Parmak Testi Yaptırdım Hamile miyim Acaba?

bebegim savasi kaybetti 5.haftada iken gebelik kesem 2mm di kan degerim 14. gundu 102idi bugunde kanamam olunca hastaneye kostum 17.gun kanderim negatif cikti ama gebelik kesem duruyor doktor pazartesiye kadar bekle kanama ile duser dedi dusmezse kurtaj ulursun dedi cok uzgunum:25:

bugun hastaneden geliyoru bebisim savasi kaybetti. 14.gunde gebelik kesem 2mm kandegerim 102 bugun 17.gun kese hala var am a kanda gebelik negatifffff:84:doktor pazatesiye kadar bekle kanama ile disari atilir dedi kizlar bi mucize olurda kanim yukselirmi yoksa artik cok gecmi :5:

Canım çok üzüldüm...:( pıhtılaşma ile ilgili bir sorunun olabilir mi ???

canım çok geçmiş olsun doktorunla konuş derim.kendini iyi hissedersen doktorunda evet derse yeniden başlayabilirsin veya 3 ay beklemeye alırsın kendini bu arada doğala dönersin he bedenen hem ruhen dinlenirsin.hayırlısı olsun canım üzüldüm inşallah doğal yolla bebişin olur.hayırlı geceler...sevgi ve duayla...

canım çok geçmiş olsun doktorunla konuş derim.kendini iyi hissedersen doktorunda evet derse yeniden başlayabilirsin veya 3 ay beklemeye alırsın kendini bu arada doğala dönersin he bedenen hem ruhen dinlenirsin.hayırlısı olsun canım üzüldüm inşallah doğal yolla bebişin olur.hayırlı geceler...sevgi ve duayla...

sagol sevgi ve duan icin sizlerde olmasaniz bu 2 gun 2seneymis gibi gelirdi pazartesi doktoruma gidicem kese kanama ile disari atilmasa kurtaj yapilacak ama kanam normal kanamalar gibi kirmizi geliyo ama öyle cok degil wc den wc ye az geliyo

kizlar bende anormal olaylar olmaya devam ediyo 21.gunu hastaneye kostum dedim ya sonuc negatif demisti doktor, 24.gun kandegerim 217 cikti ama bu sefer gözuken kese gözukmedi cok ufacik gözuken bisey var ama emin degil doktor gebelik devam etmez diyor ama tekrardan kan aldi kan sonucuna göre kurtaj yapilacak, ama degerler cok dusuk daha neyi bekletiyor bilmiyorum. ama ilk kese yi gördugunuzde 2mm oldugunu soylemistiniz diye sordum. belki o gördugum kan pihtisi yada damar olabilir yada kanama ile disari atilmis olabilr. benim anlamadigim damarla kan pihtisi ile kese arasinda farki anlayamazlarmi.

yazmaya bile elim gitmiyo karanlikta ucu bucagi olmayan zifiri karanlikta ormanda kalmis gibiyim ah (guzelim memleketim canim turkiyem ) birgunde aksamakadar o, labor senin bu doktor benim git gide bilirsen ( buralar acik hava ceza evi ) tamam sosyal haklara gelince heyerde sigortan var.ama hastanesi bile doktorlar kapanmadan seni almiyor ama acil durum baska kendi doktoruna kendi cagirmadan hergun yada 2gunde bir kafana gore gidemezsin acil gitsen bile o gunu seni almazlar ya 2dk icin saatlerce bekletirler tahlil sonuclari bile 2veya 3gune cikoyo mesela benim doktor (dun yapildi tahlil) bugun aksam saat 5te ariycam geldi ise ne ala gelmedi ise dipsiz kuyu buyuzden usteleyici bir sekilde sizlere yaziyorum sorularim dua edin gelmis osun

yaaaaaaaaaaaaaaaaa....................!canlarim burdada bogaz köprusu yokki :19:cikip imdaaaaaaaaaaaaaaaaaat:84:diye siye bagirayim yada kendimi bogazin serin sularina :58: :43: birakayim butun sorular son bulmus olur

yaaaaaaaaaaaaaaaaa....................!canlarim burdada bogaz köprusu yokki :19:cikip imdaaaaaaaaaaaaaaaaaat:84:diye siye bagirayim yada kendimi bogazin serin sularina :58: :43: birakayim butun sorular son bulmus olur

canım benim hayat bir imtihan bazılarımız parayla,bazılarımız eşleriyle bazılarımız da çocukla imtihan oluyoruz.intihar son değil ki !!! ya geride kalanlar ne olacak!!!! sabret canım inşallah seninde umutların gerçek olacak bir gün.biz bu forumda nicelerini okuduk ve tanıdık.inancın eksilmesin canım...

