parlak bağırsak (Hiperekojen bağırsak)görüntüsü

Nilayla41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2016
6
1
1
44
Merhabalar herkese selamlar iyi akşamlar :)
  • Ben 18 +1 ikiz gebeyim.Çit yumurta ikizi hamileyim .İkiside kız. en son 2 hafta önce muayene olduk ikizlerin gelişiminde bir problem yoktu . ancak bu günkü kontrolde daha önceki aylarda olan aralarındaki 4 günlük fark açılmış ve yaklaşık 10 güne çıkmış.Yani büyük olan 18+1 küçük olan ise 16 +5 haftaya uyumlu çıktı .Ayrıca doktorumuz küçük olanda parlak bağırsak yani Hiperekojeb Bowel tanısı var dedi ve Ayrıntılı ultrasona acele gidin dedi ve panik yapmamıza neden oldu . Bu tür bi sorunla karşılaşan varsa lütfen acilen yazarmısısnız .eşim ve ben çok meraklandık ve üzgünüz...

Canim detayli ultrasona girdin mi? Yeni bir gelisme var mi?

Merhaba,
Bizimde detaylı ultrasonda üçüzlerimden birinde hiperekojen odak görüldü yani sizinkinin kalpte olanından ama doktorum çok sıkıntılı bişey olmadığını kendiliğinden geçeceğini söyledi bende internetten baktım uzmanlar hep aynı şeyi söylemiş sizde bakın muhtemelen sizinkide öyledir,sağlıkla alın kucağınıza bebeklerinizi

Merhaba,
Bizimde detaylı ultrasonda üçüzlerimden birinde hiperekojen odak görüldü yani sizinkinin kalpte olanından ama doktorum çok sıkıntılı bişey olmadığını kendiliğinden geçeceğini söyledi bende internetten baktım uzmanlar hep aynı şeyi söylemiş sizde bakın muhtemelen sizinkide öyledir,sağlıkla alın kucağınıza bebeklerinizi

Merhaba,
Merhabalar. Doğumunuz gerçekleşmiş, bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır inşaşlah. Benim sormak istediğim kalbinde hiperekojen odak olan bebeğiniz nasıl? Aynı durum bende de söz konusu ve içim içimi yiyor. Bilgi werirseniz çok sewinirim şimdiden teşekkürler.

Benim bebegimde de 20. Hafta detayli ultrasonda barsaklarinda grade 3 barsaklarinda parlaklik cikmisti, perinotolog down sendromu riskini yukselttigini testler yaptirmam gerektigini soyledi, kendi dr um gerek olmadigini soyledi, ben de Allaha emanet ettim. Parlaklik doguma kadar kaybolmadi. Bebisim dogdu, maasallah saglikli bir bebek.

Back
X