Parmağını çektirip gaz yapan sevgili..

kotu emellerine sizi alet etmesine
izin vermeyinn

bu ne piskinliktir ya, insanin kendine saygisi olmali evvela....

iğrenc ya ayrıl sen ondan daha sevliyken saygı kalmamıs aranızda evlenince tuvaletin kapısını da örtmezse al basına belayı ayrıl canım sen

Ben olsam direk aşağılardım adamı. ne seviyesiz insan çıktın sen, berbat bir espri anlayışın var senden soğudum sanırım biraz uzak kalalım falan derdim. Terketmek için mükemmel bir sebep benim için. Bi laf vardı osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur diye..

catlak profesoru cok izlemis olmalisiniz.
dikkat edin bijonlar cok gevsemis simdi parmak der sonrada wc ye cevirmesin ortami

İlk sayfada koptum ya 17 sayfayı okuyamayacağım.belki moralimin bozuk olduğu bir an...böyle sevgili mi olur :) çocuklara top atmayın onlar dahi yapmıyor böylesini.yaşla alakalı değil şaka desem o da değil.kaka resmen :)

İnanmıyorum ya ağlanacak hale gülmelik oldu tam canım sen böyle bir sevgili istediğine emin misin ya biraz düşün derim ben iğrenc çünkü

Çok güldüm ama beni rahatsız etmezdi manyak misin deli filan der gulerdim yani baya ama kişiye göre değişir tabi bazı insanlar yanlislikla gaz cikarilmasindan bile rahatsız oluyor çok yoruma açık bi durum bence o yüzden. Benimki de otururken aşkım osuriyimmi diye sorar osur gitsin anasını satiyim derim güler geçeriz zaten gerçekten yapıcaği zaman sormuyor ay valla rahatsız oluyosaniz açık açık soyleyebilirsiniz dert etmeyin halledilir bi durum. Bu konu için baskalarindan fikir almanıza gerek yok. Mesele sizin rahatsız olup olmamaniz. Eğer oluyorsaniz söylersiniz olmuyorsaniz zaten mesele yok. Saygisizlik değil bu, rahatlık. Bu kadar yani.

gel beynını cekeyım bakayım yıne aynı etkı olusacak mı, belkı bu sefer sçsrn belkı. deyiver
nasıl olsa fazla rahat

[/QUOTE]

ufaktan bir tırstım..
nişanlımın en büyük hobisidir geğirmek

bin kere dememe rağmen adam utanmıyor, sende tutma içinde yapabilirsin diye yerli yersiz güler bir de

yengenize hürmetler
yalnız değil bu zorlu yolda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…