yorumunuzu özlemle bekliyorum oysa. Hatta bana bu cevap tuhaf bir şekilde verecek bir cevabınız, savunulacak bir potansiyelinizin olmadığını düşündürdü aksine. Bağırın elbette ancak gelip size de carlayan kişiyle aynı dili konuşuyor olmaktan rahatsız olmayın naçizane
Siz tartisma çıkarmak içinmi uğrasıyorsunuz? Cocugumu kaydıraktan aşağiya ittiği için bagırdim iyi o zaman benim evladım ölsün gebersin sizde rahata erin

Ya valla armut herhalde milletin çocuğu terbiyeli ol diyince şıp oluyolar herhalde ben bilmiyorum. Inan prenses gibiydi kızım valla bu sendroma kadar aha sahidim var C Calcifer
Vurması etmesi yok henüz ama kum atıcı bi pokemon gibi dolanıyo ortalıkta ben napiyim ağzımın dibinde üstelik.
Benimki doğdu doğalı böyle. Her gittiğim ortam içeri dışarı fark etmez tepesindeyim, malum erkek çocuğu potansiyeli. Ancak dediğiniz gibi kaşla göz arasında zarar verebilecek eylemler yapan canlılar çocuklar. Üstelik karşılıklı. Yapıldığında sinirlenip yaptığında anlayış bekleyen tipler bunlar. Eleştiriye öylesine kapalı, sormak için soran, çocuk değil tam anlamıyla armut yetiştirme eğiliminde olanlar. Cevapları anlayamayacaksan soruyu neden soruyorsun. Şakşakçılık yapılmasını istiyorsan eşine anlat haklısın haklısın desin sende sevin. Kim olursan ol, aklı henüz kendine yetmeyen bi çocuğa bağıramazsın. Olay sadece bu.

Siz tartisma çıkarmak içinmi uğrasıyorsunuz? Cocugumu kaydıraktan aşağiya ittiği için bagırdim iyi o zaman benim evladım ölsün gebersin sizde rahata erin
Çocuğunuzu aşağı ittiği için refleks olarak bağırma şekilleri vardır ama çocuğa değil, korkuyla verilen tepkiler. Ayy, vahh, tühh.
Evladınızın yanına ironi olarak dahi olsa ölsün gebersin yazacak kadar muhteşem annesiniz belli ama kimsenin evladına kıyamam Allah hayırlı uzun ömür versin. Tartışma çıkarmak değil, gerçekle yüzleştiriyorum sizi. İşinize gelmiyor diye tartışmış yapmaz bu beni.

Çocuğunuzu aşağı ittiği için refleks olarak bağırma şekilleri vardır ama çocuğa değil, korkuyla verilen tepkiler. Ayy, vahh, tühh.
Evladınızın yanına ironi olarak dahi olsa ölsün gebersin yazacak kadar muhteşem annesiniz belli ama kimsenin evladına kıyamam Allah hayırlı uzun ömür versin. Tartışma çıkarmak değil, gerçekle yüzleştiriyorum sizi. İşinize gelmiyor diye tartışmış yapmaz bu beni.
Sizin evladiniza zarar gelsin susun hanfendi daha sizinle muhattap olmayacağim iyi gunler

Sizi anliyorum kaydirak olayına kadar cok guzel konustum bir anda cocuğumu iteklemeye başlayınca bağırdım çocuk zaten 2 yasinda dengesini kaybetse betona çakilacaktı yani sizin demenize göre cocugumu itsede bagirmamakmı?
çocuğunuzu itecek raddeye gelene kadar anneyle çözmeniz gerekirdi diyorum,başkasının çocuğuna elbetteki bağıramazsınız,anne sorumsuz olabilir ama bu yinede bağırmanızı gerektirmez,sizin muhattabınız sizin yaşıtınız olan anne yada baba,haklısınız diyorum ama çocuğa bağıramazsınız,yoksa çok sinir bozucu anne ve çocuk,annede üstünüze yürüdüğüne gore genel ahlak kurallarını bilmeyen bağnaz eğitimsiz bir kadın tabiki yetiştirdiği çocukta kendisine benzicek haklısınız ama başkasının çocuğunu azarlama ve bağırma lüksümüz yok.

