Parmağım acıdı

Sanırım aşk evliliği yapmadınız, annesinin emaneti dediğinizden çıkardım bunu. Yinede sizin onu bu kadar düşünmenize karşı kim olsa aşık olurdu. O tam tersi almış başını gidiyor. Kendini duygu boşluğunda hissedersin böyle. Yol yakınken çaresine bakın. İletişim yada Terapist gibi.

Yok tabi ki de bunlar yaşanabilecek şeyler de konu sahibinin eski konularını biliyor çoğu kişi.Mesela ben annem yaşında bir bayani babam yaşında birinin kucağında otururken görsem ,kalkar yer veririm ...bı de önce minibüs patinaj yaptı ,konu sahibi başkasının kucağına düştü,ordan hooop minubuste değildik otomobildeydik oldu....bir konuda ayağının takıldığını ,yatak odasında düştüğünü, bilerek yerde yatmaya devam ettiğini söyledi, hanfendi 52 yaşında genelde bu düşme sonucu hastanelik olunur.
52 deyince gözünüzün önüne yaşlıca, tombul bir teyze geliyor ama ben yaşımı hiç göstermiyorum. Kimse yaşımı tahmin edemiyor ben söylemesem. Birde hantal değilim ki düşünce bir yerim kırılsın. Spor yapıyorum üstelik. Mesela 2000 kez ip atlayabiliyorum. 10 km yolu yürüyüp banamısın demiyorum.

Siz zaten karı koca bir tuhafsınız. Dolmuşta kocaman kadın kocaman adamın (eşiniz olsa bile)kucağına mı oturdunuz? Sevmediğiniz bir adamdan neden ilgi bekliyorsunuz ki? Oda sizi sevmiyor ki hayatını yüklükte geçiriyor.
Kendimi hiç kocaman görmedim.

Bazılarınız olayın komik yada absürt tarafıyla ilgilenince konu dağıldı tabi. Şu kucak olayına gelince, niye bu kadar garipsediniz anlamadım . Eşimin dizine oturdum. Cam kenarıydı. Otomobil olduğu için ayakta durmak mümkün değildi. Eşimin kucağına bir kişi daha sığabilsin diye oturmuştum. Çünkü bir sürü insan evine gidemiyordu. Karlı havada sokakta mahsur kalmışlardı. Trafik iptal olmuştu. Öyle giderken araba dönerek kaymaya başladı. Benim buradaki şikayetim eşimin beni kucağında oturduğum halde tutmaya çalışmaması. benim tutunacağım hiç bir şey yoktu. Bu yüzden savruldum birinin üzerine düştüm. Araba dönerek, savrularak karlı yolda ilerlerken sağa sola çarpmayayım diye adam beni tuttu. Yani demekki tutulabiliyormuşum. Eşim neden beni tutmadı? Elini bile uzatmadı. Öyle bön bön baktı. Bende gücendim haliyle.

Elimde tepsi apartmandan giriyorduk ki yarım açık kapıda mesafeyi ayarlayamadım. Parmağımı demir kapıya çok kötü çarptım. Canım çok yandı. Öylece yüzümü buruşturup acımın geçnesini beklerken eşim gelip tepsiyi elimden aldı ve bir şey demeden merdivenlere yöneldi. Ben hala kapının eşiğinde parmağımı oğuşturuyordum. Bu kadına ne oldu diye yüzüme bile bakmadı. Daha önceden onun yanındayken elimi kesmiştim yine hiç bir tepki göstermedi. Hani yüzüme bile bakmıyor iyimiyim kötmüyüm diye. Bir kere bindiğimiz dolmuş kar yüzünden patinaj yaptı ve ben başka bir adamın kucağına uçtum. İlginç olan yer olmadığı için eşimin kucağına oturuyordum. Eşim beni tutamadı ama tanımadığım adam sağolsun :confused:beni sıkı tuttuda oraya buraya savrulmama engel oldu. Genelde yabancı adamların kucağına düşmüyorum ama bunun gibi çok örnek var. Bazan yüzüne karşı ne biçim erkeksin diye haykırmak istiyorum. Sadece yazıp paylaşmak ve rahatlamak istedim. Okuduğunuz için şimdiden teşekkürler.
Barnagi agriyurmus o....... Dli video aklima geldi soz meclisten disari!

Kuzum ne bekliyorsunuz bu adama sen ne bicim erkeksin diye bagirmak icin!?

Elimde tepsi apartmandan giriyorduk ki yarım açık kapıda mesafeyi ayarlayamadım. Parmağımı demir kapıya çok kötü çarptım. Canım çok yandı. Öylece yüzümü buruşturup acımın geçnesini beklerken eşim gelip tepsiyi elimden aldı ve bir şey demeden merdivenlere yöneldi. Ben hala kapının eşiğinde parmağımı oğuşturuyordum. Bu kadına ne oldu diye yüzüme bile bakmadı. Daha önceden onun yanındayken elimi kesmiştim yine hiç bir tepki göstermedi. Hani yüzüme bile bakmıyor iyimiyim kötmüyüm diye. Bir kere bindiğimiz dolmuş kar yüzünden patinaj yaptı ve ben başka bir adamın kucağına uçtum. İlginç olan yer olmadığı için eşimin kucağına oturuyordum. Eşim beni tutamadı ama tanımadığım adam sağolsun :confused:beni sıkı tuttuda oraya buraya savrulmama engel oldu. Genelde yabancı adamların kucağına düşmüyorum ama bunun gibi çok örnek var. Bazan yüzüne karşı ne biçim erkeksin diye haykırmak istiyorum. Sadece yazıp paylaşmak ve rahatlamak istedim. Okuduğunuz için şimdiden teşekkürler.
Genelde yabancı adamların kucağına düşmüyorum. Alllah iyiliğini versin. :halay::halay::halay:

Daha önce konuşmuştum. Bir keresinde yatağa giderken düştüm. Şöyle bir kafasını kaldırdı, sonra geri yattı. Ben biraz yerde uzanmış bekledim, baktım ilgilenmiyor ayağa kalkıp bir sürü bağırdım. Savunması da şöyle oldu. " Bir ses duydum ama baktım seni göremedim" ee çünkü yere kapaklanmıştım, insan bir bakar değil mi?
Benim hıyar da aynından canım...:işsiz:

Bir kere otobuste en onde otururken o ondeki korumalik yoktu ve yeni binen bir amca akbil basmaya calisirken otobus hareket edince direk kucagima oturdu.Cok utanmistim o ani hatirladim bunu okuyunca :).Benim esimde ben dustukten sonra beni tutar mesela benim tokezlenme yada yere dusme animda oyle bakar. Yerdeyken tutar kolumdan. Ilk zamanlar kiziyordum ama artik alistim. Ozellikle merdivenlerden kayip tikir tikir duserken oylece bakar. Bi el sallamadigi kalir arkamdan :)
Cok güldüm çok tatlısınız ya
Bir kere otobuste en onde otururken o ondeki korumalik yoktu ve yeni binen bir amca akbil basmaya calisirken otobus hareket edince direk kucagima oturdu.Cok utanmistim o ani hatirladim bunu okuyunca :).Benim esimde ben dustukten sonra beni tutar mesela benim tokezlenme yada yere dusme animda oyle bakar. Yerdeyken tutar kolumdan. Ilk zamanlar kiziyordum ama artik alistim. Ozellikle merdivenlerden kayip tikir tikir duserken oylece bakar. Bi el sallamadigi kalir arkamdan :)
:halay::halay::KK48::KK48:

Back
X