Parmaklıklar Ardında - Atv

bencede güzel bir bölümdü.
özellikle kutsiyenin pişmanlık dolu anları,çok gerçekçiydi.

artık baydılar bıtsın ne guzel dızıler bıttı bu hala dırenıyor.daha ne kadar sacmalanacak acaba????

saçmalamadıklarını düşünen izleyiciler var. Bu topikteki bir çok izleyici ve benim gibi...Bu sebeple bitmiyor işte..

Hatta son derece başarılı oyunculukların sergilendiği bir dizi.... yaprak dökümünün uzatılmasının yanında bu dizi bir hiç...​

Fikret Kuşkan diziden ayrıldımı..??

bence süper bi dizi zaten sevişme yatak sahnlerinden bıktı istemeyen izlemesin

umarım Fikret Kuşkan diziden ayrılmazz:sinifsinif:

Cezaevine çekidüzen vermesi gereken bir şahıs olmalı diye düşünüyorum ben..
Bir taraftan Ekrem bir taraftan savcı Tansel mazaalah ne olur bilemem ..
Ahmet bey gelmesede önceki sezonlarda olduğu gibi kendini bilmez başgardiyanları dize getirecek bir müdür veya bir savcı gerekliii..:gitme:
yoksa mahkumların halini düşünemiyorum..

Ayrıca saçmalandığını düşünen arkadaşlar hayatın gerçekleri bunlar her sabah nasıl Müge Anlı ile tatlı sert seyrediliyorsa bu dizi de gidebildiği yere kadar gitmelii..
Hadi canım buda olur mu dediğimiz o kadar çok şey oluyor ki bu hayatta parmaklıklar ardında adlı dizide senaryolaştırılan olaylar hafif bile kalıyor..
Annelerini öldüren evlatlar, evlatlarına yasak aşkına şahit oldu diye kıyanlar,kendinden onlarca yaş küçük olup kendi evlatlarını terkeden anne müsvettesi kadınlar,katledilen kadınlar çocuklar vs vs vs vs vs..

varın siz çoğaltın örnekleri..

P.A yapımcıları hayatın gerçeklrini birer birer gözümüzün önüne sermeye devam edin lütfen..
aile ve toplumumuzun içini boşaltan, ne oluyor bize ve çocuklarımıza dediğimiz,seyrederken zevk aldığımız (hatta çekirdek çitleyip çay içtiğimiz) ama başımıza gelebileceğini bile aklımızın ucundan geçirmediğimiz dizilerden bıktık..
Bizi her sabah gözümüzün önüne serilen gerçeklerle yüzyüze getirmeye devam edin lütfen..

evet banada kutsiye öldü gibime geldi, beray da sanki diziden çıkıcakmış gibi. ahmet bey nerde ya? inşallh diziden çıkmaz. şu badi ekreme deli oluyorum çünkü.

beray çıkmaz Ahmet geri döner çünkü ismi duruyo başlarken tansel Ahmetin evine yerleşti

güzel bir bölümdü.aslında yapılacak çok yorum var,ama aklımda akalanlardan başlıyayım...

ahmet beye o kadar oyun çevirenlerin onun evinde (birde arkasından gülerek,konuşarak)
kalmaları gerçektende içler acısıydı.
üzüldüm yani ahmet bey için.

ah yaa her perşembe içim gidiyor bu diziye ama kocam kurtlar vadis hastası..
öyle çok seviyorum ki parmaklıklar ardındayı..
kızlar nolur izleyince yazın buraya en azından buradan takip edeyim...
sevmeyen izlemesin kardeşim biz seviyoruz ve devam etmesini istiyoruz !!!
bıktık her kanalda yaşanan sevişme sahnelerinden yasak aşklardan...
parmaklıklar ardında aslında ailece oturup iç rahatlığıyla izlenecek bir dizi...

parmaklıklar ardında aslında ailece oturup iç rahatlığıyla izlenecek bir dizi...

evinde başka tv yokmu biz ailecek izleriz pa kurtlar vadisini sevmeyiz

parmaklıklar ardında aslında ailece oturup iç rahatlığıyla izlenecek bir dizi...[/
QUOTE]

evet aynen katılıyorum a.s

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

dün yayınlanmadı malesef.yılbaşı diye kutlama programı vardı.
acaba yeni bölüm haftaya perşembe mi olur ??

yılbaşı tatili olmazsa perşembe olur merak ediyorum tvde fragmanda vermiyolar ki

yarın ki bölüm yeni allahtan tatile girmemiş bugün tesadüfen nukhet durunun programında ziynet kutsiye perihanı gördüm kutsiye makyajlı ne hoş bi bayanmış

arkadaşlar kutsiye beraya sırrını açıklamışya
neymiş sırrı kızını kendi öldürmemişmi yoksa.

Back
X