• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parmak emiyorum

kristenn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
524
7
46
İstanbul
Ben kendimi bildim bileli parmak emiyorum ve emmeden uyuyamıyorum parmak emmeden uyumak benim için tuzsuz yemek gibi bişey.Bu yüzden alt ön dişlerim açılmıştı oraya diş taktırdık zar zor 2 dişlik aralık olmuştu.şİMDİDE emmemden dolayıı üst dişler açılıyo bırakmak istemiyorum ama bırakmak zorundayım çok zor benim içinn napıcam:(sabahçıyım normalde bu saate kadar uyumam gerekti ama ememiceğimi düşündükçe uykum kaçıyo:S:5::5::5::5::5::5::5:

ay güldüm aksam aksam , yasiniz kac acaba , buyuk bir aliskanlik sizinkisi , benim oglumda emmeden uyuyamaz ama 7aylik daha:D
bncede gecte olsa birakmaniz iyi olmus , sakin baslamayin...

siz gülüyorsunuz ama bu durum gercekten zor.. aynı şeyi bende yaşiyordum yaa..: ) ama evlenmeden önce anca bırakabilmiştim.. :17::17:

ay güldüm aksam aksam , yasiniz kac acaba , buyuk bir aliskanlik sizinkisi , benim oglumda emmeden uyuyamaz ama 7aylik daha:D
bncede gecte olsa birakmaniz iyi olmus , sakin baslamayin...

daha bırakamadımki :S dün bırakacaktım gece 1 e kadar uyuyamadım okulumda var annem dedi artık em hadii bu günlükk okulun var yine sonunda dayanamadım emdim

15 bitecek abimler parmak emiyomuş ben kçkken babaannemde demiş bu akıllı sizin gibi emmez diye ben daha kundaktayken parmağımı ağzıma vermiş o gn bgndür emiyorum

allah allah bi yaşıma daha girdim:53:ne desem bilemedim valla parmaklarına biber sür yatmadan belki faydası olur:44:

emmdiğin parmağına acı birşey sür teyzemde emiyormuş senin yaşlarında babamlar gece uyurken cam macunu sürmüş sonra bırakmış.Bende küçükken emiyomuşum o yüzden emdiğim parmağım uzun:37::37:

daha bırakamadımki :S dün bırakacaktım gece 1 e kadar uyuyamadım okulumda var annem dedi artık em hadii bu günlükk okulun var yine sonunda dayanamadım emdim

ay koptum şu yazdığına yaa:60::60::60::60::60:
gerçekse allah yardımcın olsun:6:
azaltarak bırak:52:

not soru:bebek emziklerini denedin mi?

Son düzenleme:
ay koptum şu yazdığına yaa:60::60::60::60::60:
gerçekse allah yardımcın olsun:6:
azaltarak bırak:52:

not soru:bebek emziklerini denedin mi?

size komik geliyo ama küçüklükten alışmışım şimdi gerçekten çok zorr:( şu kahrolası aralıklar çıkmasa ölene kadarda bırakmaya niyetim yoktu zaten.

Iyi de bu işler oyle hadi bıraktım demeyle bitmez ki bu bir süreçtir ve profesyonel yardım almanız gerekir . Daha 15 yaşında olduğunuza göre bir pedagoga götürsün anneniz sizi

Back
X