cananıım ben geldim :) bunda sonra senin tek sevgilin benim ona göre bak :)
ay canımm bnm ya :))tamam cnm öyle olsunn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cananıım ben geldim :) bunda sonra senin tek sevgilin benim ona göre bak :)
ay canımm bnm ya :))tamam cnm öyle olsunnnasılsın cnm
bence de alkollüdür bende bi kere çok sarhoşken aramışım sevgilimi ama hala ve hala hatırlamıyorum sabah uyanınca 20 dklık konuşmayı görünce anladım ama hala ne konuştuğumu bile hatırlamıyorum demekki çok içmiş senin çocuk...
iyiyim bitanem nasıl olsun sakız patlatıyom :) benim salak geliyo aklıma gene sinirlendikçe sakıza verdım kendimi stres alıyo haa şiddetle öneriyorum :)
bebeğim sahi sen nerde yaşıyosun yakınsak bize gel diyecektim :)
ay kız süpersinsaol cnm bnde alış veriş yaptım güzellik malzemesi aldım..meyve sebze aldım odaya tıkındım bi güzell ohhh..bi de sigara yaktım üstüne..iki gündür sigara içiom yaw:SS
izmirde okuyom tatlım memlekete denizli...seninn??
hıh bak bunları sevdim bende saçlarıma maşa yaptım bugün oje falan sürdüm ölee :) ama bu sigara işini sevmedim malın biri yüzünden kendini zehirlemeiçini yaktığı yetmiyomuki bide böyle zarar veriyosun kendine içme boşver ne oluyo sanki derdini mi alıyo insanın bak sakız daha güzel :)
napayım cnm ya:S içtikçe rahatlıo gibi oluom normalde hiç ama hiç içmem zaten ..şu paket bitsin almıcam bi daha sakıza başları belkievet ya çok uzakmış cnmm..:Syakın olsak görüşürdük..bak gelirsen izmire görüşelimm:))
valla belli olmaz canım gelirsem muhakkak haberin olur merak etme seninde yolun düşerse ben beklerim :)
saol nergiscimmm:))gelirim tabi çok sıcak kanlısın maşallah bnde öyleyimdir e saflıkta çoköle olunca da böle ağlıoz işte biraz çakal olmak lazım
![]()
kıız adım nergis değil merve :) onu ben yazmadım forum yazmış. bende çok safım kıız salak bile sayılabilirim
el ele verip çakallıkta öğrenicez artık hayat neler öğretiyo insana.
insanları önemsemicen yawrum değer verdikçe kendilerini bişey sanıyolar.91 liyim ya ben :) sen?
88 liyim tatlım:))üç yaş varmış bakk sen daha şanslısın bn senden daha yaşlıyım ve gerçekleri yeni yeni görüyorumm..gözüm daha yeni açıldı..:s
amaaan ben o gerçekleri çoktan gördümde atlattım bile bebeğim hayat bize erken gülümsedi :)
hayırlısı cnm ya napalımm:)bak neşem yerine geldi biraz![]()
sen benim yanımda olsan varyaa ohoo :)daha nasıl neşemiz yerine gelirse iştee burdan anca bu kadar oluyo..napalım kız arada deliliğe vurmayınca atılmıyo stres