- 17 Ağustos 2011
- 24.566
- 154.838
- 798
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
HaklısınSevgi izi insanı damgalamaktan farksız bana göre. alzheimer , demans olan yaşlı insanlar yaptırsın ama bu çocuk daha küçücük. Okula gidecek, ergen olacak, kız arkadaş bulacak ... Görünür bir yerinde numara yazan bir dövme bu çocuğu ilk görenin kafasında fişlemesine neden olur. Okulda dalga geçerler, zaten çocuklar çok gaddar.
Sakin böyle bir şey yapma.
Bir de dövme küçücük çocuğa zararlı olabilir . Ergenken bu dovmeden nefret ettiği için gidip dövme yapmayı bilen arkadaşına keko keko kaplama yaptırması ya da sırf sevmediğinden faça atması da olası .
Bence düşüneceğin en son şey sevgi izi dövmesi olsun
Bir de benim de dovmem var,dövmeyi gören insan mutlaka ama mutlaka, bazen meraktan,bazen konu açma isteğinden 'ne dövmesi,ne anlama geliyor' falan diye sorar. Niye çocuğunuz devamlı insanlara 'ben otizmliyim de ,kaybolursam ailem bulsun diye' desin ki?
Siz otizmin ne demek olduğunu hiç bilmiyorsunuz böyle bir mesaj yazdığınıza göre biraz araştırıp empati kurmak zor olmasa gerek.Demek ki ileri düzey bir otizmi var çocuğun annesi kaybolma riskinden bahsediyor.Özel eğitim alabilecektir normal eğitim ve okul hayatları olmaz . Birebir soru cevap yapamazsınız otizmli çocuk cevap vermez zaten karşısındakine.Sanki büyüyünce geçecek gibi bahsetmişsiniz keşke öyle olsa ama öyle bir durum değil .Sevgi izi insanı damgalamaktan farksız bana göre. alzheimer , demans olan yaşlı insanlar yaptırsın ama bu çocuk daha küçücük. Okula gidecek, ergen olacak, kız arkadaş bulacak ... Görünür bir yerinde numara yazan bir dövme bu çocuğu ilk görenin kafasında fişlemesine neden olur. Okulda dalga geçerler, zaten çocuklar çok gaddar.
Sakin böyle bir şey yapma.
Bir de dövme küçücük çocuğa zararlı olabilir . Ergenken bu dovmeden nefret ettiği için gidip dövme yapmayı bilen arkadaşına keko keko kaplama yaptırması ya da sırf sevmediğinden faça atması da olası .
Bence düşüneceğin en son şey sevgi izi dövmesi olsun
Bir de benim de dovmem var,dövmeyi gören insan mutlaka ama mutlaka, bazen meraktan,bazen konu açma isteğinden 'ne dövmesi,ne anlama geliyor' falan diye sorar. Niye çocuğunuz devamlı insanlara 'ben otizmliyim de ,kaybolursam ailem bulsun diye' desin ki?
Evet bizde de sadece yemek yedirirken açıyorum başka türlü yemiyor otizm gerçekten zor bizi tek biz anlarız . Bize çok ihtiyaçları var gerçekten özel çocuklar. Hayatımıza korku yaymamamiz lazım pozitif düşünün çocuklarımız gibi tüm anneler özel ve bilinçli birşey olmayacak Allah'ın izniyleMeraba bende bi saniye ayrilmiyorum. Ben haberler bile izlemiyorum tv acilmaz bizim evde ama nette karsima cikiyor aşırı endiseleniyorumcocuk bulundu şükür dunden beri takip ediyordum olayı
Yok ileri duzeyde değil tabikiSiz otizmin ne demek olduğunu hiç bilmiyorsunuz böyle bir mesaj yazdığınıza göre biraz araştırıp empati kurmak zor olmasa gerek.Demek ki ileri düzey bir otizmi var çocuğun annesi kaybolma riskinden bahsediyor.Özel eğitim alabilecektir normal eğitim ve okul hayatları olmaz . Birebir soru cevap yapamazsınız otizmli çocuk cevap vermez zaten karşısındakine.Sanki büyüyünce geçecek gibi bahsetmişsiniz keşke öyle olsa ama öyle bir durum değil .
