- 12 Haziran 2016
- 699
- 1.755
- 63
- Konu Sahibi Bilincsiz Taksir
-
Aldatmadı. Sanaldan birkaç kızla konuşmasını yakaladım. Klasik ego tatmini savunması işte.Daha once aldatti mi ben orayi tam anlamadim ?
Canım hiçbir şey senin mutluluğundan önemli değil. Ailen bosanirsan ( İnşallah olmaz öyle bir sey) daha çok üzülecektir emin ol.Zaten oldukça uzun bir dönem, sakız gibi uzadı. Aileler hadi artık diyor. Bizde tık yok. O da sürekli tartıştığımız için benden emin değil, ben de ondan.
Ama kopamıyoruz da.
Böyle baksan hiçbir mantıklı yanı yok. Seviyoruz işte. Aşkta mantık da aranmıyor ya zaten.
Canim ayrıl demiyorum ki mesela 1 ay sonra değilde uc ay sonra nisanlan. Bu arada emin değilsen iyice sor soruştur. Yani için iyice rahat etsin.Kesinlikle daha zor.
Ama vicdanen düşünmek gerekirse:
Ben yaptığım şeylerden ders aldım. Şimdi bi şey yapmazken yapıyormuş muamelesi görsem haksızlık olur. Benim de aynı şeyi yapmam haksızlık değil mi? Durduk yere ayrılmam suçu yoksa varmış gibi, günaha girmek değil mi?
Kesinlikle daha zor.
Ama vicdanen düşünmek gerekirse:
Ben yaptığım şeylerden ders aldım. Şimdi bi şey yapmazken yapıyormuş muamelesi görsem haksızlık olur. Benim de aynı şeyi yapmam haksızlık değil mi? Durduk yere ayrılmam suçu yoksa varmış gibi, günaha girmek değil mi?
Hayal kırıklığına uğrattım çok defa söz verip tutmadım.siz ne yaptınız?
Hayal kırıklığına uğrattım çok defa söz verip tutmadım.
O evde otururken kimseyle görüşmezken ben dışarda erkek arkadaşlarımla görüştüm kimi zaman sosyal medyadan öğrendi vs vs gibi şeyler. Hiçbir zaman aldatmadım ama çoğu zaman o duruma düştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?