Paronayadan ölmek üzereyim, yardım edin lütfen...

Bilincsiz Taksir

Rabbi zidni ilma**
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
699
1.755
63
Görünürde hiçbir veri yokken iç sıkıntım beni öldürecek kızlar.

Belki son günlerde fazla BDV okuduğum için, belki aşırı işsiz olduğum için inanın bilemiyorum.
Sevgilimle zamanında bu 'sanalda konuşma' mevzuları olmuştu fakat affettim, devam ettik. Üstünden çok da zaman geçti. Ara ara kontrol ettim temiz çıktı. Bi daha yapmayacağını da açıkladı, anlattı.

Gelin görün ki herhangi bir işaret olmamasına rağmen birkaç gündür içim içimi yiyor. Ama böyle biri almış kalbimi eline sıkıyor. Aldatıyor mu, nasıl yakalarım, hadi öyleyse nişan olmadan bitsin diye dönüp duruyorum. Psikolojim bozuldu. Ki böyle düşünceler içindeyken yanında rahat olamıyorum. Üç dört keredir neyin var diye soruyor işsizlik deyip geçiştiriyorum.

Nasıl akıl verirsiniz bana? Açıkça konuşsam desem ki böyleyken böyle ben sana hala güvenemiyorum aşamıyorum ver bana face şifreni, telefonunu kontrol edicem diye. Olur mu? Ben öyle günlerce sürdüremem illa bi yerden patlatırım, izlemeler takipler de çok zor benim için. Yüzümden anlaşılır hemen huzursuz olduğum. Ne yapmalıyım?

Malesef gecmisin eseri bu hallerin.ortada birsey yokken ne diyeceksin.iyi dusun derim bu kafandaki sorularlada guvensizlikle cok zor mutlu olursun

Bence issizlikten cunku o illet bos bos seyler dusunmeye itiyor insani

bir kere affetmişsiniz,şimdi tutup da ortada bir şey yokken pat diye 'ben sana hala güvenmiyorum ' deseniz bu sefer o size patlar ve üste çıkar. haklıyken haksız duruma düşersiniz.

Benim de yaşattığım güvensizlikler olmuştu, sütten çıkmış ak kaşık değildim kızlar. Bu yüzden ders alabilir insan dedim affettim. Allahı var bugüne kadar aksini de görmedim; işitmedim. Şifrelerini verir, telefonunu saklamaz. Bir şey sorsam açıklar, kızlı erkekli ortamlara girmez, iş arkadaşlarıdır çevresindeki kızlar da.

Şimdi kadın hisseder'den dolayı mı işsizlikten dolayı mı neden dürtüyor şeytan anlayamıyorum.

Regl donemindeysen ya da yakinsan iç sıkıntısı olabilir. Bende oluyor en azından. Şu durumda yapacağın şey nisanlanmadan önceki süreyi uzatmak olabilir. Bilemedim.

Zaten oldukça uzun bir dönem, sakız gibi uzadı. Aileler hadi artık diyor. Bizde tık yok. O da sürekli tartıştığımız için benden emin değil, ben de ondan.

Ama kopamıyoruz da.
Böyle baksan hiçbir mantıklı yanı yok. Seviyoruz işte. Aşkta mantık da aranmıyor ya zaten.

Daha önce konuştuğundan işte.Bence affedememişsiniz.Şüpheci bir yapınız da var ki çoğu insanda var.Böyle evlenmek daha zor değil mi?

Canım hiçbir şey senin mutluluğundan önemli değil. Ailen bosanirsan ( İnşallah olmaz öyle bir sey) daha çok üzülecektir emin ol.

Kesinlikle daha zor.

Ama vicdanen düşünmek gerekirse:
Ben yaptığım şeylerden ders aldım. Şimdi bi şey yapmazken yapıyormuş muamelesi görsem haksızlık olur. Benim de aynı şeyi yapmam haksızlık değil mi? Durduk yere ayrılmam suçu yoksa varmış gibi, günaha girmek değil mi?

Canim ayrıl demiyorum ki mesela 1 ay sonra değilde uc ay sonra nisanlan. Bu arada emin değilsen iyice sor soruştur. Yani için iyice rahat etsin.

siz ne yaptınız?

Yok şuan nişan tarihi falan yok zaten. Teklif bekliyorum halen.

İşte o araştırma kısmını nasıl yapmalıyım?
Alsam karşıma desem senin arkandan araştırmak istemiyorum, böyleyken böyle ver telefonunu whatsapp facebook neyse bakayım kötü mü olur?

siz ne yaptınız?
Hayal kırıklığına uğrattım çok defa söz verip tutmadım.
O evde otururken kimseyle görüşmezken ben dışarda erkek arkadaşlarımla görüştüm kimi zaman sosyal medyadan öğrendi vs vs gibi şeyler. Hiçbir zaman aldatmadım ama çoğu zaman o duruma düştüm.

Yaptigin seyin adi paranoya degil ve dedigin gibi durup dururken de yapmiyorsun. İste bu yuzden affetmeyin diyoruz.

o konuma düştüyseniz o da doğal olarak değer vermemiştir. Yedeğimi hazırda tutayım diye düşünmüş olabilir. Bilmiyorum düzelmiş de olabilir ama bir kere ilişki çok yıpranmış. daha baştan bu kadar yıpranmışken çok zor. İleride 2. ye 3. ye hamileyken bu işi yapmayacağının garantisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…