Parmağını çektirip gaz yapan sevgili..

Valla bence sorun sizde parmağını uzatmak zorunda değilsiniz o dedi diye saygini takın biraz diyerek ona nerde durması gerektiğini beliticeksin ve bu ilişkiden bi cacık olmaz.....

Boyle biri sizi ciddiye almiyor bence. Saygisi yok. Saygisi olsa bunu yapmaya utanirdi. Bu arada yasi kac olursa olsun akil yasi daha cocuk bence. Hic ugrasmayin birakin gitsin.

Ahahaha itiraf edeyim, çok saygıdeğer, ultra görgülü, kraliyet aileleriyle yaraşacak saygınlıkta olan çoook geniş ailemde bu hareketi yapan, yaptıran, 30 ve 40 yaş üstü beyler var, bir de 18 yaş üstü erkek kardeşim var. Ne diyeyim Tanrı yardım etsin size

Ne kendine ne size saygısı yok...saygısız kişiliklere tahammülüm yok.net.yanlışlıkla kaçsa falan tamamda one öyle çocuk gibii

Ayy yegenlerinin yaninda mi yapiyor ilk kez boyle bir dayi duydum orijinal galiba
Dayımla yengem daha sevgiliyken dayım telefonda geğirirdi. Bende çok kızardım ayıp yahu kıza bak terkedecek seni derdim. Gel zaman git zaman iyi bir mide varmış yengemdeki dayandı ve evlendiler. Şimdi daha beterlerini yapıyo kıza. Hemde bizim yanımızda. Velhasıl evlendikten sonra düzelmez, düzeleceğine inanmayın dediklerinde ne aldatma ne yalan ne alkol, ilk aklıma gelen bu oluyo. Bende travma oluşturdu resmen [/QUOTE]
Benim arkadasımın dayısı da yapıp yapıp çakmak tutuyor o koca alev topunu video çektiriyordu

Ayy yegenlerinin yaninda mi yapiyor ilk kez boyle bir dayi duydum orijinal galiba
Dayımla yengem daha sevgiliyken dayım telefonda geğirirdi. Bende çok kızardım ayıp yahu kıza bak terkedecek seni derdim. Gel zaman git zaman iyi bir mide varmış yengemdeki dayandı ve evlendiler. Şimdi daha beterlerini yapıyo kıza. Hemde bizim yanımızda. Velhasıl evlendikten sonra düzelmez, düzeleceğine inanmayın dediklerinde ne aldatma ne yalan ne alkol, ilk aklıma gelen bu oluyo. Bende travma oluşturdu resmen [/QUOTE]
Benim arkadasımın dayısı da yapıp yapıp çakmak tutuyor o koca alev topunu video çektiriyordu

bence yol yakınken bu ilişkiyi sonlandır....
saygı adına pek birşey kalmamış gibi

Ay sevgiliniz aynı çocuk gibi.. Yaşı büyümüş, ama aklı büyümemiş. Yakın da size beni çişe tut derse hiç şaşırma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…