Parmağım acıdı

Elimde tepsi apartmandan giriyorduk ki yarım açık kapıda mesafeyi ayarlayamadım. Parmağımı demir kapıya çok kötü çarptım. Canım çok yandı. Öylece yüzümü buruşturup acımın geçnesini beklerken eşim gelip tepsiyi elimden aldı ve bir şey demeden merdivenlere yöneldi. Ben hala kapının eşiğinde parmağımı oğuşturuyordum. Bu kadına ne oldu diye yüzüme bile bakmadı. Daha önceden onun yanındayken elimi kesmiştim yine hiç bir tepki göstermedi. Hani yüzüme bile bakmıyor iyimiyim kötmüyüm diye. Bir kere bindiğimiz dolmuş kar yüzünden patinaj yaptı ve ben başka bir adamın kucağına uçtum. İlginç olan yer olmadığı için eşimin kucağına oturuyordum. Eşim beni tutamadı ama tanımadığım adam sağolsun :confused:beni sıkı tuttuda oraya buraya savrulmama engel oldu. Genelde yabancı adamların kucağına düşmüyorum ama bunun gibi çok örnek var. Bazan yüzüne karşı ne biçim erkeksin diye haykırmak istiyorum. Sadece yazıp paylaşmak ve rahatlamak istedim. Okuduğunuz için şimdiden teşekkürler.
bakar kör bence

Bu konuya inanasım gelmiyor.
Tanımadığı adama sağolsun beni tuttu demez hiç bir aklı başında kadın.
Ki hiç bir erkek karısını kucağına oturtup götürmez onca erkeğin içinde..
Gönüllü aracın içi tıklım tıklım dolu ama siz savruldunuz :KK70:
Ebem bile daha yaratıcı şeyler bulur..

Elimde tepsi apartmandan giriyorduk ki yarım açık kapıda mesafeyi ayarlayamadım. Parmağımı demir kapıya çok kötü çarptım. Canım çok yandı. Öylece yüzümü buruşturup acımın geçnesini beklerken eşim gelip tepsiyi elimden aldı ve bir şey demeden merdivenlere yöneldi. Ben hala kapının eşiğinde parmağımı oğuşturuyordum. Bu kadına ne oldu diye yüzüme bile bakmadı. Daha önceden onun yanındayken elimi kesmiştim yine hiç bir tepki göstermedi. Hani yüzüme bile bakmıyor iyimiyim kötmüyüm diye. Bir kere bindiğimiz dolmuş kar yüzünden patinaj yaptı ve ben başka bir adamın kucağına uçtum. İlginç olan yer olmadığı için eşimin kucağına oturuyordum. Eşim beni tutamadı ama tanımadığım adam sağolsun :confused:beni sıkı tuttuda oraya buraya savrulmama engel oldu. Genelde yabancı adamların kucağına düşmüyorum ama bunun gibi çok örnek var. Bazan yüzüne karşı ne biçim erkeksin diye haykırmak istiyorum. Sadece yazıp paylaşmak ve rahatlamak istedim. Okuduğunuz için şimdiden teşekkürler.
Forumda 20 yaşında biri dese belki derimde yaşınız eğer doğruysa 52 bu yaşta esinizin kucağına ne cesaret oturuyorsunuz şaşırdım doğrusu ben çocuklarımın yanında bile yapmiorum evdeyken

Koptum şu an üniversitedeyken bizim arkadaş da düşmüştü ama garip olan araba çalışmıyordu dengesini kaybetti ama ne dalga geçmiştik bee yani konuşmayı denediniz mi ya da tehdit etmeyi bende sana böyle yapıcam diye

Öpüyüm de geçsin deseymiş keşke :işsiz:

hadi bi yeriniz acıyınca ilgilenmemesine üzülmenizi anlarım da yanlışlıkla başka adamın kucağına düştünüz diye cinayet mi işlemesi lazımdı? bunun erkeklik ile ne alakası var?

ayrıca koskoca kadın toplu taşımada yer yok diye eşinizin kucağına nasıl oturdunuz?

Ben olsam coktan haykirmistim eminim esiniz cok gamsizdir her konuda. boyle tanidigim bikac insan var:)

Yok ben o kadar olamam, insan beşer şaşar, bir garibancık müdüreyim, işim cımbız sallamak :)))

Dağ tepesinde bir çam olamazsan, Vadide bir çalı ol. Fakat oradaki en iyi küçük çalı sen olmalısın.

Çalı olamazsan bir ot parçası ol, bir yola neşe ver. Bir misk çiçeği olmazsan bir saz ol. Fakat gölün içindeki en canlı saz sen olmalısın.
Hepimiz kaptan olamayız, tayfa olmaya mecburuz. Dünyada hepimiz için bir şey var. Yapılacak büyük işler, küçük işler var.
Yapacağınız iş, size en yakın olan iştir. Cadde olamazsan patika ol. Güneş olamazsan yıldız ol. Kazanmak yahut kaybetmek ölçü ile değildir.

Sen her neysen, onun en iyisi olmalısın.

Douglas MALLOCH

Hoppa
Ablacim siir senin icin yalniz herkes kacmis :KK70:

Evet fazla hassasım ben. O bir öksürse belki boğazına bir şey kaçmıştır korkusıyla iyimisin diye seslenirim, yada gidip bakarım. Yetleri paspaslasam kayıp düşmesin diye, her seferinde uyarırım. Köye gideriz, ağaca çıkartmam düşer diye. Sen bana annenin emanetisin derim. Hemen annesi gözümün önüne gelir. Ona bir şey olsa nasıl üzülür diye. Yemeğine, herşeyine azami özen gösteririm. Ona karşı kendimi sorumlu hissediyorum. Bir defasında boşanacağuz diye bir ay kadar ayrı yaşadık. Ben düzenli eve gelip ona yemek pişirdim. Başka türlü kendimi rahat hissedemiyorum. Hatta kendime ev bulmuştum. Alt katıda boştu istersen boşandıkran sonra sen alt kata taşın ben gelip yemeklerini pişiririm diye teklif etmiştim. Kuru fasulyemi çok seviyor. Kıyamamki bir daha yiyememesine.
Yaa ne kadar incesiniz :KK200:

Back
X