paronayak mı oluyorum:( lütfen yardım edin çok çaresizim

canım benim ne demek her zaman burdayız biz. kimin hayatı dört dörtlük ki herkes az çok böyle şeyler yaşamıştır en yakın yaşayanda benim zaten birbirimize güç vermeliyiz

haklısın cnmm...zamanla atlatırız inş dicem ama bir de karşıma çıkmasa..numaramı değiştircem onuda babam kızıo hala arıo mu die duysa inan dövmeye gidecek onu..

haklısın cnmm...zamanla atlatırız inş dicem ama bir de karşıma çıkmasa..numaramı değiştircem onuda babam kızıo hala arıo mu die duysa inan dövmeye gidecek onu..

çıksın istediği kadar karşına yokmuş gibi davran hava yap sen de ona çok zevkli oluyo kıız :). babana da aramıyo ama numaramı biliyo içim rahat etmiyo ararsa diye de

Aramışsa aramış hiç ilgilenme

Dikkatini onun üzerinden çek, neden mesaj atıyorsun arka arkaya

İstemiyorum diyorsun ama bir yandan sevgini anlatan mesajlar atıyorsun

Yoklamış seni, sende duymak istediklerini bir bir yazmışsın

Bırak arkadaşım, bin kerede arasa ses etme, neden yalvarır gibi onu sevdiğini yazıp duruyorsun, dik dur biraz

Zaten gitmiş, yok olsun hayatından, çek bir çizgi yoluna bak, düşünmek bile hata, niye kendini hırpalatıyorsun, yazık değilmi sana, mesajlarına cevap vermiş işte, daha mı iyi oldu bunları duymak.

Sal gitsin, pisliğinde boğulsun, ne uğraşıyorusun

aynen katılıyorum. unutmaya çalış artık,asla tepki verme.

canan ben çıkıyorum bebeğim sonra görüşürüz yine üzme artık kendini olurmu kuzuşum hadi öptüm çok g

Canım aynısı geçen gün benim başıma geldi.
3 yıllık eski sevgilim napıyosun diye mesaj atmış gece 2de.(sizinki gibi kötü bi ayrılık değildi ama, aldatma fln yok belirtiyim)
Tabiki cevap vermedim=) Sen hata etmişsin cevap atmakla.Niye atıyosun ki?
Bırak ararsa arasın.Cevap verdiğin için o da amacına ulaşmış oldu.Atlamıcaksın hemen öyle löp diye!!
Aklını karıştırdı gitti işte.Bidaha ararsa sakın ama saın hiçbir tepki verme cevapta verme canım.
Bak alkol da kullanıyomuş, kesin kafası güzel oldu attı bir an sonra pişman oldu kıvırdı.

seni defalarca aldatmış,gururunu kırmış affetmişsin...evli-çocuklu insanlar bile bu kadar aldatmaya dayanamaz emin ol..bu tarz ilişkileri anlayamıyorum ben..sevgiliye niye bu kadar taviz verilir,niye paha biçilemez olur aklım almıyor,üzgünüm..

belli ki bir şekilde senin nabzını yoklamış ve sende istediğini çabucak vermisşin.hadi dayanamadın ilk msjı attın neden en son msjında hala onu sevdiğini belli ediyorsun? onun istediği de bu zaten..seni süründürmek,hala aşık olup olmadığını görmek..telefon seni kendi kendine arayamayacağına göre paronayak falan değilsin merak etme..

ama hala sevgini gururuna tercih edersen kalbin daha çok kırılacak dikkat et..seni asla kırmak istmiyorum ama karşındaki insan seni istemiyor artık,bunu çok net ifade etmiş..yapacağın tek şey var artık onun peşini bırakmak..kendine yazık etme.

Yerinde olsam numarasını engeller bana ulaşma yollarının hepsini kapatırdım.

seni defalarca aldatmış,gururunu kırmış affetmişsin...evli-çocuklu insanlar bile bu kadar aldatmaya dayanamaz emin ol..bu tarz ilişkileri anlayamıyorum ben..sevgiliye niye bu kadar taviz verilir,niye paha biçilemez olur aklım almıyor,üzgünüm..

belli ki bir şekilde senin nabzını yoklamış ve sende istediğini çabucak vermisşin.hadi dayanamadın ilk msjı attın neden en son msjında hala onu sevdiğini belli ediyorsun? onun istediği de bu zaten..seni süründürmek,hala aşık olup olmadığını görmek..telefon seni kendi kendine arayamayacağına göre paronayak falan değilsin merak etme..

ama hala sevgini gururuna tercih edersen kalbin daha çok kırılacak dikkat et..seni asla kırmak istmiyorum ama karşındaki insan seni istemiyor artık,bunu çok net ifade etmiş..yapacağın tek şey var artık onun peşini bırakmak..kendine yazık etme.