İnşallahEvet bizde de sadece yemek yedirirken açıyorum başka türlü yemiyor otizm gerçekten zor bizi tek biz anlarız . Bize çok ihtiyaçları var gerçekten özel çocuklar. Hayatımıza korku yaymamamiz lazım pozitif düşünün çocuklarımız gibi tüm anneler özel ve bilinçli birşey olmayacak Allah'ın izniyle
konudaki çocuğun İleri düzey otizmi yok, eğitimine de herkesin gittiği okullarda devam edecek. Kendini ifade edebilen bir çocuk.Siz otizmin ne demek olduğunu hiç bilmiyorsunuz böyle bir mesaj yazdığınıza göre biraz araştırıp empati kurmak zor olmasa gerek.Demek ki ileri düzey bir otizmi var çocuğun annesi kaybolma riskinden bahsediyor.Özel eğitim alabilecektir normal eğitim ve okul hayatları olmaz . Birebir soru cevap yapamazsınız otizmli çocuk cevap vermez zaten karşısındakine.Sanki büyüyünce geçecek gibi bahsetmişsiniz keşke öyle olsa ama öyle bir durum değil .
Anlıyorum canım kayıp ölümden daha zor derler Rabbim esirgesin bikere parkta yanımda olduğum halde saklanmış hemen yanı başıma oyun olsun diye ..saatlerce ağladım . Ahh ah rabbim esirgesin hepsini onlar çok masumİnşallahhicbir cocuk kaybolmasin zarar görmesin kaybolan cocukta benimkiyle yasitti okadar etkilendimki sabah olsunda biran önce çözüm bulayim diye derdine düştüm.
Evladinizin otizm belirtileri ne zmn farkedildi ?Doğru sadece iğne olurken zor zaptediyoruz 3.4 kisi tutuyoruz hemsirelerle.benim cocuk biraz güçlü. Onu biraz daha büyüdüğünde düşünmek istedim. Hafta içi bi olsunda parmak izini bi deneyim. Yapan bi arkadas var sevgi izini onada sorarim deneriz sansimizi belki
AminAnlıyorum canım kayıp ölümden daha zor derler Rabbim esirgesin bikere parkta yanımda olduğum halde saklanmış hemen yanı başıma oyun olsun diye ..saatlerce ağladım . Ahh ah rabbim esirgesin hepsini onlar çok masum
Farkedilmicek kadar belirtileri azdi. Ben onu konusma gecikmesi var diye götürmüştüm 3 yaşına cok az bi zaman kala basta tani konulmadi kres anaokul onerildi oda olmadi. Sonra tekrardan götürdugumuzde otizm tanisi aldiEvladinizin otizm belirtileri ne zmn farkedildi ?
Kina da deneyebilirsiniz bende nette baktim yeni guzel bi uygulama Allahim evlatlarimizi korusunSuan anlarmi onu emin değilim.bi iki dövmeciyle görüştüm hafta içi bakicaz durumayaşida küçük bunu suan kaldirabilirmi bilmiyorum daha. Ben bi bilgi aliyimda karakoldan duruma göre artik
Paketli gıdalarFarkedilmicek kadar belirtileri azdi. Ben onu konusma gecikmesi var diye götürmüştüm 3 yaşına cok az bi zaman kala basta tani konulmadi kres anaokul onerildi oda olmadi. Sonra tekrardan götürdugumuzde otizm tanisi aldi
Sevgi izi en pratiği olur. Yaptırın kesinlikle. Bir deneyin en azindan.Günaydın kizlar. Oglum otizmli ve sürekli nette kayıp otizmli cocuklar görüyorum panik atak geçiriyorum ya benimkide kaybolursa diye. Ya bi anda ortadan kaybolursa diye icim icimi kemiriyor. Sevgi izi yapmak istiyorum ama buna izin vermez. Baska birsey daha duydum karakolda parmak izi bunu yapan varmi? Kendi bulundugum ilcenin karakolunami gidiyorum bilgisi olan varsa versin? Birde bugun cumartesi bugun yapabilirmiyiz bunu?
Yaa ozaman belki cani yanabilir anlamayabilir zor olur sizin icin. Hafta ici bilgi alin bizide bilgilendirin lütfenSuan anlarmi onu emin değilim.bi iki dövmeciyle görüştüm hafta içi bakicaz durumayaşida küçük bunu suan kaldirabilirmi bilmiyorum daha. Ben bi bilgi aliyimda karakoldan duruma göre artik
Benimde aklima anneyle beraber yapilmasi geldi. Ama bazen dövme yaptirmak istemedikleri icin insanlar bisey diyemedim acikcasi. Aslinda cok iyi bi fikirsevgi izi bir cok ozel insana yapildi ..bence de yaklasimlari daha farklidir sevgi izini yaptir hatta birlikte yaptirin o zaman kendi de rahatsiz ve ya sizden farkli hissetmez kendini
Cips hariç herseyi veriyorumPaketli gıdalar
Basit karbonatlar
Pastane yiyecekleri
Şekerli gıdalar
Bunlardan ve sütten uzak tutmalisiniz biliyorsunuz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?