paronoyaklıkmı yapıyorum acaba yardım lutfen

goktug05

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
78
0
6
Ağrı
merhaba bayanlar ırılerının fıkırlerıne ıhtıyacım cok sıkmadan olayı anlatıyım hemen ben 9 yılık evlıyım cok kıskancım bır kac senedır tanıdıgım ama sadce merabalastıgım bı arkadasla 7 8 aydır samımı bır sekılde aılecek gorusuyoruz ve ben kadınla kocamın arasında bır sey oldugundan suphelenıyorum oyle somut bırsey yok elımde ama kocamın bazı cıkısları kadının cok hızlı samımı olması benı ıster ıstemez delırtıyo bugunde tesadufmudur bılmem ama bırsey oldu uzun zamandır gorustugum arkadasım ben beraber ıftar yapmak ıstedık ama dıyer arkadası ıstemedık ve bı alan uydurduk ona baska yerlere davetlı oldugumuz soyledık esımede tebbıh ettım sakın agzından bısey kacırma dıye ban bı cıkıstı bı cıkıstı anlatamam daha once o kadar samımı arkadaslarımız bu kadar korumamıstı sonra bugun tam gıdıcem ıftara ıftardan sonra hemen evde olucaksın dıye sert cıkmalar bagırmalar ıftar yapıcagımızdanda bır hafta onceden haberı vardı o gelmıycek dedım ondan sona dondu aksamdan berı delırıcem eger boyle bırsey varsa nasıl ıspatlarım ne olurrr yardım edın

Telefonunu kurcala, kadının telefon no sunu yaz rehberinden çıkacakmı bir bak.. facebook hesabı varsa oradan arama yapmışmı bir bak, akraban bir erkeğe takip ettir.. Bunlar sadece fikir.. İnşallah korktuğun gibi değildir canım..

Yalnz aralarinda bisey olsa sizi niye birarada bulundurmak istesin ki? Onu cagrmadinz diye öfkelenmesi sacma olur cunku o ortamda sizde warsiniz,hanqi aldatan erkek eşiyle sewglisini ayni karede görmk icin tartisir?

yaaaa bızı samımı yapmak ıstıyor rahat rahat eve gırmek cıkmak ıcın kadınla samımı olursam hergun gelır gıder oda gorur dıye dusunuyorum

hayir ya, ben sanmıyorum. canım Allah korusun olsa olsa ilgileniyordur.

hem elle tutulur bir kanıtın yok ki.

bu bayan evli mi?

onun samimi tavırlarından kastın ne canım?

ewet evlı ıkı tane cocugu var samımı tavırları ne mesela yok ıste esım bana araba kullanmayı ogretmıyo sen ogretırmısın ozellıkle dıkkat edıyorum yemege otururken esıme yakın oturmalar gecen mesela kahve ıcerken beraber durduk yere arasana senınkını ne yapıyormus dedı. mesela esım benım asosyaldır bıyere gıdelım yok arkadaslara caya gıdelım yok ama otaraftan gelen her teklıfı degerlendırıyo hayır demıyo ısteksızmıs gıbı gozukuyo ama gıdıyo normalde ıstemedıgı bıseyı oldursenız yapmaz yanı

Şimdi içinize kuşku düştüyse malesef tam tersine ikna olmanız zor.
Bence gözlemleyin, çaktırmayın telefonuna falan bakın.
Kadının yanında da bol bol eşinizle ilişkinizi övün, tepkisini ölçün:26:
Eşinizi en iyi siz tanırsınız, oyüzden ne desek boş biraz...

[Q
Kadının yanında da bol bol eşinizle ilişkinizi övün, tepkisini ölçün:26:
[/QUOTE

ya kendıme engel olamıyorum dusunmeyı dıyorum ama bır suru samımı arkadasımız oldu kımseye karsı bu kadar yogun negatıf seyler hısetmedım bol bol dua okuyorum allahım seytana uydurma dıye dua edıyorum ama yok olmuyo

Siz gercekten paroyak olmussunuz bence:)
Bu adam bu kadar mi cok sewiyo bu kadini ki mecnun misali göreyimde karımın yaninda bile olsa razıym desin sırf bu yüzdn ewine getirmek icin sizi samimi etmek istesin..?
Hani aralarinda bisey wardır yoktur bunu burdan anlayamayiz ama sizin sundugunuz bu sebeplerle aldatma denilemez..
Bende benzer bi ornek yasadim eşimin is yerindn bi arkadasi war esiyle de görüsüyoruz kadın bikac sefr muhbbet arasnda beni incitecek sekilde konustu bende uzaklastim eşime açtım konuyu bna
-sende en ufak olumsuzlukta uzaklasiyosun insanlardan,sen yanlis anlamissindir ddi
Ee bu durumda benimde sizin gbi dusunmem gerekiyo mu?benim uzaklasmam esimin hosuna gtmedi neden?cunku kadın bize gelip gtmeyecek artık?aralarinda bisey war!
bize rahat gelip gitmesi icin beni haksiz buldu!
Desem burdan aldatma cikmaz dgl mi?ama yine diyorum warsa baska bariz hareketler takipte olun telini falan

anlattıkların bana beğeniyi; birbirlerini görme isteğini ve arayışı çağrıştırdı. yani kadın evli, beğenilmek istiyor, kocana saçma sapan konuşuyor falan.