biliyorum intahar cözum degil ama bazi sorular ve sorunlar cözüm ile birlikte kafanin +bedenin rahat olasini sagliyor.daha demin dunki kan degerin sonucunu ögrenmek icin ,Dr.telefon actik sonuc 300 cok yavas ilerliyoyor olmayan yada olusmayan keseye ragmen doktor yari gelin konusalim demis.hep yarin hep yarin bu yarinlar ve bi sorunun cevabini vermeden diger sorular doguyor.acaba köpruden atlamak yerine yumurtaliklari dondurduklari gibi kedimidemi de dondurtsam taki hep randevu gunlerine kadar.

slm kizlar bugun sonunda akibetim son buldu kandegerim 357 den 202 ye dusmus bu boyle oldugundan dusukle sonuclandi yarin kurtaj yapacaklar normal bi hamilelik mis ve the end finito napalim allah herseyin hayirlisini versin evladinda paraninda kocaninda dünya mali kendiliginden bi sekilde yerine gelmiyo.kizlar hakkinizi helall edin kendi streslerimle sorularim la sizleri bunalttim.ne olur ne olmaz belki 1saatlik narkozdan biseyyokmus gibi kalka bilirim ama 15dk lik narkozdan uyanamaya bilirim ölüm geldimi basa (bas agrisi bahane derler) benim icin dua edin iyi geceler insallah birdahaki denememde bsanizi yine agritirim..:71::58::14:

slm kizlar bugun sonunda akibetim son buldu kandegerim 357 den 202 ye dusmus bu boyle oldugundan dusukle sonuclandi yarin kurtaj yapacaklar normal bi hamilelik mis ve the end finito napalim allah herseyin hayirlisini versin evladinda paraninda kocaninda dünya mali kendiliginden bi sekilde yerine gelmiyo.kizlar hakkinizi helall edin kendi streslerimle sorularim la sizleri bunalttim.ne olur ne olmaz belki 1saatlik narkozdan biseyyokmus gibi kalka bilirim ama 15dk lik narkozdan uyanamaya bilirim ölüm geldimi basa (bas agrisi bahane derler) benim icin dua edin iyi geceler insallah birdahaki denememde bsanizi yine agritirim..:71::58::14:

Canım hayırlısı buymuş demek ki..Anesteziden uyanırsın,öyle kötü şeyler düşünme...

Canım hayırlısı buymuş demek ki..Anesteziden uyanırsın,öyle kötü şeyler düşünme...

DESTEKLERIN DEN DOLAYI COK TESEKUR EDERIM :71: eger uyanirsam tedaviye bir sure ara vericem cunki 10 senenin kosusturmacasi koca koca ? ? isaretleri ile gecti bastan beri sende biliyosun yok normal hailelik yok kimyasal bugunde yok dis gebelik yok kese gözuktu yok gözuken damardi pihtiydi bugnde am dr. ultrasal yaparken cok kanamam oldu yanimda kimse olmadigi icin ambulanla hastane kapisi kan alindi eger kan 354ten az bile yukselise burda kalicasin dendi ama dusmus 202ye bu yuzden kalmana gerek yok yarin sabah gel kurtaj yapalim dediler bu yuzden 10sene daha gecti sanki umuluydum umudum yok normal hamile idin dusurdun dediler sanki bana yalan söyluyorlar saniyorum zaten turkiyedeki doktorlarda maddiyata dökmusler allah herkezin gonlune gore versin hayirlisini

