part time çalışmakkk kızlarrrrrr bi bakarmısınız

hazel18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
252
103
selam hanımlar yakında dügnüm var part time işe başlıcam groseride ama maaş konusunda bişey demediler bende cekindim sormaya.sizin bilginiz varmı ? günde 5 saat yani haftada 30 saat calışıcam bi gün tatil.....

kızlar bide ssk yatmayan günleri kendimizmi yatırıyomuşuz oyle bişey okudum internetten? yani part time oldugum icin 15 günlük prim yatacakmış geriye kalan 15 günü kendimmi yatırıcam anlamadım varmı bilginiz arkadaşlar

part time çalıştım bende böyle sonra sigortadan borç çıktı. bulaşma derim . kazandığımdan daha çok borç yatırdım

Part-time ücretler yerine göre değişir. Ben bir mağazada çalışmıştım primlerle falan ayda 900 tl' ye denk gelecekti yemek parası hariç. Sigorta konusunda da öyle bir şey yok, aklınıza takılmasın.

Sigorta konusunda öyle bir sey yok diyenler bir borclarini kontrol ettirsin. Eger parrttime calisirsaniz bir suru borc çıkar sigortadan.

Sigorta konusunda öyle bir sey yok diyenler bir borclarini kontrol ettirsin. Eger parrttime calisirsaniz bir suru borc çıkar sigortadan.

Ben 1 hafta bir şey çalışıp çıkmıştım da, öğrenciyken para kazanabilmek için yıllardır part time çalışan arkadaşlarım var hiç böyle bir şey duymadım onlardan. Ya da borçları var onların da haberi yok.

Ben 1 hafta bir şey çalışıp çıkmıştım da, öğrenciyken para kazanabilmek için yıllardır part time çalışan arkadaşlarım var hiç böyle bir şey duymadım onlardan. Ya da borçları var onların da haberi yok.
Haveri yoktur sgkda müfettiş hocam, her ders uyarir bizi. Bi kontrol ettirin derim

Sgk ile yeni haşır neşir olmuş biri olarak yazmak istedim.
Okul süreci içerisinde tam zamanlı sigorta haricinde yapılan part-time sigortalar ve staj sigortaları borç olarak geri dönmüyor fakat sgk ya bildirilmesi gerekiyor. Borcunuz çıkarsa da e-devletten kendiniz didikleyin, nasıl bir kurumsa 3 defada ancak doğru borcu saptayabildiler.

cnm bende partttime calısıyorum. ustelık ogrenciyim.. sıgorta yaptılar bana sorun olurmu ki nerden sorgulatacagız

cnm bende partttime calısıyorum. ustelık ogrenciyim.. sıgorta yaptılar bana sorun olurmu ki nerden sorgulatacagız

Part-time ücretler yerine göre değişir. Ben bir mağazada çalışmıştım primlerle falan ayda 900 tl' ye denk gelecekti yemek parası hariç. Sigorta konusunda da öyle bir şey yok, aklınıza takılmasın.

Canım bende çok net bilmiyorum dediğim gibi ben çok kısa çalıştım girdim çıktım hemen. Sgk'dan borç sorgulatabilirsin sanırım. Ama yıllardır çalışan arkadaşlarım sorun yaşamadı hiç. Zaten yukarıda da biri yazmış öğrencilere borç çıkmıyormuş galiba. Borç çıkıyorsa çok saçma bir durum olur part time çalışan binlerce öğrenci var, yazık günah. Gerçi burası Türkiye her şey olabilir :)

X