yani kadın ne münasebetle bana sen öğret kullanmayı diyebiliyor ki?

bence sen bu kadını evine bir daha alma.

hadi aldın. eşini ara nerde ne yapıyor derse ver ağzının payını, sen kendi eşinle ilgilen de.

kimseyede güvenme arkadaşım, bazen kadınlar çok fena şeyler yapıyorlar. okuyoruz burdada.

eşinin iftarla alakalı tepkisinide bence kadına bağlama.

görüştürme. uzak tut evinden eşinden.

bir süre bak bakalım eşinin telefon/internet geçmişine.

canını da sıkma.

[ [/QUOTE]

belkıde haklısınız ama dıyorum kendıme engel olamıyorum dusunmeden edemıyorum daha once kımseye yapmadıgı sekılde korumacı davranıyor sankı ona karsı

oncelıkle tesekkur ederım ılgılendıgın ıcın evıne alma meselesıne gelınce kadın o kadar yuzsuskı kendını zorla davet ettırıyo esıme bunu soyledıgımdede kımse yok ne yapsın sıkılıyordur dedı dıyorum yaaa o kadar cok samımı arkadaslarımız oldukı hıcbırınde esımı boyle gormedım bu kadar terolanslı gormedım onu bılmıyorum belkıde takıntılı oldugum ıcın ınanmak ıstedıgıme ınanıyorum ama bu bı sekılde oyle yada boyle ıspatlamam lazım yoksa u kuskuyla kendımı mahvedıcem

İnşallah yanlış düşünüyorsundur. En kolayı önce eşinin telefon rehberinde bakmak.

Daha aralarında birşey gibi. Sanki kadın kocana samimi davranmaya çalışıyor. Erkeklerin de hoşuna gider böyle şeyler. Çok aşırı kafana takma ama takipte ol canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah siz yanıyorsunuzdur..
Eşinizi takip edin..
Ama sonuç öyleyse napacaksın ..
Kadın hisseder. .

bilmiyorum yapabilir misin ama madem öyle kadına açıkca söyle ben artık görüşmek istemiyorum diye.

bunh iki nedenle öneriyorum sana canım.

birincisi kaybedecek bir şeyin yok. önemli olan senin sağlığın, huzurun ve tabiki de ailen.

ikincisi ise; madem kocan yalnız kadın gelsin falan diyor, sen kadına görüşmeyelim dedikten sonra; kadın gelmedikten ve aramadıktan sonra eşinin tepkilerini inceleyebilirsin.

yani neden gelmiyor der mesela atıyorum, bilmem ben nerden bileyim dersin. sonra çıkıp sen istemiyorsun derse anla ki kadın söyledi.

ama kocanın bu işlere karışmaması lazım. kadınla ne alakası olabilir? yalnızsa yalnız. seninle onu konuşmasın bile.

canım bende bazen böyle şeyler düşünebiliyorum. deliriyorum.

en önemliside hislerin... hislerine güven ama her şeyden önce kendine güven. biraz takip et, inşallah rahatlarsın, çıkar gider aklından bunlar.

telefon bılgısayar kurcalamakla yakalayamam daha parlak bı fıkrı olan varmı esım uyanık benımde huyumu bıldıgı ıcın telefonda bılgısaarda bısey yokkkkkkk

kıyamam sana anlıyorum canım bu şüphe çok fena bir şey.
ama sen sakin ol,güzelce kes o kadınla ilişkini.
bi şey bahane et kes konuşma bakalım
eğer aralarında bir şey varsa anlarsın böylelikle.
yoksa da bi şey kaybetmiş sayılmazsın
eğer de bir şeyler başlamak üzere gibiyse de kökten kesmiş olursun :26:

dua edicem söz veriyorum inşallah tez zamanda yok olur gider bu şüphelerin

canım coook tesekkur ederım allah razı olsun bırazdaha ıkısını yan yana takıp edıp sonrda bıtıtrıcem ama ıns yanılıyorumdur

Ne paronaklığı arkadaşım.bence dogru düşünüyosun.kadının o eve grip çkmasnı istiyor resmen.
Kocaya bak.sanane be kadın kimi çagrysa çagrır kalkmş eşine sert davranıyor.
Bence brak eve grip çksn.bkalm neolcak.hatta şöyle yap bunları baş başa brak eve de kamera koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…