DESTEKLERIN DEN DOLAYI COK TESEKUR EDERIM :71: eger uyanirsam tedaviye bir sure ara vericem cunki 10 senenin kosusturmacasi koca koca ? ? isaretleri ile gecti bastan beri sende biliyosun yok normal hailelik yok kimyasal bugunde yok dis gebelik yok kese gözuktu yok gözuken damardi pihtiydi bugnde am dr. ultrasal yaparken cok kanamam oldu yanimda kimse olmadigi icin ambulanla hastane kapisi kan alindi eger kan 354ten az bile yukselise burda kalicasin dendi ama dusmus 202ye bu yuzden kalmana gerek yok yarin sabah gel kurtaj yapalim dediler bu yuzden 10sene daha gecti sanki umuluydum umudum yok normal hamile idin dusurdun dediler sanki bana yalan söyluyorlar saniyorum zaten turkiyedeki doktorlarda maddiyata dökmusler allah herkezin gonlune gore versin hayirlisini

ya kusura bakma bugunde am dr diye yazmak istemedi ama derken A YI UNUTMUSUM ÖZURDILERIM

desteklerın den dolayı cok tesekur ederım :71: Eger uyanirsam tedaviye bir sure ara vericem cunki 10 senenin kosusturmacasi koca koca ? ? Isaretleri ile gecti bastan beri sende biliyosun yok normal hailelik yok kimyasal bugunde yok dis gebelik yok kese gözuktu yok gözuken damardi pihtiydi bugnde am dr. Ultrasal yaparken cok kanamam oldu yanimda kimse olmadigi icin ambulanla hastane kapisi kan alindi eger kan 354ten az bile yukselise burda kalicasin dendi ama dusmus 202ye bu yuzden kalmana gerek yok yarin sabah gel kurtaj yapalim dediler bu yuzden 10sene daha gecti sanki umuluydum umudum yok normal hamile idin dusurdun dediler sanki bana yalan söyluyorlar saniyorum zaten turkiyedeki doktorlarda maddiyata dökmusler allah herkezin gonlune gore versin hayirlisini

kızlar o ısaretlı olan yerı okurken kusura bakmayı cunkı orası ama deken <a> yı unutmusum özur

biliyorum zor yaşadıkların ,ama o kadar karamsar olma...bak ben kendi doğum günümde iki bebeğimi evde erken doğum yapmak zorunda kalmıştım...bebeklerim yaşayamayacak kadar küçüktüler..bebekler elimde,kordonları içimde kan revan halde hastaneye gittim araba ile...eşim götürdü...dr.bebeklerin kordonunu kesti ve beni kürtaja aldılar...ertesi gün de eşimle bebeklerimizi mezara gömdük..üstelik hamileliğim tam bir sürprizdi..tekrar hamile kalamama ihtimalim de vardı ve yaşım 36 ydı.......
beterin beteri var yani........ kendini toparlamaya çalış... dinlen bir süre canım.............

Son düzenleme:
biliyorum zor yaşadıkların ,ama o kadar karamsar olma...bak ben kendi doğum günümde iki bebeğimi evde erken doğum yapmak zorunda kalmıştım...bebeklerim yaşayamayacak kadar küçüktüler..bebekler elimde,kordonları içimde kan revan halde hastaneye gittim araba ile...eşim götürdü...dr.bebeklerin kordonunu kesti ve beni kürtaja aldılar...ertesi gün de eşimle bebeklerimizi mezara gömdük..üstelik hamileliğim tam bir sürprizdi..tekrar hamile kalamama ihtimalim de vardı ve yaşım 36 ydı.......
beterin beteri var yani........ kendini toparlamaya çalış... dinlen bir süre canım.............

canim benim senin yasakdiklarin cok zormus.yüce mevlam öbür dunyada cennet kapasinda seni karsilarlar insallah.Yanlis anlama allah sana ve esine cocuklarna hayirli uzun ömürler versin seni ailen cok seviyordur cunki sevmemelerine imkan yok cunki bende seni cok sevdim sanki seni cok uzun zamandir taniyomusum gibi isindim canim sevgiler bebisleri öp benim yerime

Back
X