- 12 Haziran 2016
- 699
- 1.755
- 63
- Konu Sahibi Bilincsiz Taksir
-
İşte benim öyle pis bir huyum var aslında, içimde tuttukça büyüyor.
Taktik de yapamıyorum. Neyse söylüyorum. Bu yüzden de hep haksız çıkıyorum aslında.
İlk defa sormuyorum işte maalesef. Keşke ilk defa olsaydı daha rahat olurdum.
Çok yakın zamana kadar açıyordu. Her tartışmamızda eskiye bağlayıp arıza çıkarıyordu. Ben de yeter artık dedim, karşılığında onun hatasını yüzüne vurmadım. (Önceden hep ben de buraya bağlardım konuyu)Şimdi okudum sizin de bazı vukuatlarınız olmuş, eğer benzer şeylerse ve o size artık bunun konusunu açmıyorsa bence siz de açmayın.
Çok yakın zamana kadar açıyordu. Her tartışmamızda eskiye bağlayıp arıza çıkarıyordu. Ben de yeter artık dedim, karşılığında onun hatasını yüzüne vurmadım. (Önceden hep ben de buraya bağlardım konuyu)
Şimdi bırakalım demişken tekrar benim canlandırmam, içimde de tutamam ki.
Di mi kopcaksa da kopar ne var kiO yapmışsa siz de yapabilirsiniz. Bu konuşmayı yüz yüzeyken yapın mümkünse ve amacım kavga çıkarmak değil, dürüst olmak ve kendimi ifade etmek istiyorum diye giriş yapıp iç huzursuzluğunuzdan bahsedebilirsiniz.
Di mi kopcaksa da kopar ne var ki
Cesaretimi toplamam lazım, böyle ciddi konuşmalarda çok geriliyorumBöyle kopuyorsa kopsun, hesap sorun demiyorum kesinlikle dertleşiyormuş gibi sakin sakin konuyu kavgaya getirmeden konuşun. Fırsat kollayıp kopmaya bahane arıyorsa zaten kopar.
Benim de yaşattığım güvensizlikler olmuştu, sütten çıkmış ak kaşık değildim kızlar. Bu yüzden ders alabilir insan dedim affettim. Allahı var bugüne kadar aksini de görmedim; işitmedim. Şifrelerini verir, telefonunu saklamaz. Bir şey sorsam açıklar, kızlı erkekli ortamlara girmez, iş arkadaşlarıdır çevresindeki kızlar da.
Şimdi kadın hisseder'den dolayı mı işsizlikten dolayı mı neden dürtüyor şeytan anlayamıyorum.
24üm 29
Şuan yapıyorsa yakalasam yeter; geri dönüşü olmaz.
Tek duam yapıyorsa yakalayayım.
Geçenlerde otururken arkadaşları whatsapptan yazıyordu. Bana da mesajları gösterdi espirilere falan güldük birlikte. Sonra bi mesaj dikkatimi çekti; fazla dikkatli bakmış olmalıyım ki bakıp gülümsedi bana. 'Sonra kim yazdı' dedim böyle bi şey gördüm burda dedim "bakışından anladım zaten" deyip açıkladı. Rahattı biraz tavrı.Benim ilişkime benzettim biraz, biz de zamanında karşılıklı hatalar yaptık, (büyük şeyler değil), kopamadık, ama çok yıprandık, her kavgada geçmişten laf açtık ki bu çok büyük hata.
eğer bir hataya yanlışa rağmen konuşup anlaşıp affettiyseniz asla bi daha lafını açmamanız gerek. bi tartışmada hemen eskilerden laf açıp yüzüne vurmamak gerek. biz artık eskileri açmaktan vazgeçtik uzunca bi zaman önce. hiçbi tartışmamızı eskiye bağlamıyoruz artık. daha mutluyuz.
ve benim içime şüphe düştüğü zaman huzursuz olduğum zaman hep onla konuşurum iş çevirmekle taktikle yormam kendimi. ama kesinlikle telefonda değil yüz yüze ve kavgacı olmadan hatta daha sakin ve sıcak ama durgun bi tavırla.
bi de telefonunu elime aldığım zaman yüz ifadesine bakarım çaktırmadan, yüzünde en ufak bi gerilme huzursuzlanma görecek miyim diye... ama hep tavrı rahat olur takmaz. zaten bi şey de bulamam telefonunda. hatta artık telefonunu elime bile almıyorum kaç aydır. bunu da dene, telefonunu eline aldığındaki yüz ifadesi ele verir kendisini. anlarsın zaten halinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?