Parmaklıklar Ardında - Atv

erkeremin suyu ısındı.
şu ahmet bi gebertse onu...

sahi ahmetin duvara yasladığı kadın kim ?
ceyda düvenciye benzettim o mu giriyor diziye yoksa ?

Kızlar, bu dizinin başlarında oynayan doktor rolüyle Sinan Albayrak ile Filiz rolünde oynayan Başak Daşman evlenmiş.

Bu evlilik Sinan Albayrak'ın da içinde bulunduğu Gazze'ye giden yardım gemisi hareket etmeden 1 gün önce olmuş.

pic959dq3.jpg

başak daşman

aynen bnde
ilk sezon çok çok seviyorsun
özellikle aliye ve bu kzı
ilk kadroyu
ama sonradan tad vermedi eskisi kadar

aynen bnde
ilk sezon çok çok seviyorsun
özellikle aliye ve bu kzı
ilk kadroyu
ama sonradan tad vermedi eskisi kadar

evet ilk kadro mükemmeldi
serra yılmaz, selda alkor vardı ya daha ne olsun sonra içine ettiler.

3 sezon aynı kişilerle gayet rahat devam edebilirlerdi
sonra da final yaparlardı
illa cılkını çıkartacaklar :umursamaz:

Kızlar, bu dizinin başlarında oynayan doktor rolüyle Sinan Albayrak ile Filiz rolünde oynayan Başak Daşman evlenmiş.

Bu evlilik Sinan Albayrak'ın da içinde bulunduğu Gazze'ye giden yardım gemisi hareket etmeden 1 gün önce olmuş.

hadi yaa....supermisboshayallersmile

bende bu diziyitv de hic izlemedim sonra netten ilk bolumden itibaren izledim ama ilk sezon supermis sonra herkesin de hem fikir oldugu uzere tadi kalmamis ayrica ben Yelda Reynaud'a bayildim bayildim...
sonra o Hayriye ablanin cumleleri superdi...son olarak da Handan elbette ;) ama ilk sira Aliye'nin (Yelda Reynaud)...Basibozuk...alkisalkisalkis

Nisan Akman’ın yönetmenliğini üstlendiği "Parmaklıklar Ardında" adlı dizinin sezon finali çekimleri tamamlandı.Nisan Akman’ın yönetmenliğini üstlendiği "Parmaklıklar Ardında" adlı dizinin sezon finali çekimleri tamamlandı.

Tarihi Sinop Cezaevi’nde çekilen ve kadın mahkumların çileli yaşam öykülerini ekrana taşıyan dizinin final çekimlerinin ardından oyuncular, birbirlerine sarılarak üzüntülerini paylaştı. Son planları çekilen her oyuncu, set arkadaşları tarafından ayrı ayrı alkışlandı.

’Başgardiyan Ekrem’i canlandıran Cengiz Bozkurt, Sinop’ta güzel dostluklar kurduklarını belirterek, devam etmesini dilediğini söyledi. Bozkurt, "Uzun süredir eski cezaevinde çalıştık. Duygularımız var, emeğimiz var. Her şeyimiz burada. Güzel dostluklar edindik. Sinop’u ve Sinopluları çok sevdik. Ayrılmak bizim için çok hüzün verici bir şey. ınşallah önümüzdeki sezon devam ederiz ve tekrar geliriz" dedi.

Parmaklıklar Ardında dizisinin kadın savcısı Neriman Uğur ise, iki yıldır güzel bir ekip çalışması yürüttüklerini kaydetti. Neriman Uğur, "Çok üzüntülüyüm. Çok güzel bir çalışmanın içinde olduk. Hiç bizi üzmediler. Çok güzel dostluklar oldu aramızda. ıki yıl az bir zaman değil. Bütün arkadaşlarımızla ’bu dizi bitiyor’ diye çok üzgünüz. Artık biter mi, gelecek yıl devam eder mi şu anda hiçbir şey söyleyemiyoruz. Çok iyi bir ekibimiz vardı. Sanat ve oyuncu ekibimiz çok iyiydi" diye konuştu.

Dizimiz sezon finalimi yapacak yoksa finalmi belli değilmiş arkadaşlar..
umarım bitmez..

Back
X