çok haklısın cnm çok..dediğine katılıyorum salaklık ettim ama dayanmıyorum öyle bir durumda kalınca..içim içimi yiyor :( o kadar mutsuzum ki..:(

Kullandığın gsm ne bilmiyorum, ama müşteri hizmetlerinden artık numara değiştirilebiliyor...
Numaranı değiştir..Değiştirmeden önce bir mesaj at, madem yanlışlıkla aradın, bana da bunun önlemini almak düşer, baka bakalım bir daha bana ulaşabiliyormusun diye..Ve numaranı değştir..
Yanlışlıkla arasın bakalım bundan sonra..

Soruna cevap vermeyeceğim çünkü gerek yok..
Bu ruh halini bir süre yaşayacaksın..
Yasını tut ve sonra tüm geçmişini salma çalışmaları yap..Emin ol kurtulacaksın..
Telefonunu tamamen değiştirmek, onu hayatından tamamen çıkarmak için güzel bir adım olacak..
Böyle konular açıp beklentiye girme, sorularına cevap arama..Gerek yok..
İnan ki bunlar seni iyileştirmeyecek daha da kötüleştirecek..
Kendin için çabala..Sorularına cevap aramak veya durumuna yorum almak için değil..

keşke mesaj atmasaydın. ama olan olmuş neyse. şuandan sonra öyle miydi böyle miydi o mu aradı başkası mı falan bunların hiçbirini düşünme. çünkü zaten bu çocuktan sana hayır gelmez. iletişimini kes.böyle durumlarda yapılacak tek şey iletişimi tamamen koparmaktır. facebooktan telefondan sana ulaşabileceği her yerden onu yok et. bir daha ararsa da açma. tekrar ararsa yine açma. ve sakın mesaj yazma! :63:

numaranı değiştir ve sana ulaşmasını engelle derim canım. Zamanla atlatırsın, yeter ki unutmak iste.

üç yıllık bir ilşkim vardo diğer konumdada bahsettim bu şerefsizden..bana yapmadığ kalmadı aldatmak dahil defalarca affettim..yanında n son başka bir kızla gördüm için nasıl yandı cayır cayır..hıçkıra hıçkıra hıçkıra ağladım.o kadar sevmiştim ki..evlenecektik ama hiç çaba göstermedi..dün geceye geleyim gecenin 12 buçuğunda 2 tane cevapsız çağrı ondan.görünce nefesim kesildi oda arkadaşımı uyandırdım o aramış beni diye.arkadaşımda sakın cevap verme dedi.zaten bi daha da aramadı.bende dayanamadım mesaj attım sen beni ne hakla arıyorsun diye.sonra bir mesaj daha attım ben seni başka bir kızla bile gördüm o acıyıda yaşattın bana dedim.sonra bir mesaj daha attım onu ne kadar sevdiğimi hergün ne kadar yandığımı her dk her sn..yine cevap yok..sonra sabah oldu mesaj atmış manyak mısın nesin ben seni aramadım ben seni ölsem de aramam bana gurursuz diyen,aileme laf eden birini niye arıyayım..çek git hayatımdan,benide suçlayıp durma yanımdaki kız pelindi...sonra bir mesaj daha onca yılın hatrı varsa beni bir daha arama seni unutmak için elimden geleni yapıyorum ve unutucam diye.ben bu adamı aramadım ki bana yaptıklarından sonra...neden böyle bişey yaptı telefonu yanlışlıkla mı aradı beni.yoksa ben mi paranoyaklaştım kızlar:SS lütfen yardım edin benim böyle oyunlara aklım ermez neden böyle bişey yaptı ya da bir arkadaşı mı aradı onun telinden..yazın kızlar nolur...

Aldatıldım ve affettim diyorsunuz, hemde defalarca...Oda arkadaşınızla aynı fikirdeyim kesinlikle cevap vermeyin ne aramalarına, ne mesajlarına.Bu saatten sonra öyle bir adam yolunuza kul köle olsa dahi asla muhattap olmayın...Hem ard arda atılan o mesajlarınız da hiç hoş değil, ona güçsüz görünmeniz size mutluluk vermeyecektir.

Yerinizde olsam derhal telefon numarımı değiştirir, onu her yerden silerdim.Hayat çok kısa ve insanların güveni, sevgisi, başkalrına olan inancı çok değerli.Kendine olan inancı ise hepsinden değerli.Lütfen kendinize inanın, kendi değerinizin farkına gerçek anlamda varın ve böyle insanlarla harcamayın bu değerlerinizi...

Muhtemelen içip içip aramıştır ve unutmuştur canım... burada sorun arayıp aramaması değil seni aptal yerine koyarak defalarca aldatmasıdır.... neden hala seni çok seviyordum acı çekiyorum vs diyorsun ki sadece tamamen uzaklaş yoksa sevgini yıkmış bu adam gururunu da alacak senin elinden:((( defol de ve uzak ol yoksa daha çok acı çekersin

bence de alkollüdür bende bi kere çok sarhoşken aramışım sevgilimi ama hala ve hala hatırlamıyorum sabah uyanınca 20 dklık konuşmayı görünce anladım ama hala ne konuştuğumu bile hatırlamıyorum demekki çok içmiş senin çocuk...

cananıım ben geldim :) bunda sonra senin tek sevgilin benim ona göre bak :)

Back
X