Konu sahibesi paranoyak insan bunu neredeyse cok kadına karşı hissederdi ama anladigim kadariyla sen sadece bu kadina karşı böylesin.
O yuzden takip te kal derim ben. Burda en onemli konu sana o kadina yalan soyledigin icin neden bagiriyor anlamis degilim. Burada bir bit yenigi olmalı. Yoksa hicbi erkek boyle birseye takilmaz napiyosan yap der. Belkide o kadinla konusurken senin ortak arkadaşınızla iftar yapacağını soyledi. O yuzden yalanina bu kadr kızdı. Benm aklima bunlar geliyor. Umarim suphelerinden utanirsin...
paranız varsa eve kamera döşetin çaktırmadan ciddiyim
tamam biraz sinsice ama aptal yerine koyulmaktan kat kat iyidir.umarım yanılıyosunuzdur ama kadınlar hislerinde yanılmaz.eşinizin o kadın için verdiği tepkiler çok saçma bu bile şüphelenmek için sebep
paranız varsa eve kamera döşetin çaktırmadan ciddiyim
tamam biraz sinsice ama aptal yerine koyulmaktan kat kat iyidir.umarım yanılıyosunuzdur ama kadınlar hislerinde yanılmaz.eşinizin o kadın için verdiği tepkiler çok saçma bu bile şüphelenmek için sebep
Konu sahibesi paranoyak insan bunu neredeyse cok kadına karşı hissederdi ama anladigim kadariyla sen sadece bu kadina karşı böylesin.
O yuzden takip te kal derim ben. Burda en onemli konu sana o kadina yalan soyledigin icin neden bagiriyor anlamis degilim. Burada bir bit yenigi olmalı. Yoksa hicbi erkek boyle birseye takilmaz napiyosan yap der. Belkide o kadinla konusurken senin ortak arkadaşınızla iftar yapacağını soyledi. O yuzden yalanina bu kadr kızdı. Benm aklima bunlar geliyor. Umarim suphelerinden utanirsin...
daha oncede kıskanclıklarım oldu ama hıc bukadar yogun olmamıstı malesef ........ zaten anı cıkısları benı daha cok suphlendırıyor o yuzden bu kadar takıldım
daha oncede kıskanclıklarım oldu ama hıc bukadar yogun olmamıstı malesef ........ zaten anı cıkısları benı daha cok suphlendırıyor o yuzden bu kadar takıldım
Acaba esiniz kiskanclik yapip kadini cagirmadiginizi dusunerek cikisiyor olabilir mi?
Cunku cok kiskancim demissiniz.
Belki bunun altinda o hanimi korumak degil, esinizin icten ice kiskancliginza olan ofkesi yatiyordur.
Şöyle düşün bir de eger eşimle kadin arasında ilişki olsan koçan sana onu iftara çağırmadin diye niye kızdım ohh be güzel işte sende yoksun evde kadınla bulusurdu...ama su da bi gerçek her ikisininde davranışları şüphe uyandırıcı..kontrol altında tut kocani...kadinlafa arama mesafe köy ama kocana soleme bunu...ayrıca sunuda belirtmek istiyrm herhangi bi bayan arkadasn bana dese ki senin kini ara ne yapiyrm diye o an onun ağzının payını verip evimdeyse kovarim rezil edip...o kim oluyor da senin y kocanın ne. Yaptığını merek ediyor.. bide evli barkli kadın aman he çok dikkatli ol neler okuyrz neler duyuyoruz kesin tavrını köy kadina...her ikisinide gözetiminde tut...ama kadınla komple ilişkimi kesme arada birşey varsa daha iyi anlaman icin. Inş düşündugun gibi değildir.
Davranislari suphe cekici.kadin hafiften asiliyor gibi sanki esin de buna kayitsiz kalmamış gibi.erkekler ilgi görmekten hep hoslaniyorlar bence.o kadinla görüşme ve edini de takip et bence
Ya iğreniyorumböyle kadınlardan , ara seninkini ne yapıyormuş ne demek ya eşinin arkadaşı ara karını napıyormuş dese cinayetolur heralde bu ne saçmalık yaaaaaaaa