Sizin evladiniza zarar gelsin susun hanfendi daha sizinle muhattap olmayacağim iyi gunler
Sizin gibi iğrenç mahlukatlar anne oluyor ve en acınası durumunuz da bu mesaj. Akıl sağlığınızı bile sorgulatır cinsten. Bu temenniler genelde kendi başını yer insanın, muhatap almamanızdan onur duyarım. Bakınız, doğurmakla, annecilik oynamakla anne olunmuyor gerçeği.

çocuğunuzu itecek raddeye gelene kadar anneyle çözmeniz gerekirdi diyorum,başkasının çocuğuna elbetteki bağıramazsınız,anne sorumsuz olabilir ama bu yinede bağırmanızı gerektirmez,sizin muhattabınız sizin yaşıtınız olan anne yada baba,haklısınız diyorum ama çocuğa bağıramazsınız,yoksa çok sinir bozucu anne ve çocuk,annede üstünüze yürüdüğüne gore genel ahlak kurallarını bilmeyen bağnaz eğitimsiz bir kadın tabiki yetiştirdiği çocukta kendisine benzicek haklısınız ama başkasının çocuğunu azarlama ve bağırma lüksümüz yok.
Zaten basinda bagirmadim abisin hadi baska salincaga geç biraz oynasin falan tatlı dille konustum. Bak kücük bu abisi falan dedim sonra oglum kaydiraga cikti ayakta tam kayacekken geldi arkadan itmeye basladi nasil korktum anlatamam

Ya valla armut herhalde milletin çocuğu terbiyeli ol diyince şıp oluyolar herhalde ben bilmiyorum. Inan prenses gibiydi kızım valla bu sendroma kadar aha sahidim var C Calcifer
Vurması etmesi yok henüz ama kum atıcı bi pokemon gibi dolanıyo ortalıkta ben napiyim ağzımın dibinde üstelik.
Bir de çocuğuna sahip çıkmayan biriyse onun çocuğuna bağırınca kesin kavga çıkar orda. Kadın saç başa kavga eder. Ben kendimi o duruma sokmam🤷

Sizin gibi iğrenç mahlukatlar anne oluyor ve en acınası durumunuz da bu mesaj. Akıl sağlığınızı bile sorgulatır cinsten. Bu temenniler genelde kendi başını yer insanın, muhatap almamanızdan onur duyarım. Bakınız, doğurmakla, annecilik oynamakla anne olunmuyor gerçeği.

Bu resmen başka çocuklara zorbalık yapan çocuk sahibi anne profili
Su yazdığınız tüm kalitenizi duruşunuzu cercevenizi çiziyor mühürluyor
Neymiş parkı terk edeceklermiş prens ve prensesler parkta rahat etsin rahatsız olan köşeye çekilsin ne güzel çözüm. herkes çocuğuna parkta kimseyi rahatsız edemeyeceğini öğretecek ogretemiyorsa başında duracak duramıyorsa çocuğuna müdahaleye karışmayacak.

Kimse çocuğunuz ölsün gebersin demiyor,sakin olun.

Bu resmen başka çocuklara zorbalık yapan çocuk sahibi anne profili
Su yazdığınız tüm kalitenizi duruşunuzu cercevenizi çiziyor mühürluyor
Neymiş parkı terk edeceklermiş prens ve prensesler parkta rahat etsin rahatsız olan köşeye çekilsin ne güzel çözüm. herkes çocuğuna parkta kimseyi rahatsız edemeyeceğini öğretecek ogretemiyorsa başında duracak duramıyorsa çocuğuna müdahaleye karışmayacak.
Hakkaten düşünerek mi yazdın bunu, bir annenin senin çocuğuna zarar gelsin mesajını beğenerek sen hangi anne profili oldun tam olarak. Okuduğunu anlayamayan insanlara ne yazdığımı açıklamıyorum. Sepet değil çalıştırın lütfen, sonra konuşun.

