• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parmagimi kestirmişim..

Cok.merak ettim ya duş al diye yazmisiniz da acaba hanginiz bir yerinizi kestirip desonradan fark edip, sonra duş aliyorsunuz,bu arada doktorum soyledi hafif derece okb var diye kendi kensime teshis koymadim,
Yaygın kompülsiyon belirtilerin de tekrar tekrar yıkanma duş alma ve ellerini yıkama var ondan olabilir mi acaba ??

Cok.merak ettim ya duş al diye yazmisiniz da acaba hanginiz bir yerinizi kestirip desonradan fark edip, sonra duş aliyorsunuz,bu arada doktorum soyledi hafif derece okb var diye kendi kensime teshis koymadim,
Ben yılların OKB hastasıyım, kapı pencere takıntım var. Defalarca inip cıktım kilitlediğimden emin olduğum kapıyı kontrol etmek icin. Servisten inip eve taksiyle gidip kontrol etmişliğim bile var.

Ne kadar da hafif bir okbymiş sizinki.

Üzülme canım, sen durumunun farkındasın dile getirmişsin zaten!
Çamaşırlarını tekrar yıka, parmağını bantla ve duş alıp unut gitsin.......

Üzülme canım, sen durumunun farkındasın dile getirmişsin zaten!
Çamaşırlarını tekrar yıka, parmağını bantla ve duş alıp unut gitsin.......

Bunlara kafayı takana kadar çamaşırları kontrol edip,lekeli olanları tekrar yıkayıp,duşa girseniz hayat sizin için daha kolay olmaz mı?

"sacima kiyafetime elim degdi oralara bulasmismidir..."

duşu tam da bu bağlamda al demiştik.

Bende okb yok ama camasirları tekrar yikardım ve duşalıp yeni kiyafetler giyerdim .
Okb deyince bende dedim ki eyvah bütün evi heryeri tek tek silmek zorunda .

okb varsa biz ne desek boş gelecek.

yalnız keşke biraz da türkçe konusunda takıntılı olsanız.

Ben bir de kestirmisim lafını anlayamadım bir türlü. Yani gidip birine farkında olmadan parmagini kestirdi ama nasıl olabilir bu diye 1-2 saniye anlamlandirmaya çalıştım.

Ben bir de kestirmisim lafını anlayamadım bir türlü. Yani gidip birine farkında olmadan parmagini kestirdi ama nasıl olabilir bu diye 1-2 saniye anlamlandirmaya çalıştım.
3 senedir tr deyim duzgun yazamamis.olabilirim olucak o.kadarda burda yetismis insanlar bile turkceyi duzgun kullanamiyorlarken benim bir iki kelimeye yanlis yazmam gayet normal

Uye belliki yurtdisinda yasamis, Tr ye de 3 sene olmus geleli. Turkce'sinin iyi olmamasi gayet normal. Neden iki de bir yazisina laf atiliyor. Hadi bir kere yazildi anlamistir, defalarca yazmada ki amac nedir? Konu bu sanki. Kusura bakilmasin da bazilari yazim kurallariyla kafayi yemis.

Back
X