Kimse size öyle dememiş. Drama Queen olmayın hemen

Bir de çocuğuna sahip çıkmayan biriyse onun çocuğuna bağırınca kesin kavga çıkar orda. Kadın saç başa kavga eder. Ben kendimi o duruma sokmam🤷
İnan çocugumu asagiya itmeye calismasa yine çocuga karismazdim :) sizinde evladiniza biri saldirmaya kalksa canini yaksa sacinin teline zarar gelse dunyayı yakarsınız çünkü evlatlarımızı çok seviyoruz umarım kendimi anlatabilmisimdir

Sakin mi olsanız biraz 😊

Anne zaten çocuğun peşinde dolaşıyor ve müdahale ediyorsa kim ne diyebilir ki... Hepimizin çocuğu var, tabi ki çocuk saldırgan da olabilir, bilmeden zarar da verebilir. Çocuğuna sahip çıkanlar bence alınmasın bu konuda.
Ben çocuklara üzülüyorum. Başı boş olanlara zaten evde bağırılıyor ve belli ki bir etkisi olmamış ki gereksiz hareketler yapabiliyolar yaşlarına rağmen biz doğruyu biliyorsak biz doğru davranmaktan vazgeçmemeliyiz. Ben deli olduğum tüm durumlarda ki manyağımdır yetişkinlere karşı kesinlikle. Çocuklara ekstra ekstra yumusak bir ses tonu kullanıyorum hiç ters tepmedi.

İnan çocugumu asagiya itmeye calismasa yine çocuga karismazdim :) sizinde evladiniza biri saldirmaya kalksa canini yaksa sacinin teline zarar gelse dunyayı yakarsınız çünkü evlatlarımızı çok seviyoruz umarım kendimi anlatabilmisimdir
Yok yine de kimsenin çocuğuna saldırmam. Çocuk bu yarın bir gün benimki de yapabilir. Çocuk bu sonuçta Alır çocuğumu giderim.

Park meselesi ve akran zorbaligi korkulu ruyam. Cocu buyuyunce dert buyuyor dedikleri cok dogru. Benim cocugumu kaydiraginbasinda bir cocuk iteklese ben de net ve sert ses tonuyla hayir yapma derim valla. Buna bagirmak diyen donsun kendi cocugunu kendi uyarsin o zaman gerek kalmadan. Ayrica parkta zorbalik yaoan cocuk var diye neden ben gideyim anasi alsin eve gotursun cocugunu. Esas zorbalik burda basliyor iste hatali oapn cezalandirilmayip magdur olana yukleniliyor. Herkes baskasina saygi duymayi cocukluktan ogrenecek. Ben de bu tip anneleri biliyorum cocugunin baskasini eziklemesini gurur kaynagi sayan. O tarz annelere de ayni uslupla cevabini vernek lazim. Konu sahibi uzulup dert etme. Bir daha en ufak mudahalede cocugum annen nerde diyin dogrudan annesine uyarida bulunun. Ha dinlemiyor net sert ses tonuyla hayir diyip oyle uzaklastirin bagirmadan. Iki yasindaki cocugunuzu da yuksek kaydiraga tek basina gondermeyin cunku itiklesme olmadan da dusebilir neticede. Kucuk kaydiraktan kaysin.

Anne zaten çocuğun peşinde dolaşıyor ve müdahale ediyorsa kim ne diyebilir ki... Hepimizin çocuğu var, tabi ki çocuk saldırgan da olabilir, bilmeden zarar da verebilir. Çocuğuna sahip çıkanlar bence alınmasın bu konuda.
Sahip çıkmıyorsa manyak manyak hareketleri varsa da bir çocuk. Düşünsene ama evde zaten bağırılıyodur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X